Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

:KK70:
ay hiç güleceğimm yoktu kız yaa
önceki yazışmaları okumadım ama ben geldim artık bebişim
bu yarış daha da kızışacak :cool::KK70:
ezeli rakiplerim sen ve feyza beni solladiniz, ezdiniz gectiniz yahu :KK70:
Nihai hedeflerimiz ayni sayilir, yarisalim tabi kuzum ama ben cok gerilerdeyin ya :KK43:
Ve gecen gruptaki azmime bi turlu donemiyorum.baya yol katettim ama yine de olmuyor. Reglden sonra asilicam iyice, 6.takimdan mezun olayim bi önce, 15 ekime kadar olmam lazim 56.5 ile. Sen o zamana 53lere inersin

15. Gunden itibaren goruntu olarak farkediyor onu hatirliyorum. Ekimde olcu vericez dimi, elimizi cabuk tutalim accik da moral olsun.
Ben goruntu olarak cok degismedim aslinda 56 kilodan. Yazin iyi spor yapiyordum sanırım onunla alakali ama artik yine spor duzeni olusturmaliyim ben de. Sokolaninkini deneyeyim deneyeyim ben de bi, kisaymis

Screenshot_20180921-191629_Fitwell.jpg
Su 3 litre

kızlar günün menüsünü yazıyım
sabah: buğday ekmeğiyle tost yesillik 2 yk yoğurt ve yulaf yarım mandalina
öglen: ciger kavurma
aksam 1 haslanmıs yumurta
aralarda 2 ser tane az sütlü kahve ve yesil cay içtim
1 saat kondisyon bisikleti 120 squat ve 5 tibet Verano_porteno Verano_porteno
bugün epeyi acıktım yarını iple çekiyorum makarna yiycem :KK49:

Selam kizlar çok yoğun bi iki gün geçirdim. Ama kaçamak dün sabah simit hariç yok çok şükür. Bi de bu akşam nohutun yanında bulgur pilavı yedim beş alti yemek kaşığı. Genel olarak benzer beslendim, sabah tartılmak giyindikten sonra aklıma geldi doğal olarak fazlam var saymam banane:)
Belden altım tam tahmin ettiğim gibi baya küçüldü totom falan, dün alışveriş yapayım dedim, alt bedenim 36 üst bedenim hala 38:KK43: ahhh kollar o kollar:KK43:
Bahsettiğim video
Ben ise yaradığını düşünüyorum tutulan kaslarımdan ama zaman gösterecek tabi. Hareketler çok basit.

Menü
Sabah
Chia, süt, yulaf, kuru üzümden karışım
Spordan sonra
1 dlm çavdar ekmek
Yarım elma
Galeta

Öğlen 14:30
Biraz bulgur pilavı
Salata yoğurt

Akşam
Patatesli fasülye yemeği
1 dlm ekmek
Soğan kıyma kavurma

Bu ara ipin ucu kaçmak üzere, ama yakalamaya çalışıyorum. Su içtim 2 lt bu iyi
Verano_porteno Verano_porteno
30 dk cardio
100 ip

Selam kizlar çok yoğun bi iki gün geçirdim. Ama kaçamak dün sabah simit hariç yok çok şükür. Bi de bu akşam nohutun yanında bulgur pilavı yedim beş alti yemek kaşığı. Genel olarak benzer beslendim, sabah tartılmak giyindikten sonra aklıma geldi doğal olarak fazlam var saymam banane:)
Belden altım tam tahmin ettiğim gibi baya küçüldü totom falan, dün alışveriş yapayım dedim, alt bedenim 36 üst bedenim hala 38:KK43: ahhh kollar o kollar:KK43:
Bahsettiğim video
Ben ise yaradığını düşünüyorum tutulan kaslarımdan ama zaman gösterecek tabi. Hareketler çok basit.

Cok begendim ben bunu❤️

Gunaydinnnn
Benimki 6.30da uyaninca 8de babasina devrettim 11e kadar uyudum, kahvalti yaptim. Birazdan storlari yikiycam çatıda. Sonra evi toparlayip çarşıya kizimin okul malzemelerinden eksik kalanları tamamlamaya gidicez, aksam da arkadaşlarla disari cikicaz, arada uğrarım :KK66:

ölçü bildirimi yapiyim mezurayı netten istedim bugün elime ulastı en son bu kilodayken daha inceymisim belden onu farkettim
göğüs: 90
bel:64
göbek: 79
basen:90 ben bunu kalça diye ölçtüm
bacak: üst bacak 54 alt bacak 31 en kalın olan yerden ölçtüm
kol: 24
ölçüler böyle kızlar belim en son bu kilodayken 60dı 1 sene olmadı henüz

ölçü bildirimi yapiyim mezurayı netten istedim bugün elime ulastı en son bu kilodayken daha inceymisim belden onu farkettim
göğüs: 90
bel:64
göbek: 79
basen:90 ben bunu kalça diye ölçtüm
bacak: üst bacak 54 alt bacak 31 en kalın olan yerden ölçtüm
kol: 24
ölçüler böyle kızlar belim en son bu kilodayken 60dı 1 sene olmadı henüz
Way arkadas olculere bak, canim sen nereni inceltmek istiosun ki ? :mad::mad: bide boyun kacti

X