- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi akasyapapatya
Canm benm kardeşim saçlarını bununla açtı extra blondla
Yok sarı şişesi olan bi arkadas paylaşmis ya extra Blond diyesu sprey mi canım sarı saçlı kız olan üstünde
Yok sarı şişesi olan bi arkadas paylaşmis ya extra Blond diye
İlk sayfadaki lorealinki degil
Boyalı saça yapılmıyor mu yaaaaa
Zorlasak da olmaz mıKutu üzerinde boyasız saçlar için yazıyor canım.
Zorlasak da olmaz mı
Oooooo süper amonyaksız bakımlara merhaba, artık saçlarımıın rengini açarsam bundan alıcamAldım canım, amonyak içermiyor.
Önce kullananların sayısı artsın, ondan sonra karar verirsin. Benim daha 1.5 ayım var kullanmak içinOooooo süper amonyaksız bakımlara merhaba, artık saçlarımıın rengini açarsam bundan alıcam
canım amonyak içermiyormuş kılıçbalığı almış istediğin kadar zorla enazından saçın yıpranmaz vuhuuuZorlasak da olmaz mı
Kullananlar sizi bekliyoruz nerdesiniz?Önce kullananların sayısı artsın, ondan sonra karar verirsin. Benim daha 1.5 ayım var kullanmak için
canım amonyak içermiyormuş kılıçbalığı almış istediğin kadar zorla enazından saçın yıpranmaz vuhuuu
Kullananlar sizi bekliyoruz nerdesiniz?
merhabaAmonyak yok ama hidrojen peroxit var, yani boyaların içine katılan oksidan, nam-ı diğer perhidrol. Yani yine de yıpranma ve kuruma olur boyalı saçta.
Bir süre daha beklememiz gerekecek sanırım.
Hayır canım kullanmadım 1.5 ay sonra kullanmayı planlıyorum.Bence yıkamadan önce sürmek daha mantıklı, özellikle diplere uygulanacaksa...merhaba
bende bu üründen aldım yıkamadan sonra sürdüm saçım baya sertleşti sanki bir daha yıkamak lazın gibi geldi
siz kullandınız mı acaba
saçım açık renk olduğundan daha da hoş röflemsi bir etki oldu gerçekten hoş geldi.tabi bir kaç uygulama yapacağımHayır canım kullanmadım 1.5 ay sonra kullanmayı planlıyorum.Bence yıkamadan önce sürmek daha mantıklı, özellikle diplere uygulanacaksa...
Nasıl bir etki aldın peki?
saçım açık renk olduğundan daha da hoş röflemsi bir etki oldu gerçekten hoş geldi.tabi bir kaç uygulama yapacağım
siz güneş için mi yoksa özel sebeple mi bekliyorsunuz ?
kuzum ben bundan denedim de güneşle pek ilgisi yok bence bildiğin kimyasal bence saçıma sürdüğüme pişman etti çok sert olduGüneş için bekliyorum tatlım, hava şöyle 25-26 dereceyi görsün hemen deneyeceğim.
kuzum ben bundan denedim de güneşle pek ilgisi yok bence bildiğin kimyasal bence saçıma sürdüğüme pişman etti çok sert oldu
dene bakalım sen ne düşüneceksin merak içerisindeyim
yok kuzum zaten yararlandım birinde saç kurutma makinesi birinde güneştenCanım ya güneşin ısısından yararlanacaksın ya saç kurutma makinesinin... Saç kurutma makinesi ani ısı verdiği için ben güneşi bekliyorum.
Yalnız kokusu bildiğin hidrojen peroksit...
Yıkadıktan sonra hala sert miydi peki?yok kuzum zaten yararlandım birinde saç kurutma makinesi birinde güneştensonuç kazık gibi saç oldu benim saçlar hassas aynen zaten peroksit
ve çok fazla kullanılmamalı bence seninde deneyimlerini bekliyorum :)
evet sertti canım zaten yıkandıktan sonra sert olması hoşuma gitmedi. sürdüğüm anda olması tabiki normaldiYıkadıktan sonra hala sert miydi peki?