- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Tablo da Harika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tablo da Harika
Seni de bekleriz:)))
Seni gidi
Demek buraya takılıyorsun
İnşallah bir an önce gitsin şu kilolar
Boy 1.62 kilo 65kg (ramazan in son haftası 61.5 i görmüş ben ameliyat+bayramın etkisi ile bu haldeyim) kızlar bu arada ben gebelik düşünüyorum 2 yıldır polikistikover sendromluyum yani zor kilo veriyorum ama az az da olsa vereceğim inşallah adetimi bekliyorum 2 aydır olmadım onun ödemi de var o yüzden ilk hafta 64 u görmek ocağa kadar 58 olmak istiyorumTabi ki
Kendini tanitirsan seviniriz
Hoşgeldin canımBoy 1.62 kilo 65kg (ramazan in son haftası 61.5 i görmüş ben ameliyat+bayramın etkisi ile bu haldeyim) kızlar bu arada ben gebelik düşünüyorum 2 yıldır polikistikover sendromluyum yani zor kilo veriyorum ama az az da olsa vereceğim inşallah adetimi bekliyorum 2 aydır olmadım onun ödemi de var o yüzden ilk hafta 64 u görmek ocağa kadar 58 olmak istiyorum
Caggnimm rakibemmm
Emziremiyorum maalesef kanayan yaram, geçmeyen vicdan azabım(Nasi yani bu mudur
Ben de oyle yazinca 80 ustu bekledim
6 aylik bebisin var ve 64 kilosun, ustelik 1.62 boy
9 kilo dedigin nedir ki güzelim
Emziriyorsundur, 2 aya rahat gider dikkat edince
Allah bagislasin bebisini insallah
Benim de 15.5 aylık oğlum var. Gecen sene bu zamanlar 76 ile başlamıştım. 3.5 aylıktı. Ustelik boyum da 1.56
Simdi memleket donusu sonrası her ne kadar 60(63ten) olsam da, 57 kilodayim ben hedefim 49 görmek
Calisiyorsun sanırım?
Canım çok geçmiş olsunBoy 1.62 kilo 65kg (ramazan in son haftası 61.5 i görmüş ben ameliyat+bayramın etkisi ile bu haldeyim) kızlar bu arada ben gebelik düşünüyorum 2 yıldır polikistikover sendromluyum yani zor kilo veriyorum ama az az da olsa vereceğim inşallah adetimi bekliyorum 2 aydır olmadım onun ödemi de var o yüzden ilk hafta 64 u görmek ocağa kadar 58 olmak istiyorum
Çok geçmiş olsun canımEmziremiyorum maalesef kanayan yaram, geçmeyen vicdan azabım(
Çalışıyorum ama tatildeydim yarın işbaşı ins, muhtemelen isim yarım gün olacak.
İnmeyen bir göbeğim ve kocaman kollarım var zaten onlar erise beş kilo gider rahat.
Yalnız çok iyi vermişsin bir yılda, harikasın. İns biz de öyle çabucak veririz yapışan kiloları.
Oyleyse sen de ogretmensin sanırım, yarin seminerler basliyorEmziremiyorum maalesef kanayan yaram, geçmeyen vicdan azabım(
Çalışıyorum ama tatildeydim yarın işbaşı ins, muhtemelen isim yarım gün olacak.
İnmeyen bir göbeğim ve kocaman kollarım var zaten onlar erise beş kilo gider rahat.
Yalnız çok iyi vermişsin bir yılda, harikasın. İns biz de öyle çabucak veririz yapışan kiloları.
Polikistikover sendromunda hep ideal kiloda yada altında olmak gerekiyor ki etkilerini azaltalim o yüzden evet 62 felan ideal oluyorum ama 58 hamile kalmadan hedefim Rabbim nasip eder de hamile kalırsam alacağım kilolar öncesi verebildiğim kadar vermem lazimHoşgeldin canım
Sen de matematik öğretmeni misin yoksa
Ameliyat olmussun geçmiş olsun, onemli biseyin yoktur, gelmis gecmistir insallah. Ne ameliyatiydi?
Cok kilon yokmus, hatta boyuna göre normal bile sayilabilir
Ama madem vermek istiyorsun, hep birlikte basaricaz insallah
İnsallah da istedigin zaman bebegini kucağına alirsin
İnşallah istediğin gibi olurPolikistikover sendromunda hep ideal kiloda yada altında olmak gerekiyor ki etkilerini azaltalim o yüzden evet 62 felan ideal oluyorum ama 58 hamile kalmadan hedefim Rabbim nasip eder de hamile kalırsam alacağım kilolar öncesi verebildiğim kadar vermem lazim
Evet matematik öğretmeni yım ama kadrosuz laparoskopi ameliyati oldum tüpüme bağırsak dolanmış tüplerim açıldı bide küçük kistim varmış o alindi iyiyim çok şükürHoşgeldin canım
Sen de matematik öğretmeni misin yoksa
Ameliyat olmussun geçmiş olsun, onemli biseyin yoktur, gelmis gecmistir insallah. Ne ameliyatiydi?
Cok kilon yokmus, hatta boyuna göre normal bile sayilabilir
Ama madem vermek istiyorsun, hep birlikte basaricaz insallah
İnsallah da istedigin zaman bebegini kucağına alirsin
İnsallİn canımİnşallah istediğin gibi olur
Vericez hepsini insallah
Amin canım inşallah Allah razı olsun hep beraber fit bir vücuda sahip olalimCanım çok geçmiş olsun
Senin de boyuna göre fazla değil kilon
Umarım hedeflediğim tarihte sağlıklı bir biçimde kilona ulaşırsın
Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde en hayırlısından bir evlat nasip etsin
Aynen baslayalim , ne yapacagima karar veremedim henuz. Siz ne yapcaksiniz ip disindaPtesi sporlara baslayalim, sen de iyi spor yapiyordun yazdan once
Tamam canim soz bugun ziplicamCanım evde de olsa 100 kere zıpla en azından az hareket olsun her gün
Az da olsa olsun
Hosgeldin canim, allah bagislasin. Kac kilo aldin hamilelikte , kilon baya iyiymis :)Hosbuldum
Boyum 1.62, altı aylık bebisim var kilom 64 hedefim 55i görmek imkansız gibi duruyor ama ay insallah amin diyet işine bas koydum artık söz veriyorum kendime yapicam da, hem iş hem çocuk spor kısmını bilemiyorum nasıl yapicam