- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Cok ucunda kaldin canim haftaya insallah. Motivasyon olsun sanaOoo bu hafta sporcular cogalmis ne güzel
Yalnız kıl payi puan alamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok ucunda kaldin canim haftaya insallah. Motivasyon olsun sanaOoo bu hafta sporcular cogalmis ne güzel
Yalnız kıl payi puan alamadım
Aklımda iki kisi var, sarrafla, zaman ama baska arkadaslar da olabilir, gözümden kaçmıştır, dikkat etmemisimdir. Seninle koleradan cok emin değilim mesela. Kolera bu hafta duzeltti gibi.Bence sarraf iyiydi. Diyetisyen menusu uyguluyor, ondan ekmek fln yiyor ama hic kacamak yapmadi neredeyse
evetCok ucunda kaldin canim haftaya insallah. Motivasyon olsun sana
Benim de fena deildi, ama persembe cozuttum azcik.Aklımda iki kisi var, sarrafla, zaman ama baska arkadaslar da olabilir, gözümden kaçmıştır, dikkat etmemisimdir. Seninle koleradan cok emin değilim mesela. Kolera bu hafta duzeltti gibi.
Benim hiç kaçamak olmadı canım regl olamadiğımdan kilom sabit kaldı sporla desteklemem lazım tabiiAklımda iki kisi var, sarrafla, zaman ama baska arkadaslar da olabilir, gözümden kaçmıştır, dikkat etmemisimdir. Seninle koleradan cok emin değilim mesela. Kolera bu hafta duzeltti gibi.
Ben de emzirirken iyi veriyorum aslında, emzirirken sabitleyebilirsem 52ye falan çok iyi olacak diye düşünüyorumYoğunluk geçmedi hala, yarın 15-20 kişilik komşu grubum gelecek bebek görmeye, cuma ya misafirim olacak yemeğe ya da bizim il dışına çıkma durumumuz var bi düzene giremedim halaSen korumadasin, 55 i gecmemeye calis. Gecen hafta yediysen bu hafta dengele mesela. Emzirmeyi birakinca biraz daha sıkıp 53e inbilirsin istersen. Simdi 54u koru yeter bence
Haftaya o kaçamağı da yapma, yapmayalım da biz de birer de olsa puan alalım su menulerden artik yahuBenim de fena deildi, ama persembe cozuttum azcik.
Bebek 6 aylık oldu, yeni mi geleceklerBen de emzirirken iyi veriyorum aslında, emzirirken sabitleyebilirsem 52ye falan çok iyi olacak diye düşünüyorumYoğunluk geçmedi hala, yarın 15-20 kişilik komşu grubum gelecek bebek görmeye, cuma ya misafirim olacak yemeğe ya da bizim il dışına çıkma durumumuz var bi düzene giremedim hala
Evet hem de karisik kizartma tabagi yedim sonra dun gaza gelip 70 dk eliptik yaptim, 1 saat de yurudum amaSokolam kizartma mi yedin sen ? Bu hafta herkeste bir kizartma hevesi, yarin aliriz artik sonuclarini
Haftaya o kaçamağı da yapma, yapmayalım da biz de birer de olsa puan alalım su menulerden artik yahu
Sarraf kacamak yapmamis, bu hafta ona gitsin puan madem, zaman bakalım ne diyecek?
Asureye gömülen bi hatun vardi buralarda, kimdi o acep
Ben de pek severim karisik kizartmayi lakin sonradan yaptığın o seylerle pek ilgilenmemEvet hem de karisik kizartma tabagi yedim sonra dun gaza gelip 70 dk eliptik yaptim, 1 saat de yurudum ama
Ahhhh bu kızartmaaa hepimizin baş belasıBen de pek severim karisik kizartmayi lakin sonradan yaptığın o seylerle pek ilgilenmem
Naptin beybi yaa yakisiyormu senin fit vucuduna , gerci fazla fazla yakmissin.Evet hem de karisik kizartma tabagi yedim sonra dun gaza gelip 70 dk eliptik yaptim, 1 saat de yurudum ama
Cok iyi menüKizlar menum soyle
Sabah: 1 seftali
Diyet omletim su avokadolu olan
15 tane kaju
10 tane zeytin
Aksam: kiymali karnabahar, 1 erik
Toplam 1000 kalori fln az gibi gorunsede omlette yok yok 600 kusur kal. Fln
Fazla fazlayi birak bence yedigimi bile yakamadim oyle soyliyim, yedigim tabagin 1200 kalorisi vardir:)) yaktigim 900 falandiNaptin beybi yaa yakisiyormu senin fit vucuduna , gerci fazla fazla yakmissin.
hahahah valla ben de cok bayildigimdan degil de sucluluk psikolojisinden isteBen de pek severim karisik kizartmayi lakin sonradan yaptığın o seylerle pek ilgilenmem
Cikmadimi orda daha al da yap, walla benim deen sevdiklerimden ekmekle yemeyi severdim ah ahhhCok iyi menü
Yahu karnabahar cektirdin canımı gece gece