Kiz bişey yok 2. Gorüsmede adamin evine gidiyor sevisiyor kan geliyor biz neyiz diyor sevgili bile diliz ühü bu adam beni alır mı kaygıları aslinda bulmuş arap adamıBir kişi bile konuyu alıntılamamış.
Hepinizi şiddetle kınıyorum
Bir kişi bile konuyu alıntılamamış.
Hepinizi şiddetle kınıyorum
Öpüşme detaylarını unuttun amaKiz bişey yok 2. Gorüsmede adamin evine gidiyor sevisiyor kan geliyor biz neyiz diyor sevgili bile diliz ühü bu adam beni alır mı kaygıları aslinda bulmuş arap adamı
Adam kıllarını yaktırmaya gelmiş kısmı cok önemlidudakları birleşmiş şak diye girmiş bekaretini vermiş başka mevzu yok.
Para nelere kadir normalde kimsenin beğenmediği Araplar biraz janti giyiniyor biraz araba çekiyor sonra bizimkileri yalayıp yutuyorne çektik bu araplardan böyle
He aşkladır eminim
S sassyassyySizi hatırlardım. Arap zengin bir adamdı bu dimi? Sonunda adamla seviştiniz yani
bu arap abi aradı mı bugün?aşk var mı aşkk?Tatlim, tarzin cok kotu ya
Ben Koç 'um mesela.Şimdi hangi burçlar sırtlan, hangileri azgın, hangileri bakire oluyormuş, noluyormuş?
Arada burçlar da konuşulmuş, kaçırdım ben orayı. Mesela başşak burçları noluyor?
gülmekten gözümden yaş geldiAdam kıl yumağından kurtulmak için Seans Seans geliyor, siz tek seansta bekareti verdiniz oldu mu şimdi?
Şimdi hangi burçlar sırtlan, hangileri azgın, hangileri bakire oluyormuş, noluyormuş?
Arada burçlar da konuşulmuş, kaçırdım ben orayı. Mesela başşak burçları noluyor?
Ben Koç 'um mesela.