- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
-
- Konu Sahibi akasyapapatya
Boyasız saça uygulandığını bilmiyordum,ama doğal saçlar içinde güzel bir seçenek olabilir.bunu bende görmüştüm gratiste yanlız boya olmayan doğal saçta işe yarıyormuş boyasız saçlar için güzel bi seçenek bence hemde fiyatıda uygun
Belki yeni olduğu için her şubede olmayabilir. Ama gelir yakında,gratis ve watsons da saç boyaları sürekli indirimli oluyor düşüyor fiyatlar bunun fiyatıda düşer zamanla dahada ucuzlar.Gratis dergisinde gördüm ama hiç bir şubede bulamadım
Belki yeni olduğu için her şubede olmayabilir. Ama gelir yakında,gratis ve watsons da saç boyaları sürekli indirimli oluyor düşüyor fiyatlar bunun fiyatıda düşer zamanla dahada ucuzlar.
Google'da bir araştırma yapmıştım görür görmez, açık kumral saçlarda oluşan renk bir harika. İnşallah biran önce ulaşabiliriz. Yaz gelmeden saçlarıma yazı getirmek istiyorum
bencede süper olur canım büyük gratislerde vardır mutlakaGoogle'da bir araştırma yapmıştım görür görmez, açık kumral saçlarda oluşan renk bir harika. İnşallah biran önce ulaşabiliriz. Yaz gelmeden saçlarıma yazı getirmek istiyorum
bencede süper olur canım büyük gratislerde vardır mutlaka
canım ankarada olsaydın yer bile söyleyebilirdim okadar çoktu ki ama malesef istanbuldaymışsın umarım çabuk bulursunBüyüklere baktım zaten, bırak gelip bitmesini haberleri bile yok ilk defa dergide gördü satış temsilcileri
Yazakadar gelir bence her yere,hatta gratis, watsons dışında başka şubelerede gelir diye tahmin ediyorum.bende koyu kestane bir saçı boyalı üstelik,açık kestaneye çevirdiğini gördüm internette gerçekten başarılı gibiGoogle'da bir araştırma yapmıştım görür görmez, açık kumral saçlarda oluşan renk bir harika. İnşallah biran önce ulaşabiliriz. Yaz gelmeden saçlarıma yazı getirmek istiyorum
Ürün daha yeni çıkmış heryerde olmaya bilir. ama yaz dönemine kadar bütün şubelere gelir ben öyle düşünüyorum fiyatida çok makul 14 tlBende bulamadim bunu yaaaturkiyenin belirli magazalarina mi vermişler acaba
Demekki ilk başta ürünün tanıtımını yapıyorlar bence nisan, mayıs aylarında ürün tüm raflarda çünkü tanıtım tarihine bakıyorum bir saniye, 27 mart-30 nisan buda şu anlama geliyor. tahminimce nisan,mayıs gibi tüm raflarda olma ihtimali %85Büyüklere baktım zaten, bırak gelip bitmesini haberleri bile yok ilk defa dergide gördü satış temsilcileri
canım ankarada olsaydın yer bile söyleyebilirdim okadar çoktu ki ama malesef istanbuldaymışsın umarım çabuk bulursun
Yazakadar gelir bence her yere,hatta gratis, watsons dışında başka şubelerede gelir diye tahmin ediyorum.bende koyu kestane bir saçı boyalı üstelik,açık kestaneye çevirdiğini gördüm internette gerçekten başarılı gibi
Demekki ilk başta ürünün tanıtımını yapıyorlar bence nisan, mayıs aylarında ürün tüm raflarda çünkü tanıtım tarihine bakıyorum bir saniye, 27 mart-30 nisan buda şu anlama geliyor. tahminimce nisan,mayıs gibi tüm raflarda olma ihtimali %85
kılıçbalığım benim saçlar boyalı ben uygulayamam maalesefBüyüklere baktım zaten, bırak gelip bitmesini haberleri bile yok ilk defa dergide gördü satış temsilcileri
Ben internette çeşitli vidyolara baktım ve boyalı saçlarında kullandığını ve 2,3 ton kadar açılma olduğunu gördüm koyu saçları bile açtıkılıçbalığım benim saçlar boyalı ben uygulayamam maalesef
kılıçbalığım benim saçlar boyalı ben uygulayamam maalesef
Ben internette çeşitli vidyolara baktım ve boyalı saçlarında kullandığını ve 2,3 ton kadar açılma olduğunu gördüm koyu saçları bile açtı