- 15 Şubat 2013
- 24.328
- 91.351
Ay kız sende mi kocsun, çirkef derken senin koç olduğun bilgisi henüz bana ulasmamisti bxbxbBaşaktan dili yanan burda
Ya benimki başak oğlu başakyükselende bazen üzüluyom ama benimde tersim çok pistir doğuştan sinirli bir kadınim lazım ve koçum daha ne olsun ay kız yükselen sokucu akrepciğimi unuttum
Çirkefim yeri gelirse genelde getirtmem butun gemileri yakiyorum cunküAy kız sende mi kocsun, çirkef derken senin koç olduğun bilgisi henüz bana ulasmamisti bxbxb
Elinde de bez bikbikbik, hızımı alamadimbdbxbx
Ben yollamıştım, yüzü için.Kocamı asla lazere yollamıcam
Adam kendine doğumgünü hediyesi roborock aldı yaTemizliğini sırıtarak izle.
"Kesinlikle sen bu işi süper yapıyorsun, ben bi türlü anlayamıyorum, beceremiyorum" de.
Benimkini böyle böyle bıktırdım. "Ulan süpürge elime hangi ara yapıştı bu evde?!" diye isyana geldi. E kendin istedin. :)
Nasıl verecek bi açıklasana doktor adayı hanım kızımE bir sorun bakalım: "Benim bekaret sendeydi sana vermiştim naptın? Duruyorsa geri versene lazım oldu." diye.
Adam kendine doğumgünü hediyesi roborock aldı yavalla yildim, deniycem bu tavsiyeleri
Dur şimdi ban yemeyelim onu sonra anlatırım ben sanaNasıl verecek bi açıklasana doktor adayı hanım kızım
Bizimki de robot süpürge aldı kendine. Yıldı ev süpürmektenAdam kendine doğumgünü hediyesi roborock aldı yavalla yildim, deniycem bu tavsiyeleri
ayni beyin hucresini paylasiyoruzBen bunu eski konusunda sormuştum hahahah
Eki Görüntüle 3049912
benimki de gidiyo yuzune. ondan sordum iste hangi bolge diyeBen yollamıştım, yüzü için.
Bir daha tövbe yollamam.
Tehlikeli işlermiş.
Olmayan kocamı kaybetme tehlikesini göze alamamBen yollamıştım, yüzü için.
Bir daha tövbe yollamam.
Tehlikeli işlermiş.
Temizlik konusunda elime su dökemez ondan o konuda bi elestrisi olamazAdam kendine doğumgünü hediyesi roborock aldı yavalla yildim, deniycem bu tavsiyeleri
Bu bildiğiniz cinsten değil tek seansta bitirme garantiliYalnız bu bekaret alınıp verilen iade edilen birşey degildir
Promosyon: lazer paketi alana yanında da bir adet bekaret hediyeBu bildiğiniz cinsten değil tek seansta bitirme garantili
Merhaba,
Ilk once nerden baslicagimi inan bilmiyorum. Ama sizi yormadan kisa anlatmak istiyorum olanlari.
Not; Aslan burcu
Hepsinin sonu aaaaaa diye bitiyorya da sana ; A Annabellaa , @Charissaa , @Evitaaa , @Irinaaa , @Quinty , @Valeriaaa ,Valeriaaaa
hangisi ile hitap edelim sana ? Ne tür bir manyaksın inan çözemedim