Saç Rengi ve Saç Boyama YENİ:LOREAL SAÇ AÇICI JEL

Kızlar bende bugün satın aldım bu jeli öğleden sonra sürdüm ve hala saçımda sabah durulayıp tekrar sureceğim hergun bir kere sureceğim bitene kadar şuan açık kestane ve kahve arası saçlarım çok koyu siyaha dönük falan değil kahve rengi sorularınız varmı?

Kızlar bende bugün satın aldım bu jeli öğleden sonra sürdüm ve hala saçımda sabah durulayıp tekrar sureceğim hergun bir kere sureceğim bitene kadar şuan açık kestane ve kahve arası saçlarım çok koyu siyaha dönük falan değil kahve rengi sorularınız varmı?

1.gün duş aldım ve nemli temiz saçımın kulağım üst kısmından başlayarak ellerimle sürdüm saç kurutmayla kuruttum (bir değişiklik göremedim)kokusu kötü falan değil sonrasında2.gun ertesi gün şampuanlamadım saçlarım zarar görmesin her gün yıkamak zarar veriyor diye sadece suyla iyice duruladım havluyla kurumasını bekledim ve tekrar sürdüm yine diplerine değdirmedim saç kurutma makinesiyle kuruttum ve bugün biraz açıldığını gördüm ayrıca saçlarım kahve rengi veeee kızıllık oluşmadı

ben bunu dün bimde 7 tlye gördüm.. az kalınca bim fiyatları düsürüyor bazen.. almayı düsünenler oraya da bakabilir belki hala vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…