Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Cok sevinirim :KK66:
Ben bi fincan şekerli kahve ictim sabah, öğlen yemeye firsat bulamadım, simdi öğle ve akşami birleştirip kapaticam.
Sen zaten her sabahi kahveyle açıyorsun, zorlanmazsin :KK66:
Bakalım ne kadar vericez. Ben cumaya kadar yapicam, performansimiza bagli olarak istersek uzatiriz :KK66:
Valla sırf işin içind e sen varsın diye girdim. Yoksa evvel ezel cesaret edemiyorum bu diyete ben.

Madem akşam yemegi 16.40 itibariyle bitti
Ben de menumu yazayim
Yazdigim üzere isvece başladım, bu 29484. Deneyimim olduğu icin artık kendimce evirdim çevirdim ☺️
Sabah şekerli kahve(listede vardı)

Ogleni atladim fırsat bulamadigimdan
Ve aksam yemegiyle birlestirdim
16.40
3-4 kofte
4-5 catal Yoğurtlu kabak (oglenki yumurtanin yerine yoğurt, ıspanağın yerine kabak)
Öncesinde yemegi hazirlarken( aile fertlerine nohut yemegi yapmıştım, islanmis halini yemeyi çok severim, 4-5 tane yedim pismeden)
Bu 1. Kacamagim
2. Kacamagim ise kavun :KK43:
O da yemedigim salata ve oglenki domates yerine gecsin ☺️
1. Günü boylece atlattım
Su 2 olur

@miskamber kol ve bacak olculerin eksik canım
@degisimdonusum hedefin 50ydi dimi?
S srplmtmtk bıraktın sanırım artik bizi :KK43:
Canım benim 2.5 aydır gelmeyen regl vardı geçen hafta çok sıkıntı çektim onla uğraştım doktor lar ilaçlar geldi çok şükür bide özel bir sıkıntım vardı geçti şuan iyiyim çok şükür yarın döneyim aranıza insallah bir aksilik çıkmazsa:KK200:

Selam kızlar:KK17:

Yediğim baklavalar, dondurmalar yapışıp kalmış:skandal:
Geçen hafta : 61.2
Bu hafta : 62,2.
Fark : +1 kg:cry:

Haftalık adım: 11.000 11*50= 550
Pilates: 7
Eliptik bisiklet : 10
Ev temizliği: 5*2: 10

Toplam spor puanım: 577 :kızgın:

Verano_porteno Verano_porteno
Canim bu sekilde toplamiyoruz pilates vs. digerlerinin puani 1 dklik sadece o yuzden surelerini de soylermisin.pilates, eliptik ve temizligin sureleri gerekiyor

Canım benim 2.5 aydır gelmeyen regl vardı geçen hafta çok sıkıntı çektim onla uğraştım doktor lar ilaçlar geldi çok şükür bide özel bir sıkıntım vardı geçti şuan iyiyim çok şükür yarın döneyim aranıza insallah bir aksilik çıkmazsa:KK200:
Cok geçmiş olsun canım, aslında kural gereği bugün bildirim yapmazsan liste disi oluyorsun 2 haftadır bildirim yapmadığın için. Ama sağlık sorunların sebebiyle yarin da bildirim yapsan olur. Yarin yapmayı unutma ama olur mu?

kizlar bu haftanin spor puanlari su sekilde
1. @parktofwoman 5250 puanla
2. La Que Sabe La Que Sabe 2750 puan
3. Verano_porteno Verano_porteno 2685 puan
4. @miskamber 2204 puan
5. @kolera88 1744 puan
6. cgdmk cgdmk 1507.5 puan
7. clarke34 clarke34 550+? puan
8. hussuk hussuk 475 puan

Eminim bircogunuz daha fazla yapmistir , ama belki bildirim yapmayi unuttunuz. Mesela telefonlariniza adimsayar yukleyip @_zaman_gibi toplu bildirim yapabilirsiniz. Gelecek hafta daha guzel olacak eminim :KK200:

Cok geçmiş olsun canım, aslında kural gereği bugün bildirim yapmazsan liste disi oluyorsun 2 haftadır bildirim yapmadığın için. Ama sağlık sorunların sebebiyle yarin da bildirim yapsan olur. Yarin yapmayı unutma ama olur mu?
Anladım canım teşekkür ederim

4. @miskamber 2204 puan
5. @kolera88 1744 puan

Eminim bircogunuz daha fazla yapmistir , ama belki bildirim yapmayi unuttunuz. Mesela telefonlariniza adimsayar yukleyip @_zaman_gibi toplu bildirim yapabilirsiniz. Gelecek hafta daha guzel olacak eminim :KK200:
Eline sağlık verano. Güzel bi puan almışım, sevindim..

4. @miskamber 2204 puan
5. @kolera88 1744 puan

Ooo bu hafta sporcular cogalmis ne güzel ❤️
Yalnız kıl payi puan alamadım :KK70:

X