- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
Çekilin akrep geldi Ben dururken olmuyor puhahhhaahha akrep gülüşü Ender geldi aklıma Akrep diyince efso yaAslan ve yükselen boğa,en tehlikeli mix.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekilin akrep geldi Ben dururken olmuyor puhahhhaahha akrep gülüşü Ender geldi aklıma Akrep diyince efso yaAslan ve yükselen boğa,en tehlikeli mix.
Başşak burcları genelde psikolojik sorunlu oluyor kocamdan biliyomŞimdi hangi burçlar sırtlan, hangileri azgın, hangileri bakire oluyormuş, noluyormuş?
Arada burçlar da konuşulmuş, kaçırdım ben orayı. Mesela başşak burçları noluyor?
Kraliçesiniz yaKonuyu silmek yassahhh
Eki Görüntüle 3049899
Başşak burcları genelde psikolojik sorunlu oluyor kocamdan biliyom
En sekisliler koç ve akrep bence koç yükselenim akrep yeterlimi
Bu libido ile iyi yaşıyoz. Başkası olsa kafaları yer.Başşak burcları genelde psikolojik sorunlu oluyor kocamdan biliyom
Konuş kız başşak burçları hakkında da içimin yağları erisin. (Kocişim başşak, kendi kendime delirmiş olamam çünkü ahsh)
Kız seninki sekisde nasıl genelde hep kafalarina birsey takarlar ve keyifleri olmaz o konuda benimde sınavım neyseki aşk var oda birseydir ayrıca delirtmekte dunya markasi olabilirler herkes cekemez onlari ama bi yandan da çok sevilirlerKonuş kız başşak burçları hakkında da içimin yağları erisin. (Kocişim başşak, kendi kendime delirmiş olamam çünkü ahsh)
Aman benim kocamın yükseleni bassak, anca yer paspaslasin, ocağı silsinŞimdi hangi burçlar sırtlan, hangileri azgın, hangileri bakire oluyormuş, noluyormuş?
Arada burçlar da konuşulmuş, kaçırdım ben orayı. Mesela başşak burçları noluyor?
Aha bizBu libido ile iyi yaşıyoz. Başkası olsa kafaları yer.
okudum beybi ama eglenmedim konuya, mesajlar daha eglenceli hajshsjshss birazdan bisey anlaticam
Sokarım,kaçarım diyorsun?Seni hınzır seni.Çekilin akrep geldi Ben dururken olmuyor puhahhhaahha akrep gülüşü Ender geldi aklıma Akrep diyince efso ya
Konuş kız, yerin dibine sok bassaklara ölüm, titizlik hastasi, sorunlu, ruhsal patalojikBaşşak burcları genelde psikolojik sorunlu oluyor kocamdan biliyom
Kız seninki sekisde nasıl genelde hep kafalarina birsey takarlar ve keyifleri olmaz o konuda benimde sınavım neyseki aşk var oda birseydir ayrıca delirtmekte dunya markasi olabilirler herkes cekemez onlari ama bi yandan da çok sevilirler
Susss tatlım sakın mutsuzluktan kahkaha attığımızı duymasın çılgın kızSokarım,kaçarım diyorsun?Seni hınzır seni.
Bir ikizler yorumu alırım. Yükselen başak. Başak'tan mütevellit mantıklı sevişiyorum hahahajBaşşak burcları genelde psikolojik sorunlu oluyor kocamdan biliyom
Benim ex Başakti Allah kolaylik versin bibi zor adam başşaklarKız seninki sekisde nasıl genelde hep kafalarina birsey takarlar ve keyifleri olmaz o konuda benimde sınavım neyseki aşk var oda birseydir ayrıca delirtmekte dunya markasi olabilirler herkes cekemez onlari ama bi yandan da çok sevilirler