- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
Teşekkür ederim canım sağol
Aaaa neden hayalkırıklığına uğruyorsunki tatlım ben beğendim hediyelerimi çokta mutlu oldumtekrar emeğine sağlık arkadaşım
Anladım canım senin demek istediğini ama inanki ben çok mutlu oldum.Hediyelerin her biri özenli ve güzel paketlenmişti.Arkadaşımın ellerine sağlık tekrar
Eğer isterseniz fotoğrafları kaldırabilirim.Yani konulması gerektiği için koydum ben kimseyi etkilemek istemem asla
Günaydın canımyahu nerelerdesin sen çok özledimmm kızlar bu arada geçen yıl çekilişte yaowwwwssss benim kurbanımdı azcık nostalji yapalım dedim
Tatlım Merhaba
Ben aynı çalışıyorum İşlerim çok yogun o sebepten fazla buralara takılamıyorum Bugün biraz fırsat buldum bi bakınayım dedim sen neler yapıyorsun ceyda'cım
Now Canım
Ben kötü bi niyeti vardır demedimki
Sadece hayal kırıklığına uğradığımı belirttim :44:
Teşekkür ederim canım, ben de iyiyim çok şükür. BU sabah eşimi uğurladım bakmayın aslında içim kan ağlıyor çooook mutsuzum
sana cevap olsun diye söylemedim sadece hediye anlayışı farklıdır demek istedim...
benimi çağırdın canım buyur burdayımkatilim bana sargı bezi alabilirsin gazlı bezde steril olsun ama şaka değil valla çok sık hasta olduğum için pansuman yapmak zorunda kalıyorum sık sık makbule geçer
kızlar kim ne almış boşverelimde biz neler aldık ahh be kurbanım bir kez gelsende azcık tanısam seni
Teşekkür ederim canım, ben de iyiyim çok şükür. BU sabah eşimi uğurladım bakmayın aslında içim kan ağlıyor çooook mutsuzum
benimi çağırdın canım buyur burdayım
katilim bana sargı bezi alabilirsin gazlı bezde steril olsun ama şaka değil valla çok sık hasta olduğum için pansuman yapmak zorunda kalıyorum sık sık makbule geçer
kızlar kim ne almış boşverelimde biz neler aldık ahh be kurbanım bir kez gelsende azcık tanısam seni
hayatında,yeni yılında kalbin kadar temiz olur inşallah
ahh mandalinam ahhh sanırım biz açıkta kalıcaz
Teşekkür ederim,sizinde yeni yılda tüm dilekleriniz gerçekleşir,mutlu huzur dolu bi öncekini aratmayan bir yıl geçirirsiniz inşallah.
Hepinizi çok seviyorum
Nereye gönderdim canım eşini hayırdır
Allah kavuştursun
Allah kavuştursun bacım
Hayrola tatlım:44:Nereye gitti eşin?
katilim bana sargı bezi alabilirsin gazlı bezde steril olsun ama şaka değil valla çok sık hasta olduğum için pansuman yapmak zorunda kalıyorum sık sık makbule geçer
Sağolasın canım, Rusya' ya gitti patronuyla beraber 1 ay sonra dönecek
sağol canım
Enişten Rusya' ya gitti kuzum avazım çıktığı kadar ağlamak istiyorum
Enişten Rusya' ya gitti kuzum avazım çıktığı kadar ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?