• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni ürünler kızlarr

Kolyeler şahane... Fiyat ve resim istiyorum...
canım şimdi gördüm mesajını konularım arasına farklı fotograflar da var. dilediğin renklerde özel sipariş de verebilirsin. fiyatlar 20 tl den başlıyor, kullanılan taşın kalitesine ve miktarına göre değişiyor.

bak dün bi değişiğini esra eron programında kullandı

$dfghjkl.jpg

bordo çanta: 20 tl

taba deri kafes şeritleri olan çanta : 20 tl

koton taba-krem portföy 50 ye aldım sıfır 30 tl

koton krem cüzdan bu sezon 25 e aldım sıfır : 15 tl

koton taba- kahve çanta: bu sezon 60 a almıştım sıfır 30 tl

yeşil çanta : 15 tl

2 tanesini bi kaç kez taktım diğerleri sıfır hiç kullanılmadı.

portföy çantayla tabanın fiyatı nolur canm

kızlar bu kolyelerin elimde farklı farklı renklerde farklı taşlarla yapılmış farklı kesimlerde olanları var. fikir olsun diye bir tanesinin fotografını ekliyorum ilgilenen olursa diğerlerinde de ekliycem fotoğraf eklemek biraz uzun sürüyor çünkü

Eki Görüntüle 911489 Eki Görüntüle 911490

Canım bu kolyelerin fiyatı nedir. İsıkten parladığı için taş kalitesi görünmüyor. Plastik taş mı , yüksek parlaklık veren taşlar mı ? Ben ve benim gibi merak dden arkadaşlara flaşsız ve taşları görebileceğimiz gibi çekermisin foto?

Takip etmekte zorlandım :ssz: hangileri duruyor urunlerınızden :31:

canim telefondan giriyorum bu turlu kopyalayamadim buraya. bir onceki sayfada satilan urunleri listelemistim. onlar disindakiler duruyor. bir tane daha topigim var actigim konular arasinda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çantalardan hangileri duruyor

buradaki çantalardan levi's ve 7 tl.lik canta disindakiler duruyor. bir onceki sayfada yeni eklediğim cantalar da var canim onlara da bakabilirsin hepsi duruyor.

takas düşünürsen bir kaç model beğendim canım 7 tl dediğin gerçek deri 7 tl dediğin mi satıldı bordo çanta satıldımı

evet canim parcali deri olan 7 tl.lik satildi bordolar duruyor

Back