bordo çantan satıldı mı ??
konuyuyu açarken ''1den fazla ürün alımında bi seyler yaparım özelden hallederiz'' demiştiniz 4 adet ürün üzerine özelden konuşurken ''size küpe yüzük gibi bir aksesuar yollayım'' diyorsunuz. ben de aksesuar falan diil de 35 tl lik ürüne 5 tl indirim yaparsanız şık olur dedim ve sizden cevap bekliyorum, bir cevap yazma nezaketini bile göstermiyorsunuz. 4 parça ürüne 5 tl. inmiyecekseniz niye birden fazla ürüne bişeyler yaparım diyorsunuz?dün biriyle anlaşmıştık son anda anlaşmazlık oldu duruyor canım, özelden mesajla konusalım adresini yaz
konuyuyu açarken ''1den fazla ürün alımında bi seyler yaparım özelden hallederiz'' demiştiniz 4 adet ürün üzerine özelden konuşurken ''size küpe yüzük gibi bir aksesuar yollayım'' diyorsunuz. ben de aksesuar falan diil de 35 tl lik ürüne 5 tl indirim yaparsanız şık olur dedim ve sizden cevap bekliyorum, bir cevap yazma nezaketini bile göstermiyorsunuz. 4 parça ürüne 5 tl. inmiyecekseniz niye birden fazla ürüne bişeyler yaparım diyorsunuz?
niye agresifleştiğinizi anlayamadım. dünden beri herkesle tek tek ilgilendim, herkesle orta yolu bulabilmek için bir seyler yaptım, (diğer bayan arkadaşlarımdan bir şikayet olan varsa lütfen yazsın) az evvel arkadaşımın kargo için anlaşmalı olduğu bir yer var ondan cevap bekliyordum eğer öyle bir imkan varsa size ücretsiz kargo gönderimini teklif edecektim. bi kaç arkadaşa da bahsettim indirim istememelerine rağmen.
sizin dün gece yazdığım mesaja bugün verdiğiniz cevapla ilgili ben size, ''bekledim cevap gelmeyince sattım'' diyebilirdim ki gercekten sizin istediğiniz ürünleri sizin için sırada beklettğim 3-4 kişi var buradan da yazabilirler.
buraya gelip serzenişte bulunmak yerine bana son durum ne diye bir mesaj daha atsaydınız keşke.
öncelikle zekanız için sizi kutlarım, ben böyle bi cevabı düşünemezdim. son durum ne diye ben tabiki size mesaj atardım ancak benim istediğim 4 adet üründen "bordo çanta" için bet_ayd ve "dolgu topuklu ayakkabı" için ChiLekreceLi'ye bu akşam cevap yazıp, "son anda bir anlaşmazlık olduğunu ürünlerin satılmadığını" yazmışsınız. bu ifadelerden ürünleri benim için beklettiğinizi mi anlamalıydım?
ayrıca ben sizi hiç bekletmedim tüm yazışmalarımız dün geceyle bu sabah arasında geçti.
Gomlek 3 tl olan ve mango elbise sbeden 10tl olan satildimi satilmadiysa.elbisenin detayli fotosunu koyarmisn alicam ikisini
neyse durumu tatlıya bağladık o zaman
bir üstte annesi için ayakkabıyı soran bayan arkadaşım ve çantayı soran arkadaşım için de, aynı değerlerde bir ayakkabı ve çanta temin edicem. kimsenin kalbi kırılmasın
neyse durumu tatlıya bağladık o zamansiz bordo çanta ve dolgu topuk ayakkabıyı diğer arkadaşlara gönderirseniz daha doğru olur onlar da kırılmasın. ben de adidas ayakkabı ile bordo converse'i söylediğiniz fiyatlardan alayım.tamam derseniz özelden adresimi vereyim.
bordo converse ve adidas duruyorsa özelden mail adresinizi yollar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
en sondakı sıyah topuklu ayakkabının fıyatı nedır altında etıketı olan
alışveriş yapan bayanlar, ürünlerin ellerine ulaştı bilgisini yazarlarsa çok memnun olurum. mesaj kutum dolduğu için mesajları sildim bir kaçının profil bilgisine ulaşamıyorum o nedenle.. memnun kalıp kalmadıklarını da yazarlarsa fikir olur diğer bayanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?