- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi Esra_Babies
Canım saol insallahRabbim sanada nasip eder inş pozitif olmaya çalış üzme kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım saol insallahRabbim sanada nasip eder inş pozitif olmaya çalış üzme kendini
Hoş geldin hadi hayırlısı Allâh herkesin gönlüne göre versin inşallahkızlar bende yeni üye oldum çoktandır takipteyim ama bugın nasipmiş benimde bat 2 aralık merakla bekliyorum inşallah yeni yıla hanii gireriz iki kızım var bu arada 3. Olcak inşallah :)
Hoş geldin hadi hayırlısı Allâh herkesin gönlüne göre versin inşallah
o belirtilerin hepsi geçen ay bende de vardı canım takılma böyle şeylere sonu hüsrandı benim. inşaallah senin olmazBenimde son 10 gün kızlar merakla bekliyorum dünden beri geçmeyen baş ağrım var o kadar şiddetliyki gözlerim bulanık görmeye başlamıştı dayanamayıp minoset içtim hafifledi hala baş ağrım devam ediyo zaten bel ve kasık ağrısını söylememe gerek bile yok onlarda devam ediyo otururken iyiyim ayağa kalktım mı bütün belirtiler üzerime çullanıyolar sanki yerimden kalkmak istemiyorum hiç
o belirtilerin hepsi geçen ay bende de vardı canım takılma böyle şeylere sonu hüsran
amin canım benim hayırlısıyla inşaallahHayırlısı cnm ya bi deneyelim dedik olmazsa rabbim olmayanlara versin çok şükür iki kızım var rabbim kucağı boş olanların kucağını doldursun inşallah bi an önce isteyen herkes tatsın bu duyguları :)
amin canım benim hayırlısıyla inşaallah
maşaallah Allah bağışlasın :) Sonuna kadar deneyin diğerleri büyüyünce evde bebek özlemi çekiyor insan :
Hayırlısıyla olur İnşaallah canımBiri 4 biri 2 yaşında cnm sezeryanlıyım ben 23 yaşındayım ilerde rahatlayınca bi daha düşünmüyorum dedim madem bi tane daha istiyoruz olsun şimdiden dedik bu ay şansımıza tutarsa tutar tutmazsa büyüğü okula başlayınca deneriz artık dedik bakalım beklemedeyiz
Tabi doktoruna danışıcam şu hastalığın bitsin kontrolün var zaten canımDlnOrhn kuzum bence doktoruna sormadan alma. Cnki baktim netten cok takipcisi yok begeni az bence guvenli degil . ama yinede sen bilirisn
Tabi doktoruna danışıcam şu hastalığın bitsin kontrolün var zaten canım