- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Tamam tamamüçte sabitleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamamüçte sabitleyelim
Ben yapmadan dayanamicam sanirimBu sene inat ettim aşure yapmiycam kendimi biliyorum yaparsam kazanın icine düşucem..
Sevmez misinben dün yaptım normalde çok sevmem.eşim seviyor diye yaptim.olan oldu tabi
Ben senin hedefini 55 diye hatırlıyorumBenim hedefim önceki konuda da 46 ydı zaten
bi kerede inemeyince posta posta ineyim dedim
totem yaptım cuma sabahına kadar tartılmıyorum, pek dikkat ettiğim söylenemez ama
abur cubur yemiyorum, öğlen işyerindeki yemekleri de azalttım
Ben bir komsumdan umutluyum bekliyorumBen yapmadan dayanamicam sanirim
Burda pek asure dagitmiyorlar, ne yani bi kasecik de yiyemeden mi gecsin gitsin asure ayı
Ben de bir ihtimal biri var diyorumBen bir komsumdan umutluyum bekliyorum
Menüm
Sabah iki haşlanmış yumurta bir avuç çiğ karışık kuruyemiş
Öğle bir dilim baklava küçük :) bir küçük dilim de su böreği
Akşam mercimek çorbası, az taze fasulye, az türlü, ayran
2km tempolu yürüyüş, Bebeli ev isi 1 saat:)
Arkadaşlar sabah tartildim malum durumlardan geç bildirebildim bide ne göreyim 63.7 ben soook 65 le başlamıştım ben dedim regl dönemi sonu ödem felan mi gitti sonra biraz oynatıp tartiyi tekrar tartildim 65 valla bu evde bı tartı düzeni tutturamadim zeminden midir nedir sinir oluyorum bu duruma
Çok güzel fikir bende sabit bir yer bulursam öyle yapayimeski değil Parkeler ama kotu kalkmış felanYer zemini eski model parkelerden mi
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bi yer tutturup fosforlu kalemle tartının etrafını işaretledim. Kayma olursa geri oraya çekiyorum
Cok iyi, ptesiye artarak devam eder inşallahBen dune gore 600 gr vermisim cok mutluyum. Darisi bugune ins. Bugun de menum ayni sayilir.
Sabah: diyet omleti ve seftali
Ara: 20 kaju ve kahve
Aksam: kiymali karnabahar dunden kalan, 1 erik
65 mi yazayimArkadaşlar sabah tartildim malum durumlardan geç bildirebildim bide ne göreyim 63.7 ben soook 65 le başlamıştım ben dedim regl dönemi sonu ödem felan mi gitti sonra biraz oynatıp tartiyi tekrar tartildim 65 valla bu evde bı tartı düzeni tutturamadim zeminden midir nedir sinir oluyorum bu duruma
Canim parke varsa parke yoksa mermer, karo neyse onun ustune koy. Ve yerini oynatma hep ayni yerde tartil mumkunseArkadaşlar sabah tartildim malum durumlardan geç bildirebildim bide ne göreyim 63.7 ben soook 65 le başlamıştım ben dedim regl dönemi sonu ödem felan mi gitti sonra biraz oynatıp tartiyi tekrar tartildim 65 valla bu evde bı tartı düzeni tutturamadim zeminden midir nedir sinir oluyorum bu duruma
İyimisYer zemini eski model parkelerden mi
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bi yer tutturup fosforlu kalemle tartının etrafını işaretledim. Kayma olursa geri oraya çekiyorum