Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Menüm..
Sabah: 1 yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Bol zeytinyağlı domates

Öğlen: peynirli soslu sandviç (tb ekmeği ile)
Ara: sekersiz sütlü kahve 10 fındık

Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık ıspanak
Yoğurtlu köz biber

Menüm
Aksama kadar bişey yemedim. Bugün cok yoğundu.
Aksam
Ceyrek elma
Domatesli kiymali yumurta
Kavun
Yoğurtlu kabak
İsvec listesinin uyarlanmış hali diyelim:deli:

Su az oldu, 2yi buldururum insallah.

Spor yok, belki bi 100 zıplarim ipsiz.
Nobetciydim bugün, 6 saat de dersim vardi. bi 5000 adim yazalim Verano_porteno Verano_porteno cum

Ben dune gore 600 gr vermisim cok mutluyum. Darisi bugune ins. Bugun de menum ayni sayilir.
Sabah: diyet omleti ve seftali
Ara: 20 kaju ve kahve
Aksam: kiymali karnabahar dunden kalan, 1 erik

Menüm
Sabah iki haşlanmış yumurta bir avuç çiğ karışık kuruyemiş
Öğle bir dilim baklava küçük :) bir küçük dilim de su böreği
Akşam mercimek çorbası, az taze fasulye, az türlü, ayran
2km tempolu yürüyüş, Bebeli ev isi 1 saat:)

Selam kızlar:kahve:

Kahvaltı: 1 kayısı yumurta, zeytin, peynir, salatalık, 1 tb ekmek

Ara: 1 yeşil çay
1 şade Türk kahvesi

1 kase çekirdek :KK43:

Akşam: 3 kaşık kavurma, 3 kaşık pirinç pilavı

Yarım armut, 1 mandalina, yarım elma o_O

2lt su

40 dk pilates :spor:
Verano_porteno Verano_porteno

Arkadaşlar sabah tartildim malum durumlardan geç bildirebildim bide ne göreyim 63.7 ben soook 65 le başlamıştım ben dedim regl dönemi sonu ödem felan mi gitti sonra biraz oynatıp tartiyi tekrar tartildim 65 valla bu evde bı tartı düzeni tutturamadim zeminden midir nedir sinir oluyorum bu duruma:bicak:

Sabah kalkınca ılık su
Kahvaltı:7 zeytin , kirbit kutusu peynir,domates, salatalık,çay kaşığı bal,1 dilim tb ekmeği,şekersiz cay
Öğlen :eek:kuldaydim üzülerek söylüyorum 1 simit
Akşam:4-5 kaşık pırasa yemeği,1 köfte,1 kase cacık 1kucuk poğaça (misafirlikteydim:KK43:)
2 lt su

Arkadaşlar sabah tartildim malum durumlardan geç bildirebildim bide ne göreyim 63.7 ben soook 65 le başlamıştım ben dedim regl dönemi sonu ödem felan mi gitti sonra biraz oynatıp tartiyi tekrar tartildim 65 valla bu evde bı tartı düzeni tutturamadim zeminden midir nedir sinir oluyorum bu duruma:bicak:

Yer zemini eski model parkelerden mi :KK43:
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bi yer tutturup fosforlu kalemle tartının etrafını işaretledim. Kayma olursa geri oraya çekiyorum :confused:

Yer zemini eski model parkelerden mi :KK43:
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bi yer tutturup fosforlu kalemle tartının etrafını işaretledim. Kayma olursa geri oraya çekiyorum :confused:
Çok güzel fikir bende sabit bir yer bulursam öyle yapayim:halay:eski değil Parkeler ama kotu kalkmış felan

65 mi yazayim

Canim parke varsa parke yoksa mermer, karo neyse onun ustune koy. Ve yerini oynatma hep ayni yerde tartil mumkunse

X