- 12 Haziran 2017
- 31
- 4
- 36
- 32
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
değilmişimmmCanim bi idrar testi yaptrbama kendini cok kaptrma banada bi lac defa oldu snra cok uzuldum. Tecrubeyle sabit . ama insallah sen hamilesindir
kısmet diğer ay olur inş üzülmemaalesaef değilmişim
inşallahh teşekkürlerkısmet diğer ay olur inş üzülme
kısmet diğer ay olur inş üzülme
Amin kuzum vakti saati var demkdeğilmişimmmhayırlısı rabbim isteyen herkese versin
Canım devam mı gebelik. Hayırlı olsunYa inşallah doktor var diyene kadar böyle kafaya takarım
Herşeyin hayırlısı olur bebiş hiç sıkma kendinideğilmişimmmhayırlısı rabbim isteyen herkese versin
Bugün tekrar gideceğiz eşimle doktora. Değerler yükselmiş ise sıkıntı yok diye anlarız. Hakkımız da herşeyin hayırlısıCanım devam mı gebelik. Hayırlı olsun
Nie olmasin canim rabbim bizede nasip eder insallhBende İstiyordum olmadı olmayacak
Canım çatlatma iğnesi içinde HCG hormonu olduğu için gebelik testi öyle görünüyor. Bana 14gun sonra test yap demislerdiBayanlar ben 2 yiilk evliym ve 3 aydir klomen kullaniyrum . bu ayda catlatma iğnesi yapildi bu gun 8.gunum benm göğüslerimde agri ve karnimda arada bi adet olcakmisim gibi agrim oluyor buda beni heveslendirdi.bir hafta beklicektim hatta burda gruplarn birine yazmistim.Sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama testde 2.çizgi çok silik cikti sizce gebelik varmi adetimede 4 gün kaldi
İnsalah olmuştur bu ay canimBayanlar ben 2 yiilk evliym ve 3 aydir klomen kullaniyrum . bu ayda catlatma iğnesi yapildi bu gun 8.gunum benm göğüslerimde agri ve karnimda arada bi adet olcakmisim gibi agrim oluyor buda beni heveslendirdi.bir hafta beklicektim hatta burda gruplarn birine yazmistim.Sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama testde 2.çizgi çok silik cikti sizce gebelik varmi adetimede 4 gün kaldi
Dayanamadim artik ama haklisin aslinda bunu bile bile yaptimCanım çatlatma iğnesi içinde HCG hormonu olduğu için gebelik testi öyle görünüyor. Bana 14gun sonra test yap demislerdi
Insallah canim valla artik piskolojik olarak yorgun hissediorum kendimi rabbim isteyen herkese hayrli sagliklinevlatlar nasip eder insallhİnsalah olmuştur bu ay canim
Amin inşallah benim de şuan 2hafta geçti üstünden dün akşam az kahverengi lesme gördüm test yapmıyorum sonuç belli diye bir iki güne gelicek:) alıştım ztn artık sanırım aksının olmayacağının farkına vardım herkes doğurdu hatta ikinciyi doğurdu :) ben hala bekliyorum daha da cokk bekliycm muhtemelenInsallah canim valla artik piskolojik olarak yorgun hissediorum kendimi rabbim isteyen herkese hayrli sagliklinevlatlar nasip eder insallh
Amin inşallah benim de şuan 2hafta geçti üstünden dün akşam az kahverengi lesme gördüm test yapmıyorum sonuç belli diye bir iki güne gelicek:) alıştım ztn artık sanırım aksının olmayacağının farkına vardım herkes doğurdu hatta ikinciyi doğurdu :) ben hala bekliyorum daha da cokk bekliycm muhtemelen[/QUO
Insallh en yakin zamanda kucagimiza aliriz bebisleri
Rabbim sanada nasip eder inş pozitif olmaya çalış üzme kendiniAmin inşallah benim de şuan 2hafta geçti üstünden dün akşam az kahverengi lesme gördüm test yapmıyorum sonuç belli diye bir iki güne gelicek:) alıştım ztn artık sanırım aksının olmayacağının farkına vardım herkes doğurdu hatta ikinciyi doğurdu :) ben hala bekliyorum daha da cokk bekliycm muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?