- 13 Kasım 2017
- 886
- 1.023
- 28
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Benim ilişkiden sonra kasıklarımda batma oluyor canımArkadaşlar yumurtlama günlerinizde ilişki sonrası ağrılarınız oldumu hiç
Amin inşallah :)Yok yok hic takma rahat ol keyfini cikar iki gunde bir katlanarak gider degerin insallah
Merhaba canım amin inşallah:)Merhaba kızlar umarım bu ay hepimizin yüzü güler Rabbim haırlısını nasıp etsin inşallah
5 ve üstü var demek canım yani 6 bile çıksa var demek oluyor gebelik ve katlanarak gidiyor sorun yok, hayırlı uğurlu olsun inşallah bizede dua etmeyi unutma canım :)Sonuç 64.05 ne bu şimdi yok mu var mı ayy
Merhaba canım amin inşallah hoşgeldin :)Arkadaşlar ben yeni katıldım merhabalariyi akşamlar bende inşallah Rabbim izin verirse yeni yıla hamile girmek istiyorum
Buyur canım duydum
Amin inşallah Allah gönlümüze göre versin canım :)Bende bebis istiyorumm yaa rabbimm nasip etsin herkese bizedee bayanlar
Benm oluyr yanliz degilsinArkadaşlar yumurtlama günlerinizde ilişki sonrası ağrılarınız oldumu hiç
Ya canım bence gününü bekle bir hafta falan geçsin çok zor biliyorum ama sonunda tek çizgiyi görünce dediğin gibi hüsran oluyor belirti var ama pikolojikte olur kendi kendimize o havaya girmicez diyoruz ama halbuki girmiş oluyoruz umarım vardır allah en kısa zamanda isteyen herkese nasıp etsin bende 1 yıldır bekliyorum inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkeseKizlar ben iki yillik evliyim . 3 aydir klomen kullaniyrum 11 kasimda çatlatma ignesi oldum ve goguslerimin ucunda hem agri var hassasiyet var . birazda midem bulaniyor. Hic heveslenmekte istmiyrum cunki sonrasi hüsran. Adetimede 6 gun kaldi test yapsam mi bilmiyrum bilen yardimci olursa cok sevinirim
Benimde siddetli oluyor neden bilmiyorummBenm oluyr yanliz degilsin
Benimde olmuştu bi kere bi arkadaşımda kasıkların hamlaşmışsa çalışınca aramıştır demişti. Ama bi kaç gündür çalışma yapıyoruz dün gece sol kasığım çok ağrıdı bu saat oldu hala ağrıyor. Ya üşüttüm ya da yumurtam çatlama evresindeArkadaşlar yumurtlama günlerinizde ilişki sonrası ağrılarınız oldumu hiç
Dogru diosun. Insallh canim rabbim hepimizs hayirli saglikli evlat nasip eder insallh :)Ya canım bence gününü bekle bir hafta falan geçsin çok zor biliyorum ama sonunda tek çizgiyi görünce dediğin gibi hüsran oluyor belirti var ama pikolojikte olur kendi kendimize o havaya girmicez diyoruz ama halbuki girmiş oluyoruz umarım vardır allah en kısa zamanda isteyen herkese nasıp etsin bende 1 yıldır bekliyorum inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese
Catlat.a ignesiyle alakali olabilir bnce cnki ilk defa boyle oluyr banadaBenimde siddetli oluyor neden bilmiyorumm
Yok cnm ben ogne falan yaptirmadm zaten 2.5 ayli evliyimmmCatlat.a ignesiyle alakali olabilir bnce cnki ilk defa boyle oluyr banada
O zaman bunyen daha alisamamistr kuzum benmde oyle olmustu bir sure sonra gecti cnmYok cnm ben ogne falan yaptirmadm zaten 2.5 ayli evliyimmm
Inslalah gecer de bebisim olur yaaa jayrlisi olsn hepimizjn hakkinda kizlarO zaman bunyen daha alisamamistr kuzum benmde oyle olmustu bir sure sonra gecti cnm
Amin amin inşallah ya :)Dogru diosun. Insallh canim rabbim hepimizs hayirli saglikli evlat nasip eder insallh :)
Canim bi idrar testi yaptrbama kendini cok kaptrma banada bi lac defa oldu snra cok uzuldum. Tecrubeyle sabit . ama insallah sen hamilesindirmerhabalar bayanlarrr nolur cevappppp benim adetimin gelmesine şuan için bir gün var ama 5-6 gündür göğüs ucu sızlaması var ve ağrıyor. karnımda da bıçak saplanması gibi ağrı oldu ve kramp giriyor ara ara.. ilk etapta sol alt karın sonra sağ alt karında hissettim bu ağrıları . şimdide çok aşırı halsizlik mide bulantısı ve bel karın kasık ağrım var. ve iki kere lavobaya gittiğimde çok açık pembe lekem geldi hamile olabilir miyim?korunmuyoruz ve gebelik istiyoruz
Canım normalde adet döneminde bu belirtiler varsa gebelik olmayabilir adet belirtisi olabilir çünkü lekede gelmişmerhabalar bayanlarrr nolur cevappppp benim adetimin gelmesine şuan için bir gün var ama 5-6 gündür göğüs ucu sızlaması var ve ağrıyor. karnımda da bıçak saplanması gibi ağrı oldu ve kramp giriyor ara ara.. ilk etapta sol alt karın sonra sağ alt karında hissettim bu ağrıları . şimdide çok aşırı halsizlik mide bulantısı ve bel karın kasık ağrım var. ve iki kere lavobaya gittiğimde çok açık pembe lekem geldi hamile olabilir miyim?korunmuyoruz ve gebelik istiyoruz
Canım normalde adet döneminde bu belirtiler varsa gebelik olmayabilir adet belirtisi olabilir çünkü lekede gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?