Başaktan dili yanan burdaKonuş kız, yerin dibine sok bassaklara ölüm, titizlik hastasi, sorunlu, ruhsal patalojik
Ya benimki başak oğlu başakMahrem yav o kadarı bende kalsın da, sorun yok diyeyim üstü kapalı.
Ama klasik başşak işte, titiz, temiz, tertipli, eleştirel.
Tabii bir yükseleni ikizler olan bir kovayı tersinden eleştirmek de göd ister. Gödünü kestim biraz, sustu sonra.
Yükselenim ikizlerBir ikizler yorumu alırım. Yükselen başak. Başak'tan mütevellit mantıklı sevişiyorum hahahaj
Sokarım falan...Sokarım,kaçarım diyorsun?Seni hınzır seni.
Lan benim kocam koça bassak, ben kovaya aslan, yetişin olm, öldürcez biz galiba birbirimizi, hele bı boku beğenmeyip herşeyi eleştirmiyo mu, ağzıni kürekle kırmayı arzuluyorum o anMahrem yav o kadarı bende kalsın da, sorun yok diyeyim üstü kapalı.
Ama klasik başşak işte, titiz, temiz, tertipli, eleştirel.
Tabii bir yükseleni ikizler olan bir kovayı tersinden eleştirmek de göd ister. Gödünü kestim biraz, sustu sonra.
Valla o akrebim dedi,benim suçum yokSokarım falan...
Valla öyleler sayesinde birazdaha sabırli olmayi ögrendim yoksa 3. Dünya savası cikarabilirizBenim ex Başakti Allah kolaylik versin bibi zor adam başşaklar
Bence kesin d.ö.t kıllarını üterkenokudum beybi ama eglenmedim konuya, mesajlar daha eglenceli hajshsjshss birazdan bisey anlaticam
acaba adam lazeri hangi bolgeye yaptiriyordu? neye gore yakinlastilar yani?neyse gidiyorum
Ben bunu eski konusunda sormuştum hahahahokudum beybi ama eglenmedim konuya, mesajlar daha eglenceli hajshsjshss birazdan bisey anlaticam
acaba adam lazeri hangi bolgeye yaptiriyordu? neye gore yakinlastilar yani?neyse gidiyorum
Ben onu zamanla püskürttüm birseyi elestriyormu canım böyle istedi git anan yapsın diyorumLan benim kocam koça bassak, ben kovaya aslan, yetişin olm, öldürcez biz galiba birbirimizi, hele bı boku beğenmeyip herşeyi eleştirmiyo mu, ağzıni kürekle kırmayı arzuluyorum o an
Üye eski konu eski. Yeni gibi yutturmaya çalışıyor işteiçinde bekaret cinsellik geçen her konu zirveye çıkıyor, bu konuda bu kadar sayfa yazılacak ne vardı ki?
Hadi ya, öyle mi , takıntı yapmış öyleyse.Üye eski konu eski. Yeni gibi yutturmaya çalışıyor işte
Püskürmüyo bu bende ki, koçlukta var ya çok çirkef bxhdhBen onu zamanla püskürttüm birseyi elestriyormu canım böyle istedi git anan yapsın diyorum
Hem bizi beğenmiyor, hem de her defasında üyelik alıp konu açmadan duramıyorHadi ya, öyle mi , takıntı yapmış öyleyse.
En sinir oldukları şey o konuştukça cevap verilmemesiPüskürmüyo bu bende ki, koçlukta var ya çok çirkef bxhdh