Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Şimdi hangi burçlar sırtlan, hangileri azgın, hangileri bakire oluyormuş, noluyormuş?
Arada burçlar da konuşulmuş, kaçırdım ben orayı. Mesela başşak burçları noluyor?
Başşak burcları genelde psikolojik sorunlu oluyor kocamdan biliyom
En sekisliler koç ve akrep bence koç yükselenim akrep yeterlimi

Konuş kız başşak burçları hakkında da içimin yağları erisin. (Kocişim başşak, kendi kendime delirmiş olamam çünkü ahsh)

Şimdi böyle kendimizi az goygoya vurduk diye konu sahibi beni alıntılayıp "İşte böyle pis pis evlilikleriniz var, benim ağğğşşşk ile sevişmem size dert olduuğğğ, mutsuz gadııınn" diyormuş, ne gülerim ha ahshs

Konuş kız başşak burçları hakkında da içimin yağları erisin. (Kocişim başşak, kendi kendime delirmiş olamam çünkü ahsh)
Kız seninki sekisde nasıl genelde hep kafalarina birsey takarlar ve keyifleri olmaz o konuda benimde sınavım neyseki aşk var oda birseydir ayrıca delirtmekte dunya markasi olabilirler herkes cekemez onlari ama bi yandan da çok sevilirler

Mahrem yav o kadarı bende kalsın da, sorun yok diyeyim üstü kapalı.

Ama klasik başşak işte, titiz, temiz, tertipli, eleştirel.
Tabii bir yükseleni ikizler olan bir kovayı tersinden eleştirmek de göd ister. Gödünü kestim biraz, sustu sonra.

Başşak burcları genelde psikolojik sorunlu oluyor kocamdan biliyom
En sekisliler koç ve akrep bence koç yükselenim akrep yeterlimi
Bir ikizler yorumu alırım. Yükselen başak. Başak'tan mütevellit mantıklı sevişiyorum hahahaj

Benim ex Başakti Allah kolaylik versin bibi zor adam başşaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…