- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
-
- Konu Sahibi akasyapapatya
Arkadaşlar yeni bir ürün çıkmış sizinle paylaşmak istedim.Eki Görüntüle 1474563 jel şeklinde saç acıcı içinde saç kremi gibi tüp var.saçınıza sürüp kurutma makinesiyle kurutuluyor.gratis dergisi almıştım orda gördüm.her saç rengi olan kullanabiliyor.internetten detaylı izleyip görebilirsiniz.Kullananlar varmı bilmiyorum zannetmiyorum.ürün yeni çıkmış,gratiste fiyatı indirimli: hali 14,90 şuanda bu fiyata satılıyor.gerçek fiyatıda:19,90 şimdiden indirime girmişse bence dahada indirim olur.
İçerikte renk açıcı bir madde olduğu aşikar ama umarım amonyak yoktur.Bu acaba papatyalı renk açıcı diye satılan ürünler gibi mi? Hidrojen peroksit oluyor içinde? Ben bununla açıyorum saçımı. Normalde açık kahve gibi saçlarım. Bayağı sarıya döndü.
saçlarını merak ettim canım nası uyguluyorsun bunuBu acaba papatyalı renk açıcı diye satılan ürünler gibi mi? Hidrojen peroksit oluyor içinde? Ben bununla açıyorum saçımı. Normalde açık kahve gibi saçlarım. Bayağı sarıya döndü.
saçlarını merak ettim canım nası uyguluyorsun bunu
İçerikte renk açıcı bir madde olduğu aşikar ama umarım amonyak yoktur.
saç diplerini de uyguluyor musun canımÇok güzel röfleli gibi oluyo doğal bi röfle diyim. Uzun zamandır yapıyorum. Herkes kendi rengi sanıyo söylemiyorum ben de :) dipleri çıkarken de ay güneşten açılıyo ya kışın koyu geliyo diyorum
Banyodan sonra saç ıslakken fıs fıslıyorum tüm saça. Kurutma makinesiyle tarayarak kurutuyorum. Bir de yazın tatildeyken her gün güneşin altında uyguluyorum esas sararma o zaman oluyo.
saç diplerini de uyguluyor musun canım
saçın doğal rengin ne merak ettim ? çok açılıyorsa dibi dikkat çekiyordur dicektim
Tabii canım, kesinlikle öyle.Boyadan iyidir her türlü
saç diplerini de uyguluyor musun canım
saçın doğal rengin ne merak ettim ? çok açılıyorsa dibi dikkat çekiyordur dicektim
saçlarını görmek istiyorum merak ettimSaçlarım açık kahve normalde. O yüzden çok dikkat çekmiyo. Tam güneşte açılmış gibi oluyo. Ama kuzenim yapıyo onun koyu kahve saçı. Biraz turuncumsu oldu açılırken benim gibi sarıya dönmedi. Bu lorealin ürünü de öyle olabilir bilemedim o yüzden..
ay tam görmek isterken paylaşmışsın çok hoş rengiŞuanki hali :)
inanılmaz güzel açılmış inşallah bu loreal jel amonyak falan içermiyodur. bıktık herkez olarak kimyasallardan, saçlarımız uzamaz oldu, eskiden sadece saç kremiyle yaşıyordum. saçlarım her sene belime kadar uzuyordu,hayatımıza düzleştirici girdi tiryakisi olduk bağımlılık yaptı, açıcı kullanıp sarışın olmaya çalışalım dedik saçlar yandı, paralar da boşa gitti ciyerimiz yandıŞuanki hali :)
Olabilir bence internette baktım saça zarar vermeden bir kaç ton açıyormuş,şeftali gibi kokusu varmış,3,4gün boyuca uygulamak kerekiyormuş ıslak yada kuru saça sürüp kurutma makinesiyle kurutup durulamıyormuşsunBu acaba papatyalı renk açıcı diye satılan ürünler gibi mi? Hidrojen peroksit oluyor içinde? Ben bununla açıyorum saçımı. Normalde açık kahve gibi saçlarım. Bayağı sarıya döndü.
genelde bu tür açıcılar kurmal saçları güzel sarı açıyor ama kestane veya koyu kahveyse sarı gıbı acmasını beklemeyın bakır tonlarında açar ancaSaçlarım açık kahve normalde. O yüzden çok dikkat çekmiyo. Tam güneşte açılmış gibi oluyo. Ama kuzenim yapıyo onun koyu kahve saçı. Biraz turuncumsu oldu açılırken benim gibi sarıya dönmedi. Bu lorealin ürünü de öyle olabilir bilemedim o yüzden..
inanılmaz güzel açılmış inşallah bu loreal jel amonyak falan içermiyodur. bıktık herkez olarak kimyasallardan, saçlarımız uzamaz oldu, eskiden sadece saç kremiyle yaşıyordum. saçlarım her sene belime kadar uzuyordu,hayatımıza düzleştirici girdi tiryakisi olduk bağımlılık yaptı, açıcı kullanıp sarışın olmaya çalışalım dedik saçlar yandı, paralar da boşa gitti ciyerimiz yandı
Canm benm kardeşim saçlarını bununla açtı extra blondlasaç diplerini de uyguluyor musun canım