Gebeliğe Hazırlık Yeni Yıla Bebeğiyle Girmek İsteyenler Buyrun Buraya ! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayanlar ben 2 yiilk evliym ve 3 aydir klomen kullaniyrum . bu ayda catlatma iğnesi yapildi bu gun 8.gunum benm göğüslerimde agri ve karnimda arada bi adet olcakmisim gibi agrim oluyor buda beni heveslendirdi.bir hafta beklicektim hatta burda gruplarn birine yazmistim. Sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama testde 2.çizgi çok silik cikti sizce gebelik varmi adetimede 4 gün kaldi

Canım çatlatma iğnesi içinde HCG hormonu olduğu için gebelik testi öyle görünüyor. Bana 14gun sonra test yap demislerdi

İnsalah olmuştur bu ay canim

Kizlar yumurtlaik donemim deil ama bugun benden cok asiri bi seklde akinti geldi bole jel gbi yumurta aki gniydii cok yogunn hafif karnima batmalar oluyooo anlamadm neden acaba dun yumurtlik testi yaptigimda bise yoktu bugunde bakmadm neden acaba cozemedim

Insallah canim valla artik piskolojik olarak yorgun hissediorum kendimi rabbim isteyen herkese hayrli sagliklinevlatlar nasip eder insallh
Amin inşallah benim de şuan 2hafta geçti üstünden dün akşam az kahverengi lesme gördüm test yapmıyorum sonuç belli diye bir iki güne gelicek:) alıştım ztn artık sanırım aksının olmayacağının farkına vardım herkes doğurdu hatta ikinciyi doğurdu :) ben hala bekliyorum daha da cokk bekliycm muhtemelen

Rabbim sanada nasip eder inş pozitif olmaya çalış üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…