Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜANYDIN KIZLAR reglyim sancım var sersem gibiyim akşamı iple çekiyorum
canım benim sıcak bişiler iç ne sancıdır o bilmezmiyiz
sonunda kızlar derin bir ohhh çekmenin vakti,.....
çok mutluyum yupppiiiiiiiiiiiii
hediyemi kargoya verdim ,sevgili kurbanım bugün izinlisin zaten dün versem bugün alamazdın akşamda son rutuşlarımı tamamladım umarım beğenirsin
ayyy heyecan sardı beni
superisi neden çok geciktin sole bakiiim....
senin hediyen geldimi kızzz ????
basın açıklaması yapıyorum
kızlar ben hediyemi morhipodan almıştım zaten 3 hafta gelmesini bekledim gelecek diyede içim rahat neyse geldi beklediğim ürün olmayınca iade ettim bu sefer hediye almak için çarşıya çıkacam eşim izin vermiyo ben ondan izinsiz tuvalete bile gidemiyorum haftasonu teyzemle gittik alayımmı almayayımmı diye kararsızdım çünkü pazartesi bekledim morhipoyu gelecek diye geldi şok !!!bu sefer çarşıya çıkmam lazım eşim izin vermiyo tutturdu bu kadar ısrar neden ediyorsun dün zar zor ikna ettim de çarşıya çıktım benim hediyem anlayacağınızz yılan hikayesi oldu ama çıktı işte ,umarım beğenir canım benim kusura bakma umarım alınca beğenirsin de geç gelişi hatasını unutturur
bu arada benim hediyemde gelmedi
utanıyorum katilime hediyem gelmed demeye
Eki Görüntüle 316719 Eki Görüntüle 316729 herkese gunaydın kızlarrrr.... hadı cosun ole foruma bakıp kaçmayın... hadı hadiiii.........
hataylı geldi bacılar.... biberliler çıktı fırından.....
hm.... anladm cnm... bu gb sıtelerde ztn tarıh verılıo ya gelme zamanı en son tarıhte gonderıolar.... sorun yok... benım hedıyem gelmedı cnm.. cıcıyle şakalasıyorduk dun :) ama ben katılımı buldum bıle.... buraya cok ama cok az gırıoooo.....
ben utanmam valla hedıyem nerede demeye sonucta hakkım ve zaman coktan doldu.. ayın 27 sı son gundu bak 29 oldu....
kimse sevmıo galıba bıberlı ve çayı :44::44::44::44::44:
ayakta tutuyorum
sagol canim bende cok begendimNissan ve Fulyacımmmm hediyelerinizi çok beğendimmm güle güle kullanınnnn
Nissan donun çok seksüüü kızzzz bugün aynısından Kadıköyde bi mağazada gördüm
ama erkek arkadaşım yanımda olduğu için tükkana girip inceleyemedim
canım benim sıcak bişiler iç ne sancıdır o bilmezmiyiz
sonunda kızlar derin bir ohhh çekmenin vakti,.....
çok mutluyum yupppiiiiiiiiiiiii
hediyemi kargoya verdim ,sevgili kurbanım bugün izinlisin zaten dün versem bugün alamazdın akşamda son rutuşlarımı tamamladım umarım beğenirsin
ayyy heyecan sardı beni
Eki Görüntüle 316719 Eki Görüntüle 316729 herkese gunaydın kızlarrrr.... hadı cosun ole foruma bakıp kaçmayın... hadı hadiiii.........
hataylı geldi bacılar.... biberliler çıktı fırından.....
herkese gunaydin mutlu bir persembe olsun
ay cok güldüm kendimi ayakta uyuyorum yazacagımaa ne yazmısım işte dusunun ne kdr ayakta uyudugumu
SENİNDE CNM yılın son perşembesiiiiiii ve ben ayakta uyuyorumm