Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Tabi ki
Kendini tanitirsan seviniriz
Boy 1.62 kilo 65kg (ramazan in son haftası 61.5 i görmüş ben ameliyat+bayramın etkisi ile bu haldeyim) kızlar bu arada ben gebelik düşünüyorum 2 yıldır polikistikover sendromluyum yani zor kilo veriyorum ama az az da olsa vereceğim inşallah adetimi bekliyorum 2 aydır olmadım onun ödemi de var o yüzden ilk hafta 64 u görmek ocağa kadar 58 olmak istiyorum

Hoşgeldin canım
Sen de matematik öğretmeni misin yoksa
Ameliyat olmussun geçmiş olsun, onemli biseyin yoktur, gelmis gecmistir insallah. Ne ameliyatiydi?
Cok kilon yokmus, hatta boyuna göre normal bile sayilabilir
Ama madem vermek istiyorsun, hep birlikte basaricaz insallah
İnsallah da istedigin zaman bebegini kucağına alirsin

Emziremiyorum maalesef kanayan yaram, geçmeyen vicdan azabım(
Çalışıyorum ama tatildeydim yarın işbaşı ins, muhtemelen isim yarım gün olacak.
İnmeyen bir göbeğim ve kocaman kollarım var zaten onlar erise beş kilo gider rahat.
Yalnız çok iyi vermişsin bir yılda, harikasın. İns biz de öyle çabucak veririz yapışan kiloları.

Canım çok geçmiş olsun

Senin de boyuna göre fazla değil kilon

Umarım hedeflediğim tarihte sağlıklı bir biçimde kilona ulaşırsın

Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde en hayırlısından bir evlat nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım
Verirsin inşallah

Demek ki bölgesel çalışmalara ihtiyacın var

Oyleyse sen de ogretmensin sanırım, yarin seminerler basliyor
Cabuk vermedim aslinda cok zamanimi aldi, gelen gidenden, benim gitmelerimden falan
Ben de 4 ay kadar emzirdim zar zor, emmedi
Kizim 1.5 yasina kadar emmisti ama oglani emziremedim bir türlü. Sağlık olsun.. göbeğin icin erken diyebiliriz daha ama kollar zor gidiyor yani benim de hala istedigim gibi degil

Kızlar yarin kilo ile birlikte olculerimizi de bildirelim mi?
Aylık olcu alalim, hem diyet hem sporla bakim ne kadar yol katetmisiz olcusel de görmüş oluruz, ne dersiniz

Polikistikover sendromunda hep ideal kiloda yada altında olmak gerekiyor ki etkilerini azaltalim o yüzden evet 62 felan ideal oluyorum ama 58 hamile kalmadan hedefim Rabbim nasip eder de hamile kalırsam alacağım kilolar öncesi verebildiğim kadar vermem lazim

İnşallah istediğin gibi olur
Vericez hepsini insallah

Evet matematik öğretmeni yım ama kadrosuz laparoskopi ameliyati oldum tüpüme bağırsak dolanmış tüplerim açıldı bide küçük kistim varmış o alindi iyiyim çok şükür

Amin canım inşallah Allah razı olsun hep beraber fit bir vücuda sahip olalim

Hosgeldin canim, allah bagislasin. Kac kilo aldin hamilelikte , kilon baya iyiymis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…