Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kızlar yarına bişe kalmadı ama ben veremedim galiba. Spor puanım iyi bence. Ama onda da dereceye girer miyim bilmiyorum valla.
Akşama menü bildiririm. Dün çok karmaşıktı. Bugün daha sade gibi..
öpüyorum hepinizi..

Kızlar yarına bişe kalmadı ama ben veremedim galiba. Spor puanım iyi bence. Ama onda da dereceye girer miyim bilmiyorum valla.
Akşama menü bildiririm. Dün çok karmaşıktı. Bugün daha sade gibi..
öpüyorum hepinizi..
Spor yapan cok yok zaten, ilk 5 e bile girsen 1 puan :KK66:
Ben iyi gidiyor gibiyim, suan canım tatlı istedi ama yemiciimm, yarına hedefi tuttururum gibi geliyor, regl siskinligi de gidiyor yavastan :KK66:

C11D5587-8EA0-4A73-822D-B1BDE68DC137.jpeg
Böyle 1. Olamazsin :KK20:

Böyle 1. Olamazsin :KK20:
:KK17:
Korkumdan 70 dk eliptik bisiklet yaptım. Şimdi buharlaşıcam:ruh:

Siz neler yaptınız :KK69:

kızlar günün menüsü gelsin o zaman
sabah : tost ve salata
öglen: yarım muz 80 gr çikolata (bügün ödülüm vardı)
aksam: etli nohut cappy portakal
aralarda 2 az sütlü kahve içtim 3 yesil cay
Verano_porteno Verano_porteno 2 saat kondisyon bisikleti 150 squat tibet yapıcam bir de evi temizledim :)

cgdmk cgdmk canim ilk sayfada sporda tane ile yapilanlara duzenleme yaptim, ekleyebilirmisin ? Bizim kullandigimiz puanlar biraz fazla , digerleri cok kucuk kaldi onlarin yaninda. yani yarim saat aerobic 300 puanken 100 hareket 5 puan fln gibi bir sacmalik oldu. Kendimce duzenledim, yani tekli hareketlerin puanini arttirdim.

Basit Bölgesel Hareketler (Duvarda Şınav, Yarım Mekik, Dumbell vs) 3puan 10 adet
Zor Bölgesel Hareketler (Yerde Şınav, Mekik, Squat vs 5puan 10Adet
İp Atlama 2.5 puan 15 Adet
İpsiz Atlama 2 puan 15 Adet
Adım 50puan 1000 Tane
plank 20puan 60sn

Benim de
sabah: 3 haslanmis yum, 1 muz, 1 seftali, 15 zeytin, 1 kucuk dilim pide ( esiminkinden tirtikladim)
Aksam: 1 tabak etli patlican, 1 kase yogurt

X