- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 37
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
-
Onceki olayin etkileriyle herseyi gozune batirabilirsin bu donem az sabirSelamhanımlar
Umarım iyisinizdir. 15 gün önce daha önceki işimden ayrılıp yenisine başladım. Henüz 10 gün oldu başlayalı da. Diğer yerden istemeyerek ama kendi rızamla ayrıldım(tuhaf ama ne yazıkki öyle). Oradaki ortamımı ve işimi seviyorum farklı sebeplerden dolayı ayrıldım bu yüzden üzgünüm.
Şuanda başladığım işim eskisinden daha iyi şartlarda ve evime de çok çok yakın. Neyse zaten üzgün ve mutsuzum yeni yere alışmaya çalışıyorum derken yanımdaki bana işi öğreten arkadaş(kendisi 28 yaşında bir bey) çok enteresan çıktı.
Dediğim gibi adaptasyon sürecim normalden zorlu geçiyorken birde bu çocukla ne yapacağım diye düşünmeye başladım.
Özünde iyi biri gibi fakat anlamadığım bişey var. Bana işi öğretirken inanılmaz derecede sandalyeleri yaklaştırıyor, hatta sandalyelerle kalmayıp dibime giriyor, böylesiyle hiç karşılaşmadım. Niyetinin kötü olduğunuda zannetmiyorum farkındamı bilmiyorum ama AŞIRI rahatsız oluyorum. Kendisi sigara içen biri ve sanırım ağız kokusu ile birleştiğinde inanılmaz kötü bir koku veriyor çevreye. Bende sigara içmeyen birisiyim. Koku için tam 10 gündür bekliyorum yarın geçer bugün geçer fakat geçmiyor.
Bu arada işi iyi biliyor, bu yüzden burada tutunabilmiş ve bunu kullanarak insanlara birazda şımarık tavırlar sergiliyor. Sanki 18 yaşında ergenle muhatap oluyoruz, bir dk susmuyor. Örneğin mail çalışmıyor, tam 85 defa mail çalışmıyor diye söyleniyor. Çenesinden başıma ağrılar giriyor. Uzaklaşıyorum, sandalyeyi uzağa çekiyorum, burası biraz sigara koktu diyorum, camı açıyorum, hatta bazı şımarık tavırlarında bozuyorum bile yeni olmama rağmen ama yok anlamıyor. Geçer geçer diye bekliyorum ama bir türlü alışamadım. Müdürde tam arkamızda oturuyor çok sıcakkanlı,anlayışlı da bir hanımefendi. Acaba konuşsam da o mu biraz uyarsa? Ne diyorsunuz? Özellikle dibime kadar girip (bakın yan yana değil dibime dibime giriyor) o kokuyu bana vermesi benim çalışma verimimi düşürüyor resmen.
Yada bana mı şuan en ufak şey batıyor sizce bir şey demesem mi , ama koku olayı gerçekten çekilebilir gibi değil.
Önerilerinizi bekliyorum
Onceki olayin etkileriyle herseyi gozune batirabilirsin bu donem az sabir
Mudure soyleme hemen 10 gunde abes kacar sandalyeyi her yanina cektiginde sende cekinmeden bos olan yana cek aranizda mesafe birak veya biraz arkasina cek monitoru boyle daha rahat goruyorum diye essek degilse anlar
Sigara sonrasi kolanya sakiz ikram et cekinme bundan sorarsa icmedigim icin biraz kotu geliyor icenleride anliyorum bu sekilde orta yolu buluruz de gulumseyerek max 10 gun daha egitim alir kendi masana gecersin muhtemelen zaten orada oldugun surece paslasacagin biri anladigim antipatik baslarsa oyle devam eder karsilikli anlasarak cozersiniz
Simarik gereksiz esprilerine yorumsuz hafif gulumseyerek isine bak bir yapar iki yapar sonra birakir baskalarina yaptiklarindanda sana be zaten rhatsiz olan uyarsin
İs hayatinda huzur iyi sinir cizmekten nazik olmak , gormemek duymamak ve bilmemekten geciyor zamanla edindigim tecrube bu yonde yap isi al maasi sosyalligi disarda yasa hesabi
Yeni yerin hayirli olsun ruhuna iyi gelsin atlatmana yardim etsin ceylin
Naneli şeker Naneli sakız filan ikram etSelamhanımlar
Umarım iyisinizdir. 15 gün önce daha önceki işimden ayrılıp yenisine başladım. Henüz 10 gün oldu başlayalı da. Diğer yerden istemeyerek ama kendi rızamla ayrıldım(tuhaf ama ne yazıkki öyle). Oradaki ortamımı ve işimi seviyorum farklı sebeplerden dolayı ayrıldım bu yüzden üzgünüm.
Şuanda başladığım işim eskisinden daha iyi şartlarda ve evime de çok çok yakın. Neyse zaten üzgün ve mutsuzum yeni yere alışmaya çalışıyorum derken yanımdaki bana işi öğreten arkadaş(kendisi 28 yaşında bir bey) çok enteresan çıktı.
Dediğim gibi adaptasyon sürecim normalden zorlu geçiyorken birde bu çocukla ne yapacağım diye düşünmeye başladım.
Özünde iyi biri gibi fakat anlamadığım bişey var. Bana işi öğretirken inanılmaz derecede sandalyeleri yaklaştırıyor, hatta sandalyelerle kalmayıp dibime giriyor, böylesiyle hiç karşılaşmadım. Niyetinin kötü olduğunuda zannetmiyorum farkındamı bilmiyorum ama AŞIRI rahatsız oluyorum. Kendisi sigara içen biri ve sanırım ağız kokusu ile birleştiğinde inanılmaz kötü bir koku veriyor çevreye. Bende sigara içmeyen birisiyim. Koku için tam 10 gündür bekliyorum yarın geçer bugün geçer fakat geçmiyor.
Bu arada işi iyi biliyor, bu yüzden burada tutunabilmiş ve bunu kullanarak insanlara birazda şımarık tavırlar sergiliyor. Sanki 18 yaşında ergenle muhatap oluyoruz, bir dk susmuyor. Örneğin mail çalışmıyor, tam 85 defa mail çalışmıyor diye söyleniyor. Çenesinden başıma ağrılar giriyor. Uzaklaşıyorum, sandalyeyi uzağa çekiyorum, burası biraz sigara koktu diyorum, camı açıyorum, hatta bazı şımarık tavırlarında bozuyorum bile yeni olmama rağmen ama yok anlamıyor. Geçer geçer diye bekliyorum ama bir türlü alışamadım. Müdürde tam arkamızda oturuyor çok sıcakkanlı,anlayışlı da bir hanımefendi. Acaba konuşsam da o mu biraz uyarsa? Ne diyorsunuz? Özellikle dibime kadar girip (bakın yan yana değil dibime dibime giriyor) o kokuyu bana vermesi benim çalışma verimimi düşürüyor resmen.
Yada bana mı şuan en ufak şey batıyor sizce bir şey demesem mi , ama koku olayı gerçekten çekilebilir gibi değil.
Önerilerinizi bekliyorum
Aynen , değil mi koca insana nasıl bu ima edilir ben bile utanıyorum. Ama anlayacağıda yok gibi koku kısmını geçtik diyelim diğer konularda arkadaşlar belli et demiş ya bence ben belli etmenin bile ötesine gitmiş olabilirim ona rağmen bu hareketlere devam etmesi .... :/Naneli şeker Naneli sakız filan ikram eteşşek kadar insana ağzın kokuyor nasıl denir ki
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,ne güzel enerji veriyor . İçimden hiç birşeyi atamadim henüz.Kibarca konuşabilirsiniz. Belki düşünemiyordur hareketlerinin uygunsuzluğunu.
X bey, yanımda otururken biraz daha mesafe bıraksanız,rahatsız oluyorum, ya da bu mesafe benim için rahatsız edici, fazla yakın..siz sigara içtiğiniz için farkında değilsiniz belki ama çok yoğun ve ağır bir koku benim için gibi..daha yumuşatabilirsiniz ifadeleri.
Saçma esprilerine de küçük bir gülümsemeyle yanıt verip,işinize devam edin.
Eski konuyu kapatabildiniz mi içinizde?
İnşallah yeni iş yeri çok çok iyi gelir.
Belki bu iş arkadaşı derdi de sizi meşgul etsin diye vardır
Nihayetinde dürüst bir insan değilmiş ve sizin duygularınızı kendi egosuna alet edinmeyi tercih etmiş demek ki..çok daha onurlu şekilde iletişim halinde kalabilirdi ama demek ki o kadar erdemli değilmiş... insan zamanla neleri unutuyor,nelerin üstüne sünger çekiyor..bakın burdaki hikayelere ..geçen gün biri aşk için şunu yazmıştı “deliler gibi aşık olarak evlendiğim adama hediye aldığım ilk tabağı(çok romantik anısı varmış o zamanlar) 2 yıl sonrasında(gayet duygusuz bir şekilde) pedikür kabı yaptığımda anlamıştım, ne kadar geçici şeylermiş meğer yaşadıklarım” diye demişti..hayat bu, gerçekten tam olarak da bu..bi zaman sonra belki siz de diyeceksiniz “Allah’ım ben bu kasıntı,şişik egolu herife niye bu kadar zamanımı heba ettim”Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,ne güzel enerji veriyor . İçimden hiç birşeyi atamadim henüz.
Karşı taraf hep açıkça ışık yakmaya ve ümit vermeye hatta hayatı hakkında hesap sormama izin verip benim kaptırıp gitmeme o kadar çok mahal verdi ki ben maalesef en son onu unutabilmek için bir tek işten ayrılmanın işe yarayacağını düşündüm ve sonunda yapabildim. Ne yazık ki hala içimde. Herşeyin hayırlısını dilemekten başka çarem yok.
Bu arkadaş derdi de vız gelir desem tam olur sanırım:)
Ne kadar iyi niyetlisiniz. Umarım kalbiniz hep böyle temiz kalır. Ne kadar gereksiz bir harekettir dip dibe oturmak. Hala iyi niyetli diyorsunuz. Niyetini asla bilemezsiniz. Bence herseferinde kalkıp başka yere oturun, sandalyenizi uzaklaştırın belki zamanla anlar. Anlamazsa dediğinizi yaparsınız. Kimse kimseye katlanmak zorunda değil.
Hayır kalkıp gitsin diye demedim. Mesela odada kaloriferin yanına gitmek, ya da daha uzakta ayakta dinlemek gibi. Tabi içeriğini bilemiyorum işin ama.iş öğrettiği için bilerek yanına geliyor, kalkıp gidemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?