- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar valla ıslerım cok yogun.... eskı ısım olsa dakka bası yorum yazıyrdum kımse bana yetısemıordu.... kurbanımı da goremeyınce burda yazmaya ıstegm de kalmıo acıkçası.....
hiç yorum yazmamıs yaaa olcak ıs degıl....... cok mutsuzum insalah katılım buraya ugruyordur dıye bakıyrm cnmmm aklımda 4 kısı var katıl olarak zaten inş. dusundgm gb cıkar :)
aalh sıze n dym bılerek nıe gırmeyım .. burayı sevooom ben :)
katilime küstüm ben gidiyorum işte hıh
kızlar katilimi aradım çok sevimli ayyyy acaba kim acaba yazıştığım birilerimi ayyyy daha çok merak ettimm
32 kişi falan çekilişe girdik 15 kişi konusuyoruz gerisi meçhul :44:
bari hedayelerin fotoları eklemeye gelseler meraktan çatlarım ben ya
katilimm duy sesimi bana uhu al çatlayan yerlerimi yapıştırcam
hepimiz o dört kişiden şüphe ediyoruz acaba kim kim
gitme kurbanımmmmmm
öyleyimdir kurbanım
sensin demi
Vakitleri yoktur tatlım çalışıyorlardır.Herkes senin benim gibi internet başınada mı çalışıyor
ya bende sölemeden duramıcam kızlar çok sabıırlı biriyimde garibime giden bişey var suan hediyeler veriliyo yollanıyoooo biz yine aynı grup yazısıyoruz digerleri hani ya nasıl merak etmiyolar anlamıyorumki girip bi 5 dk bakmakda mı zor yani anlamadım ki yavru kuşlar dimi :26:
bari hedayelerin fotoları eklemeye gelseler meraktan çatlarım ben ya
katilimm duy sesimi bana uhu al çatlayan yerlerimi yapıştırcam
oofffff sınırımden catlıyordum neysekı sakınlestım:)
postaneye gıttım kargoda stajer bır kız vardı eda tafra görceksınız anlatamam sıra bana geldı söyle dıyor neyı soylememı beklıyorsun gönderım yapıcam dedım bı baktım ptt poşetıne koyuyor onca hedıyeyı.öylemı gıtcek dedım begenmedınmı dedı ama benım sınırden elım ayagım tıtrıyor sakın ol dıyorum kendımce.sonra kutu yokmu dedım ayrıca pakettekılerıde tek tek saydırdı.kutu aldı geldı olmadı daha buyuyu yokmu dedım yok bukadar dedı ama vardı neyse sınırlendım çıktım kutu buldum geldım bu seferde demezmı o kutu buyuk ucret fazla alırım..neyse kı durumu guvenlıkcı anladı ben kuçulturum dedı kestı bıçtı kuçulttu ucretı verırken bı adam geldı zarf vercektı kız kagıdı masaya bı attı bunu doldur dıye adamda yuzume atsaydınız dedı ben yeter dedım adını ver senı şıkayet edıcem dedım aldım ısmını dırek mudure çıktım çok anlayışlı bırıydı dert dınledım resmen guzın abla oldum mudurun yanında neyse kız geldı özur dıledı bende ısrar çok olunca sevmesemde bır cay ıçtım tsk edıp çıktım
Allahım yaa havanı yisinler
Geçen sene yapılan çekilişte benim katilim unutmuş çekilişe katıldığını, bekle bekle kargo gelmediği için cici35 katilimin numarasını vermişti sonunda bana ben de mesaj attım ' ben çekilişi unuttum' demişti küboş haırlıyosundur sen o olayı bu arada katilim küboş değildi hee yanlış anlaşılma olmasın
bence seni uhu paklamaz 404 falan lazım
oofffff sınırımden catlıyordum neysekı sakınlestım:)
postaneye gıttım kargoda stajer bır kız vardı eda tafra görceksınız anlatamam sıra bana geldı söyle dıyor neyı soylememı beklıyorsun gönderım yapıcam dedım bı baktım ptt poşetıne koyuyor onca hedıyeyı.öylemı gıtcek dedım begenmedınmı dedı ama benım sınırden elım ayagım tıtrıyor sakın ol dıyorum kendımce.sonra kutu yokmu dedım ayrıca pakettekılerıde tek tek saydırdı.kutu aldı geldı olmadı daha buyuyu yokmu dedım yok bukadar dedı ama vardı neyse sınırlendım çıktım kutu buldum geldım bu seferde demezmı o kutu buyuk ucret fazla alırım..neyse kı durumu guvenlıkcı anladı ben kuçulturum dedı kestı bıçtı kuçulttu ucretı verırken bı adam geldı zarf vercektı kız kagıdı masaya bı attı bunu doldur dıye adamda yuzume atsaydınız dedı ben yeter dedım adını ver senı şıkayet edıcem dedım aldım ısmını dırek mudure çıktım çok anlayışlı bırıydı dert dınledım resmen guzın abla oldum mudurun yanında neyse kız geldı özur dıledı bende ısrar çok olunca sevmesemde bır cay ıçtım tsk edıp çıktım
ayyy katil eder onlar adamı ben aradım adresimi verdim şu saatte gel kargomu al diye eminim gelmeyecek bir çok defa arayacam
helal olsun sana orada bağırıp çağırmak yerine özürünü diletmişsin
küboş kim
ceyda ne etsel baliye filan mı çıkarsak katilimi çokda masrafa sokmayalım az çatlatırım olmazmı
okurken ben bile sinir oldum o densize... Tamam iş hayatıdır, stresi olur vs ama ne olursa olsun yine de yansıtılmamalı, hizmet bekleyen kişiye saygılı olunmalıdır herşeyden önce. Bir kere üslubu sonderece yanlış. Neyse özür dilemiş sonunda. Bozma moralini canım