- 24 Haziran 2010
- 1.943
- 4.237
Ben 2 kg gider diyorumBol eksili olmalı 1700 kadarcik
Oldukça ağır bi liste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 kg gider diyorumBol eksili olmalı 1700 kadarcik
Valla sırf işin içind e sen varsın diye girdim. Yoksa evvel ezel cesaret edemiyorum bu diyete ben.Cok sevinirim
Ben bi fincan şekerli kahve ictim sabah, öğlen yemeye firsat bulamadım, simdi öğle ve akşami birleştirip kapaticam.
Sen zaten her sabahi kahveyle açıyorsun, zorlanmazsin
Bakalım ne kadar vericez. Ben cumaya kadar yapicam, performansimiza bagli olarak istersek uzatiriz
Ptesi deyince yakın, 7 gun deyince cokDayan dayan şunun şurasında pazartesiye ne kaldı
Aslında oncekilerde de ilk hafta3 kilo anca gidiyordu, bu kez 2 bile gitse benim icin.Ben 2 kg gider diyorum
Oldukça ağır bi liste
Aslında tamamen diyete uygun beslenilince bu diyet öyle cok ağır değil ama su durumda bize ağır gorunuyor haliyle.Valla sırf işin içind e sen varsın diye girdim. Yoksa evvel ezel cesaret edemiyorum bu diyete ben.
Liste dışına çıktım malzeme eksikliğinden diyelim.Aslında tamamen diyete uygun beslenilince bu diyet öyle cok ağır değil ama su durumda bize ağır gorunuyor haliyle.
Zorlandin mi ilk gün
Oyle ufak değişiklikler cok etkilemez diye düşünüyorum. Bunu da böyle deneyeyimListe dışına çıktım malzeme eksikliğinden diyelim.
Öğlen haşlanmış brokoli.
Akşam da ıspanak yemegi
Canım benim 2.5 aydır gelmeyen regl vardı geçen hafta çok sıkıntı çektim onla uğraştım doktor lar ilaçlar geldi çok şükür bide özel bir sıkıntım vardı geçti şuan iyiyim çok şükür yarın döneyim aranıza insallah bir aksilik çıkmazsa@miskamber kol ve bacak olculerin eksik canım
@degisimdonusum hedefin 50ydi dimi?
S srplmtmtk bıraktın sanırım artik bizi
Canim bu sekilde toplamiyoruz pilates vs. digerlerinin puani 1 dklik sadece o yuzden surelerini de soylermisin.pilates, eliptik ve temizligin sureleri gerekiyorSelam kızlar
Yediğim baklavalar, dondurmalar yapışıp kalmış
Geçen hafta : 61.2
Bu hafta : 62,2.
Fark : +1 kg
Haftalık adım: 11.000 11*50= 550
Pilates: 7
Eliptik bisiklet : 10
Ev temizliği: 5*2: 10
Toplam spor puanım: 577
Verano_porteno
Cok geçmiş olsun canım, aslında kural gereği bugün bildirim yapmazsan liste disi oluyorsun 2 haftadır bildirim yapmadığın için. Ama sağlık sorunların sebebiyle yarin da bildirim yapsan olur. Yarin yapmayı unutma ama olur mu?Canım benim 2.5 aydır gelmeyen regl vardı geçen hafta çok sıkıntı çektim onla uğraştım doktor lar ilaçlar geldi çok şükür bide özel bir sıkıntım vardı geçti şuan iyiyim çok şükür yarın döneyim aranıza insallah bir aksilik çıkmazsa
Anladım canım teşekkür ederimCok geçmiş olsun canım, aslında kural gereği bugün bildirim yapmazsan liste disi oluyorsun 2 haftadır bildirim yapmadığın için. Ama sağlık sorunların sebebiyle yarin da bildirim yapsan olur. Yarin yapmayı unutma ama olur mu?
Thanks teacher. :) seni uğraştırmak istemezdim.Buldum canım evet 56.1, benim gönlümden fazla gectiyse demek ki
Duzelttim puanlamayi da
Bence sarraf iyiydi. Diyetisyen menusu uyguluyor, ondan ekmek fln yiyor ama hic kacamak yapmadi neredeyseGecen hafta sağlıklı beslenenler parmak kaldirsin, menü puanı vericem, toplasin hele
Eline sağlık verano. Güzel bi puan almışım, sevindim..kizlar bu haftanin spor puanlari su sekilde
1. @parktofwoman 5250 puanla
2. La Que Sabe 2750 puan
3. Verano_porteno 2685 puan
4. @miskamber 2204 puan
5. @kolera88 1744 puan
6. cgdmk 1507.5 puan
7. clarke34 550+? puan
8. hussuk 475 puan
Eminim bircogunuz daha fazla yapmistir , ama belki bildirim yapmayi unuttunuz. Mesela telefonlariniza adimsayar yukleyip @_zaman_gibi toplu bildirim yapabilirsiniz. Gelecek hafta daha guzel olacak eminim
Sağol canım
Ooo bu hafta sporcular cogalmis ne güzelkizlar bu haftanin spor puanlari su sekilde
1. @parktofwoman 5250 puanla
2. La Que Sabe 2750 puan
3. Verano_porteno 2685 puan
4. @miskamber 2204 puan
5. @kolera88 1744 puan
6. cgdmk 1507.5 puan
7. clarke34 550+? puan
8. hussuk 475 puan
Eminim bircogunuz daha fazla yapmistir , ama belki bildirim yapmayi unuttunuz. Mesela telefonlariniza adimsayar yukleyip @_zaman_gibi toplu bildirim yapabilirsiniz. Gelecek hafta daha guzel olacak eminim