Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim katilim dün msj attıııııı, bugün yola çıkacakmış paketimmmm çok heyecanlıyımmmm
I KATİLİMMMMMM
nekadannn da şanslısın
ya bence artık katiller ortaya çıksın benceeeee
Şanslıyım gerçekten katilim de kurbanım da çok tatlılar, çok olumlu elektrik aldım ikisinden de
ya bende sölemeden duramıcam kızlar çok sabıırlı biriyimde garibime giden bişey var suan hediyeler veriliyo yollanıyoooo biz yine aynı grup yazısıyoruz digerleri hani ya nasıl merak etmiyolar anlamıyorumki girip bi 5 dk bakmakda mı zor yani anlamadım ki yavru kuşlar dimi :26:
ya bende sölemeden duramıcam kızlar çok sabıırlı biriyimde garibime giden bişey var suan hediyeler veriliyo yollanıyoooo biz yine aynı grup yazısıyoruz digerleri hani ya nasıl merak etmiyolar anlamıyorumki girip bi 5 dk bakmakda mı zor yani anlamadım ki yavru kuşlar dimi :26:
Vakitleri yoktur tatlım çalışıyorlardır.Herkes senin benim gibi internet başınada mı çalışıyor
çok iyi niyetlisin bende fesatım
ahhh ahhh parçaladım kendimi kuırbanım gel diye tık yok bende bilmiyorum niye gelmezler neden merak etmezler herşeyi geç sonuçta kendide hazırlık yapacak araştırma yapması gerekmezmi
çok iyi niyetlisin bende fesatım
Vakitleri yoktur tatlım çalışıyorlardır.Herkes senin benim gibi internet başınada mı çalışıyor
Estağfurullah canım.Yani büyük ihtimalle öyledir,bilerek gelmemezlik yapmazlar sanırım:44:
aynen katılıyorum bi tanımaya çalışır bari alicicim zamanları olmayabilir tabiki ama 5 dk da bi yerde bulur yani bilmiyorum bana garip geliyo bukdr kayıtsız kalınması
Canımmmmpollyanna'm benimm ..
acaba ?
belkide ?
aynen katılıyorum bi tanımaya çalışır bari alicicim zamanları olmayabilir tabiki ama 5 dk da bi yerde bulur yani bilmiyorum bana garip geliyo bukdr kayıtsız kalınması