Saç Rengi ve Saç Boyama YENİ:LOREAL SAÇ AÇICI JEL

Bu acaba papatyalı renk açıcı diye satılan ürünler gibi mi? Hidrojen peroksit oluyor içinde? Ben bununla açıyorum saçımı. Normalde açık kahve gibi saçlarım. Bayağı sarıya döndü.

Eklentiler

• image.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 3.877
saçlarını merak ettim canım nası uyguluyorsun bunu

Çok güzel röfleli gibi oluyo doğal bi röfle diyim. Uzun zamandır yapıyorum. Herkes kendi rengi sanıyo söylemiyorum ben de :) dipleri çıkarken de ay güneşten açılıyo ya kışın koyu geliyo diyorum

Banyodan sonra saç ıslakken fıs fıslıyorum tüm saça. Kurutma makinesiyle tarayarak kurutuyorum. Bir de yazın tatildeyken her gün güneşin altında uyguluyorum esas sararma o zaman oluyo.

saç diplerini de uyguluyor musun canım
saçın doğal rengin ne merak ettim ? çok açılıyorsa dibi dikkat çekiyordur dicektim

saç diplerini de uyguluyor musun canım
saçın doğal rengin ne merak ettim ? çok açılıyorsa dibi dikkat çekiyordur dicektim

Saçlarım açık kahve normalde. O yüzden çok dikkat çekmiyo. Tam güneşte açılmış gibi oluyo. Ama kuzenim yapıyo onun koyu kahve saçı. Biraz turuncumsu oldu açılırken benim gibi sarıya dönmedi. Bu lorealin ürünü de öyle olabilir bilemedim o yüzden..

saçlarını görmek istiyorum merak ettim eminim çok güzellerdir :)
teşekkürler

ben de şimdi reklamını gördüm çok merak ettimmm takipteyimmm :)

inanılmaz güzel açılmış inşallah bu loreal jel amonyak falan içermiyodur. bıktık herkez olarak kimyasallardan, saçlarımız uzamaz oldu, eskiden sadece saç kremiyle yaşıyordum. saçlarım her sene belime kadar uzuyordu,hayatımıza düzleştirici girdi tiryakisi olduk bağımlılık yaptı, açıcı kullanıp sarışın olmaya çalışalım dedik saçlar yandı, paralar da boşa gitti ciyerimiz yandı

Bu acaba papatyalı renk açıcı diye satılan ürünler gibi mi? Hidrojen peroksit oluyor içinde? Ben bununla açıyorum saçımı. Normalde açık kahve gibi saçlarım. Bayağı sarıya döndü.
Olabilir bence internette baktım saça zarar vermeden bir kaç ton açıyormuş,şeftali gibi kokusu varmış,3,4gün boyuca uygulamak kerekiyormuş ıslak yada kuru saça sürüp kurutma makinesiyle kurutup durulamıyormuşsun

Durulanmama olayınıda sevdim.Düşünsenize bu işlemlerden sonra saçımızı şampuanlıyorduk, kuruyodu saçımız, yandı diye bol bol kremliyorduk ,yine yıkıyorduk ,saç sübürge gibi oluyordu, saçı yıkamak ta iyi değil sürekli, ben kuru saçlıyım 1 haftata saçımı yıkamassam ozaman yağlanıyor. kremsiz yaşayamıyorum.

genelde bu tür açıcılar kurmal saçları güzel sarı açıyor ama kestane veya koyu kahveyse sarı gıbı acmasını beklemeyın bakır tonlarında açar anca

Aldım canım, amonyak içermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…