itiraf ediyorum ben katilim katilim beeeennnnn![]()
bendeeeee
![]()
aaa nasıl bir tesadüf bu :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendeeeee
![]()
ahanda polisi arıyorummmm gelip yakalasın sizi hediyelerinizleeee![]()
kızlar hediyenin gönderme zamanı olmasın ya geçen sene yoktu. teker teker gitsin işte hediyeler 20 gün daha meraktan delirmekmi istiyo herkes![]()
bu sene var bitanem ben çekilişin başından söylemiştim normalde çekiliş 10 olacaktı onu öne aldık ama alırkende hediye gönderme tarihihnin değişmiycegni söylemiştik yeni yıla yakın gitsin ki bi anlamı olsun istedik![]()
bence boyle tatlı meraklar iyidir mesela ben katilimin kim oldugunu ogrenmek istemem tatlı merak duyguları güzeldir canım hem maaşını daha almayanlar var aramızda yenı yenı yapanlar var kırmızı donlar bile tam cıkmamıs daha
günaydın günaydın günaydın
hediye gönderme tarihi çok uygun lütfen değişmesin![]()
ben istiyorumda bulamıyorum kim acaba
donlar çıkmış burada hoşuma giden yok klasik hepsi dantelli ben tüylü ponponlu birşeyler arıyorum :))
nirdee kaldın bakimm sen hımm
günaydın bitanemyok canım değişmiyo başında nasıl konuşulduysa öyle
![]()
ben istiyorumda bulamıyorum kim acaba
donlar çıkmış burada hoşuma giden yok klasik hepsi dantelli ben tüylü ponponlu birşeyler arıyorum :))
hediyelerimizi şimdiden yollayabilişyormuyuz ben 27 sini bekliyordum benimkilerde hazır sayılır paketlemeleri ve kırmızı çamaşır kaldı :)) akşam iş çıkışı öğle arasında mağaza mağaza dolanıyorum :)
fatos_00100 ün kardeşimin herşeyi hazır bugün kargoya vericekti ama yetiştiremedi. yarın yollucak artık kurbanı çok şanslı benden söylemesi. yarın gönderince ertesi günü elinde olur kurbanının :))))
ben de olabilirim her anbendeeeee
![]()
hahayt emrin olur cicim
benimkide zilli olsunn lütfen
![]()
hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin,sen öyle seviyorsun heralde canım
sevgilim uyumaya gittide onu yatırdımaradada müşterilere baktım ( görmüyormusunuz tel.da konuşuyorum ne var gidin zıparın yatın dicektim
konuşurkende ))
daha kahavaltı bile yapmadım ne yesem ne yesem![]()
benimkide zilli olsunn lütfen
![]()