vay be ne kilotlar varmıs beeee haberim yokk
hayiiiiiiiiiiiirr daha erken
canim daha erken hem gecen sene araligin ortasinda yapmistik cekilisi o yuzden tarih yoktu....
ben de olabilirim her an
hahayt emrin olur cicim
gunaydin cancanlaaarrr :126:
bizim bi bellboy var bi adres tarif ediyor görmelisiniz anlatılmaz belli etmeden çekebilirsem çekecem ,misafir soruyor bir yer ya ben ortadan kayboluyorum gülme krizine giriyorumdeğişik şeyleri severim ama burası küçük yer pek değişik bir şey bulamıyorum İstabula gitsem aslında neler alırdım kurbanıma :)))
prenses yahu nasıl bir memleket orası geçen sene oradaydık yol tarif edenler süper zaten hele otel aradık gecenin 03.00 de zarha dediler yağmur gece çık çık bitmiyor nasıl yollar öyle saatlerce otel aradık sonunda arabada benzinlikte uyuduk
kırmızı donlar piyasaya cıktımı arkadaşlarrr
bizim bi bellboy var bi adres tarif ediyor görmelisiniz anlatılmaz belli etmeden çekebilirsem çekecem ,misafir soruyor bir yer ya ben ortadan kayboluyorum gülme krizine giriyorum
zarha mı ıyyyyyyy arabada uyumayı tercih ederim o otele gitmektense iyi yapmışsınız ,hani televizyonlarda sürekli karadenizlileri anlatıyorlarya gülmek için ben buraya gelmeden abartıyorlar diyordum eksiiği var fazlası yok
suprensesi
ghs kullanıcısından alıntı
kırmızı donlar piyasaya cıktımı arkadaşlarrr
pentiye baktım ama yoktu
panik yapan kim ben mi
yok oyle birsey
bizim bi bellboy var bi adres tarif ediyor görmelisiniz anlatılmaz belli etmeden çekebilirsem çekecem ,misafir soruyor bir yer ya ben ortadan kayboluyorum gülme krizine giriyorum
zarha mı ıyyyyyyy arabada uyumayı tercih ederim o otele gitmektense iyi yapmışsınız ,hani televizyonlarda sürekli karadenizlileri anlatıyorlarya gülmek için ben buraya gelmeden abartıyorlar diyordum eksiiği var fazlası yok
günaydın canlar?nasılsınız bu sabah?
Günaydın kızlar, erkencisiniz bugün maşallah:)
Bende göremedim hiç kırmızı donlardan, vardı tabi de çeşitleri çok gelmemiş sanırım henüz.
Aynen öyle şekerim
Daha güzellerini, seksilerini alabilmek için beklemedeyiz
günaydınnnnn
kızlar ben sankı katılımıı buldum gıbıyım hatta buldum ama bu topiğe hıç ugramıyor bışıler yazmıyor((
günaydın canım çalışıyoruz ne yapalım
günaydınnne kırmızı donmuşş bee
ne kısmetlisin katilini buldun dedektif oldum takıldım peşine hiçbir iz bırakmamış benimki
hem katil belli hem kurban kısmetlisin vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?