- 4 Kasım 2011
- 1.064
- 1
ADRESİMİ NEZMAN GÖNDEREYİMMMM
hemennn mekan sorun değil ateş bilem yakarım ofisin ortasında
ocak yokta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yolda annesıyle yuruyen cocukla anneyı araba çarpmış.. kadın yere serılmış.. cocuk annesının vucudunun yarısının bedenınden ayrıldıgını gorunce teyze teyze nolur ölme demiş.. acıyla kıvranan anne yavrum ben annenım teyzen degılım demış... cocuk da ee sen dememiş mıydın teyze anne yarısıdır dıyen.....
kızlar ben cıkıyorum bu kdr sohbet yeter bana... sabahtan berı burdayım malum yenı grdgm ısten de olursam eyvah eyvah.... bybyee opyrm sızlerı...
Kızlar şu an vizyondaki en iyi film hangisi:82:
now 10 dakikaya takıldım zahmet filan olmaz merak etme
kızlar yanlıslık olmus bilmişin ben superisi bnm katilimmmmmmm nebiliyim adanayı görünce sasırdımmmmmmm çooooooook tşk ederim eve gider gitmez yüklücemmmmmmmmm saol katilim esmaül hüsna hele müthişşşş
sümela değil çok küfür ediyiler
dedemin insanlarını tavsiye ettilerde gidemedim
KIZLAR YARIN KÜCÜK BİR OPERASYONUM VAR SANIRIM BU AY SONUNDA TEYZE OLUCAKSINIZ İNŞALLAHH YARIN SAAT 11.30 HEPİNİZ DUA EDİN BANAAAA
İŞTEE ONDAN SONRA GÖRCEM BEN SİZİ HER KONUŞTUGUNUZ YEMEKTEN GÖNDERCEKSİNİZ BANA
sevgili katli şu oglumu uyutyım resimlerini çektimde yüklicem hediyelerimi bu arada çikolatam bitti mor şortlu takımımıda dün gece giydim
KIZLAR HEDİYEM GELMİİİİİİİİİİİİİİŞ eşimde suan kolisinin dısının cok güzel oldugunu söyledi 4 gibi bakıcam hemde hastanede
ve tahmin ettigim son 2 kişiden 1 i tuttu ROSE01 tşk ederim balııııııııııııııııııım daha içini göremedim ama yerimde duramıyorum sağoooooooooooool dısı cok güzelmiş eşim öle sölediiiiiiiiiii kuzucummm
hahahahah... yukleyememmm cunku ısyerındeyım..... kargo eve gttııı....
KIZLAR YARIN KÜCÜK BİR OPERASYONUM VAR SANIRIM BU AY SONUNDA TEYZE OLUCAKSINIZ İNŞALLAHH YARIN SAAT 11.30 HEPİNİZ DUA EDİN BANAAAA
İŞTEE ONDAN SONRA GÖRCEM BEN SİZİ HER KONUŞTUGUNUZ YEMEKTEN GÖNDERCEKSİNİZ BANA