Tamam canım o zaman bu hafta adımları ekran görüntüsüyle atman gerekiyor. Şu an hiç katılım yok. Senden başka katılmak isteyen olursa listeleme yaparızChocolita canım ben adım yaridinada katılmak istiyorum
Tamam katılan olursa çok iyi olurTamam canım o zaman bu hafta adımları ekran görüntüsüyle atman gerekiyor. Şu an hiç katılım yok. Senden başka katılmak isteyen olursa listeleme yaparız
Sonlara doğru gitmese de iyi olduBu hafta 2 aylık sonucumuz var
Bierfi -3.40
asliogretmen -3.15
Gayet sağlıklı bir eksi. Bu ayı çok güzel kapattınız
Tebrikler canlarım
Ben cezaları unutuyorum neye yedim nasıl yedim :) ben peşin ödeyim neye olduğunu sen biliyosun.. izin alma olayını bilmiyordum da zaten benim olaylar spontane gelişiyor bidaha böyle bi haftam olursa izin alırım.Şimdi Uyarı alınan cezaların egzersizini beklemiyorum canım. Bu hafta + gelme cezamız da var ona saydım bunu kaldı 2
Bu hafta hallolur. Aslında geçen hafta evde değil miydin izin alsan bu hafta devam etmiş olurdun
Harika4 Ocak Yıldız Savaşları
Bu hafta geçen haftanın yıldızlarıohbb ve asliogretmen karşılaşmamız vardı
Haftanın kazananı -0.759 yüzdeyleasliogretmen oldu
🎖2 gün dokunulmazlık hakkın var canım tebrik ederim
Eki Görüntüle 3531392
ohbb de bu hafta kilo vererek lige çıktı tebrikler canım Yüzdeler yakındı birbirine
1 öğün ödülümüz var
11 Ocak Yıldız Savaşçıları
asliogretmen (0.759)
G gelgor (0.760) 'e karşı
Çok güzel eksildiniz daim olsun inşallah
Yüzdeler de aynı
Aslıcım bu hafta rakip değiştirdiistikrarına ayrıca
Tartı da +/sabit gelme cezamız var 3 gün 20 dk youtube görüntülü egzersiz veya 6.000 adım görüntüsü beklerim️ halledelim şu tartıları
Bierfi
Sismaniye
sweetgirlcandy
Ahu060812
Tamamdır ❤ Yürüyüşü 6.000 Adıma tamamlarsak ekran atmayı unutmayalımBen cezaları unutuyorum neye yedim nasıl yedim :) ben peşin ödeyim neye olduğunu sen biliyosun.. izin alma olayını bilmiyordum da zaten benim olaylar spontane gelişiyor bidaha böyle bi haftam olursa izin alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?