- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 316719 Eki Görüntüle 316729 herkese gunaydın kızlarrrr.... hadı cosun ole foruma bakıp kaçmayın... hadı hadiiii.........
hataylı geldi bacılar.... biberliler çıktı fırından.....
sagol canim bende cok begendim
vermissin sonunda yani sanirim kurbanin bekledigine degecek
herkes güle güle kullansın hediyelerini alanlarında ceplerine bereket kızlar hediyesi ulaşmayan kaldımı ki
herkes güle güle kullansın hediyelerini alanlarında ceplerine bereket kızlar hediyesi ulaşmayan kaldımı ki
now var herhalde nazap var
katilime mandiş diye diye kızın günahını aldım ,seni bıçakla kesmek lazım mandiş
su prensesi acaba hangisine yolluyor yarın elinde olacak mış :)
prensesim ne yaptım ben yaa olabilirimde olmayabilirimde dedim kesin benim demedimki hem hem beni bıcakla kesersen turuncu kanım sıçrar heryere
benim de hediyem gelmediki hala bekliyorum.
benim de hediyem gelmediki hala bekliyorum.
her halde daha 4 ,5 kişi var hediyesini almayan.
ikiside değil canım benim benim kurbanım biliyo,açıklayayımmı neyse o açıklar zaten kurbanımı arayayım bakalım nasılmış
ben değilim desen ben de ona göre araştırma yapacaktım,bişe değil kızın başının etini yedim
ben bi yüzsüzlük yapıp katilimi aradım kargodaymış,o bana gönderdim alınca haber ver deyince ona istinaden yoksa ararmıyım hiç,
merak edermiyim kim diye
ikiside değil canım benim benim kurbanım biliyo,açıklayayımmı neyse o açıklar zaten kurbanımı arayayım bakalım nasılmış
ben değilim desen ben de ona göre araştırma yapacaktım,bişe değil kızın başının etini yedim
ben bi yüzsüzlük yapıp katilimi aradım kargodaymış,o bana gönderdim alınca haber ver deyince ona istinaden yoksa ararmıyım hiç,
merak edermiyim kim diye
merak edermiyim kim diye