Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Başaktan dili yanan burda 🤣

Ya benimki başak oğlu başak 🤣 yükselende bazen üzüluyom 🤣 ama benimde tersim çok pistir doğuştan sinirli bir kadınim lazım ve koçum daha ne olsun 🤣 ay kız yükselen sokucu akrepciğimi unuttum 🤣
Ay kız sende mi kocsun, çirkef derken senin koç olduğun bilgisi henüz bana ulasmamisti bxbxb😐

Elinde de bez bikbikbik, hızımı alamadimbdbxbx

Temizliğini sırıtarak izle.
"Kesinlikle sen bu işi süper yapıyorsun, ben bi türlü anlayamıyorum, beceremiyorum" de.
Benimkini böyle böyle bıktırdım. "Ulan süpürge elime hangi ara yapıştı bu evde?!" diye isyana geldi. E kendin istedin. :)

Temizliğini sırıtarak izle.
"Kesinlikle sen bu işi süper yapıyorsun, ben bi türlü anlayamıyorum, beceremiyorum" de.
Benimkini böyle böyle bıktırdım. "Ulan süpürge elime hangi ara yapıştı bu evde?!" diye isyana geldi. E kendin istedin. :)
Adam kendine doğumgünü hediyesi roborock aldı ya😐 valla yildim, deniycem bu tavsiyeleri

Adam kendine doğumgünü hediyesi roborock aldı ya😐 valla yildim, deniycem bu tavsiyeleri

Bırak, yaptığı temizlik olsun da söylenmesi kusur kalsın. Kahveni al iç. Bi de güzel temizliyorlar ha, yani eşim cidden iyi temizlik yapıyor öyle yalapşap değil. Şikayet ediyor ama yapıyor da. Hiç yapmadan şikayet edenlerden iyidir. Takıver bi kulaklık müzik dinle, o silerken söylenmesini de duymazsın ohh ahssh

Ben yollamıştım, yüzü için.
Bir daha tövbe yollamam.
Tehlikeli işlermiş. :KK70:
benimki de gidiyo yuzune. ondan sordum iste hangi bolge diye 🥺🥺 adam yuzune lazer yaptirirken birden ateslendilerse no father no artik gonderemem. baska bolgeyse eh :KK53:

Merhaba,
Ilk once nerden baslicagimi inan bilmiyorum. Ama sizi yormadan kisa anlatmak istiyorum olanlari.

Not; Aslan burcu

Bu olay şurada anlattığın gibi bir kez mi oldu yoksa 2020'den beri düzenli oluyor mu ? Belki de bir kez yaşadın olayın şokunu atamıyorsun üzerinden.

Not : C Calcifer 2 yıllık konuyu nasıl buldun helal olsun.

X