Nedense bazı durumlar bu çekilişte hayal kırıklığına ugrattı benii
NE GÜZELL
BENDE VARIM EN İYİ ÇIKIŞ YAPANLARDA VE GÖRDÜĞÜM BİKAÇ ARKADAŞIMDA VAR HEPSİNE OY KULLANICAM
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...leri-yarismasi-aday-listeleri-oylamalari.html
valla sen bilin kuzu
sona kalan dona kalır
ehehe
bence de acele etsen iyi olur
benide benide o yüzden ben ağırdan almaya devam edecem ,hele bugünden sonra kesinlikle
NE GÜZELL
BENDE VARIM EN İYİ ÇIKIŞ YAPANLARDA VE GÖRDÜĞÜM BİKAÇ ARKADAŞIMDA VAR HEPSİNE OY KULLANICAM
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...leri-yarismasi-aday-listeleri-oylamalari.html
Bende aynen şaka gibi ya susayım diyorum ama yok susmak mümkün değil.Ama neyse yorum yapmıyorum canım ben
:26::26::26::26::26::26::26:
Bende aynen şaka gibi ya susayım diyorum ama yok susmak mümkün değil.Ama neyse yorum yapmıyorum canım ben
:26::26::26::26::26::26::26:
özelden yazacam sana çatlarım yoksa
neden yaa ben bişiy anlamadım lütfen söyleyinki hatalarımızı düzeltelim
Ya arkadaşlar Lütfen beni yanlış anlamayın
Herkesin hediye anlayışı farklı olabilir ama ben 2 dir Kk da çekilişe katılan bi kişiyim ve benim hediye anlayışımda { Taylon , Kalem Pil , Yara Bantı , Sargı Bezi } Bu tarz şeyler yok.
Şimdi ben bu hediyeyi gördükten sonra hayal kırıklığına uğradım
Ve eminimki benim gibi düşünüp söylemeyen arkadaşlarımızda vardır.Ama bu hediye şimdi önümüzdeki günlerde hediye gönderecek arkadaşlarımızıda etkileyecek
Ben çarşı pazar gezip hediye bakıyorum 1 haftadır
O zaman emeğimize yazık...
Arkadaş düşünmüş çekilişe girmiş ona söyleyecek bir şeyim yook kendine göre uygun olanı yapmış ama ben hayal kırıklığına uğradım
Neyse hayırlısı olsun :26::26:
dayanamıyorum bende,ek olarak yazayım sana,topkek felan olmaz ama kimsenin bütçesini eleştirdiğimiz yok ama azıcık özen gösterilsin denildi en başından beri ,yoksa yoktur bi kalemde benim için hediyedir para verilip alınmıştır,bir emek bi değeri vardır,gerçekten moralim bozuldu
Herkesin hediye anlayışı farklı olabilir ama ben 2 dir Kk da çekilişe katılan bi kişiyim ve benim hediye anlayışımda { Taylon , Kalem Pil , Yara Bantı , Sargı Bezi } Bu tarz şeyler yok.
Ve eminimki benim gibi düşünüp söylemeyen arkadaşlarımızda vardır.Ama bu hediye şimdi önümüzdeki günlerde hediye gönderecek arkadaşlarımızıda etkileyecek
Arkadaş düşünmüş çekilişe girmiş ona söyleyecek bir şeyim yook kendine göre uygun olanı yapmış ama ben hayal kırıklığına uğradım
Aynen Canım Emek yani Haklısın
kurbanım beğenecekmi beğenmeyecekmi diye düşünürken bütün moralim bozuldu ,hevesim kaçtı kimse yanlış anlamasın ne olur
Teşekkür ederim canım sağolKızlar Günaydın
alici arkadaşımızın hediyesi gelmiş güle güle kullansın.
Bende hediyelerimi hazırlıyorum çok özeniyorum.Bütün hediyeleri tek tek dikkatlice seçiyorum.
Bende yarın göndereceğim
Aaaa neden hayalkırıklığına uğruyorsunki tatlım ben beğendim hediyelerimi çokta mutlu oldum
yaaa arkadaşlar boşverin bunları herkesin bütçesi kendine göre. hediyeyi alan arkadaşta mutlu oldu. hediye bu adı üstünde şunu alın bunu almayın diyemeyiz ki...
tabiki hediiye olarak taylot yara bandı falan konmaz ama arkadaş farklı düşünmüştür hani kış hasta olmasın falan diye ne biliyim. kötü düşünmeyelim keyfimizide kaçırmayalım.
hem hediyesi gelmiş bakın benim daha katilim ortada bile yok. ben napimmm
Kızlar Günaydın
alici arkadaşımızın hediyesi gelmiş güle güle kullansın.
Bende hediyelerimi hazırlıyorum çok özeniyorum.Bütün hediyeleri tek tek dikkatlice seçiyorum.
Bende yarın göndereceğim
bence de farklı bi düşünceyle yollamıştır kötü niyet olduğunu sanmıyorumm bütçesine göre bişeyler koymuş çeşit olsun diye ne koyabildiyse eklemiş
kesesine bereket..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?