Evet ben de istiyorum ama buralar hala cok sıcak, biraz normale dönsün, okul ve susuzluk etkiler mi diye düşünüyorumGünaydın kızlar;
cgdmk benim menülerim eskiye göre iyi ama gruba göre kötü
Perşembe oruç tutucam. Ptesi perşembe devam etmek istiyorum. Gel sen de
Ben asure yemedim daha, bunun açısını boyle cikarayimYaa olamaaaaz..
ama yok olsun ya, şu kilolar gitsin artık. Aşure hariç diyelim ama bu hafta aşurenin azizliğine uğradık resmen.
Evet kızlar benimle birlikte 3 kişi evet diyor, yok mu arttiranbana uyar
Olur olur ama bugünden başlamayalım nolur, 17 gündür ağzıma iki lokma tahin pekmez hariç tatlı sürmedim Antep ten arkadaş baklava yollamış birazdan bir dilim yiyeceğim orijinalliğini hatrına:) daha aşure görmedim ben bu sene:)Evet kızlar benimle birlikte 3 kişi evet diyor, yok mu arttiran
muhtelene herkes kabul edicek.yoksa önüne geçemicez.bi lokma bişey de alsak hop başa dönüyoruzEvet kızlar benimle birlikte 3 kişi evet diyor, yok mu arttiran
Evet oralar sıcak olabilir. Biraz bekle istersen sen.Evet ben de istiyorum ama buralar hala cok sıcak, biraz normale dönsün, okul ve susuzluk etkiler mi diye düşünüyorum
Olur yoksa kaçamaklara devam edeceğizArkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi;
Haftada 3 kaçamağı olanlardan 1 puan duselim mi ne dersiniz?
Evet inşallahdegisimdonusum hedefin 50ydi dimi?
Zaten bir hafta boyunca 3. Kacamak olursa puan dusucez, 1 hakkın daha var, ye rahatlaOlur olur ama bugünden başlamayalım nolur, 17 gündür ağzıma iki lokma tahin pekmez hariç tatlı sürmedim Antep ten arkadaş baklava yollamış birazdan bir dilim yiyeceğim orijinalliğini hatrına:) daha aşure görmedim ben bu sene:)
Kesinliklemuhtelene herkes kabul edicek.yoksa önüne geçemicez.bi lokma bişey de alsak hop başa dönüyoruz
Aynen ekim 15 gelsin bakalım.Evet oralar sıcak olabilir. Biraz bekle istersen sen.
Verdikce veresin geldi dimiEvet inşallah
Baş harfi Zaman :))Haftaya o kaçamağı da yapma, yapmayalım da biz de birer de olsa puan alalım su menulerden artik yahu
Sarraf kacamak yapmamis, bu hafta ona gitsin puan madem, zaman bakalım ne diyecek?
Asureye gömülen bi hatun vardi buralarda, kimdi o acep
4180 adım. :)Kizlar bugun kimse spor bildirimi yapmamis , yarin ptsi bildirimlerinizi yazin lutfen. Kizissin yarisimiz
üçte sabitleyelimKesinlikle
Yani isterseniz bunu 2 ye de indirebiliriz
Kabul canımEvet kızlar benimle birlikte 3 kişi evet diyor, yok mu arttiran
ben dün yaptım normalde çok sevmem.eşim seviyor diye yaptim.olan oldu tabiBu sene inat ettim aşure yapmiycam kendimi biliyorum yaparsam kazanın icine düşucem..
Ben de eşim istemesin diye dua ediyorum..ana kız diyette olunca ses edemiyo garibim :)ben dün yaptım normalde çok sevmem.eşim seviyor diye yaptim.olan oldu tabi
Benim hedefim önceki konuda da 46 ydı zatenVerdikce veresin geldi dimi