Hepsinin sonu aaaaaa diye bitiyor
şükür kimsenin günahını almamışız.zaten arıza bir üyeymişşşHepsinin sonu aaaaaa diye bitiyor
Aaaa sevişmemiş mi Arap ile?müşterisinin kendine tecavüz edeceği günlerin hayalini kuran saplantılı bir manyak....
Mecbur evlensin diye mi acabamüşterisinin kendine tecavüz edeceği günlerin hayalini kuran saplantılı bir manyak....
Abi valla bu olay kk tarihindeki saçma olaylardan biri. Unutmam mümkün değildi
O bütün aslan burçlarının günahını aldı amaşükür kimsenin günahını almamışız.zaten arıza bir üyeymişşş
Mecbur evlensin diye mi acaba
cazibe hanımın gündüz düşleri diye bir film vardı.bu üye de aynen böyle.gündüz rüyalar alemindeeeMecbur evlensin diye mi acaba
Bu konudan çıkaracağımız ana tema;Kocalarimizi lazerden uzak tutuyoruz hanımlarcazibe hanımın gündüz düşleri diye bir film vardı.bu üye de aynen böyle.gündüz rüyalar alemindeee
ben daha kendim gidemedim ne kocası ayoll.65 yaşlarında belki yollarımmmBu konudan çıkaracağımız ana tema;Kocalarimizi lazerden uzak tutuyoruz hanımlar.
65 erken kuzu,ben 80'den aşağı göndermem.Gezsin kıllı kıllı,sorun yokben daha kendim gidemedim ne kocası ayoll.65 yaşlarında belki yollarımmm
allahtan yurtdışında yaşıyormuş.yoksa acep bizim kiracı mı diye düşünecektim yeminle.Bu konudan çıkaracağımız ana tema;Kocalarimizi lazerden uzak tutuyoruz hanımlar.
Kiracı lazerci mi?allahtan yurtdışında yaşıyormuş.yoksa acep bizim kiracı mı diye düşünecektim yeminle.
bu yorumu yapmadan önce önceki sayfaları bir oku istersenOlan olmuş bence otur açıkça konuş. Düşüncelerini paylaş ne kadar ciddi ve Samimi onu en iyi sen bilebilirsin sonrasında ya yol verirsin yada devam edersin.. Ama sadece duygularınla hareket edersen sen üzülürsün
evet öyle.bekar bir kadınKiracı lazerci mi?
Bu nasıl bir tesadüf,enişteyd dikkatevet öyle.bekar bir kadın