• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni işyerimdeki yeni arkadaşım

Selamhanımlar
Umarım iyisinizdir. 15 gün önce daha önceki işimden ayrılıp yenisine başladım. Henüz 10 gün oldu başlayalı da. Diğer yerden istemeyerek ama kendi rızamla ayrıldım(tuhaf ama ne yazıkki öyle). Oradaki ortamımı ve işimi seviyorum farklı sebeplerden dolayı ayrıldım bu yüzden üzgünüm.
Şuanda başladığım işim eskisinden daha iyi şartlarda ve evime de çok çok yakın. Neyse zaten üzgün ve mutsuzum yeni yere alışmaya çalışıyorum derken yanımdaki bana işi öğreten arkadaş(kendisi 28 yaşında bir bey) çok enteresan çıktı.
Dediğim gibi adaptasyon sürecim normalden zorlu geçiyorken birde bu çocukla ne yapacağım diye düşünmeye başladım.
Özünde iyi biri gibi fakat anlamadığım bişey var. Bana işi öğretirken inanılmaz derecede sandalyeleri yaklaştırıyor, hatta sandalyelerle kalmayıp dibime giriyor, böylesiyle hiç karşılaşmadım. Niyetinin kötü olduğunuda zannetmiyorum farkındamı bilmiyorum ama AŞIRI rahatsız oluyorum. Kendisi sigara içen biri ve sanırım ağız kokusu ile birleştiğinde inanılmaz kötü bir koku veriyor çevreye. Bende sigara içmeyen birisiyim. Koku için tam 10 gündür bekliyorum yarın geçer bugün geçer fakat geçmiyor.
Bu arada işi iyi biliyor, bu yüzden burada tutunabilmiş ve bunu kullanarak insanlara birazda şımarık tavırlar sergiliyor. Sanki 18 yaşında ergenle muhatap oluyoruz, bir dk susmuyor. Örneğin mail çalışmıyor, tam 85 defa mail çalışmıyor diye söyleniyor. Çenesinden başıma ağrılar giriyor. Uzaklaşıyorum, sandalyeyi uzağa çekiyorum, burası biraz sigara koktu diyorum, camı açıyorum, hatta bazı şımarık tavırlarında bozuyorum bile yeni olmama rağmen ama yok anlamıyor. Geçer geçer diye bekliyorum ama bir türlü alışamadım. Müdürde tam arkamızda oturuyor çok sıcakkanlı,anlayışlı da bir hanımefendi. Acaba konuşsam da o mu biraz uyarsa? Ne diyorsunuz? Özellikle dibime kadar girip (bakın yan yana değil dibime dibime giriyor) o kokuyu bana vermesi benim çalışma verimimi düşürüyor resmen.
Yada bana mı şuan en ufak şey batıyor sizce bir şey demesem mi , ama koku olayı gerçekten çekilebilir gibi değil.
Önerilerinizi bekliyorum
Ceylin yanlismi hatirliyorum acaba eski isindeki patronunla ilgili konu acan senmiydin ne oldu o durum...

Canım öncelikle yeni bir başlangıç yapmışsın yeni mutluluklara vesile olsun inşallah.bu meselede de işi bir an önce öğrenirsin nasıl olsa.ondan sonra da fazla muhatap olmazsın.

Canım öncelikle yeni bir başlangıç yapmışsın yeni mutluluklara vesile olsun inşallah.bu meselede de işi bir an önce öğrenirsin nasıl olsa.ondan sonra da fazla muhatap olmazsın.
Tesekkur ederim sekerim insallah hayirlisi boyledir.Ay senden sonra neler oldu, kimler kimler öğrendi ama ben artık daha fazla beklemek istemedim ve çıktım. Sözde unuturum vs diye çıktım ama aklım hala eski yerde. İnşallah çabucak soğurum gormeye gormeye :/

Tesekkur ederim sekerim insallah hayirlisi boyledir.Ay senden sonra neler oldu, kimler kimler öğrendi ama ben artık daha fazla beklemek istemedim ve çıktım. Sözde unuturum vs diye çıktım ama aklım hala eski yerde. İnşallah çabucak soğurum gormeye gormeye :/

Bu hikayenin de böyle yaşanması gerekiyormuş demek ki.en azından aklında bir soru işareti veya keşke kalmamıştır.yeni işyerinde ve hayatında tek sorun bu laubali adam olsun.sen bir yolunu bulursun nasıl olsa.:KK15:

Bir paket naneli sakız al hani şu çok etkili olan var ya f...st. ondan işte. Çekmecede dursun. Her ağzının içine girdiğinde bi tane sakız ver ama sen çiğneme anlar herhalde ağzının koktuğunu. Birde her yanına yaklaştığında sandalyeni uzaklastir ve kolanya parfüm filan sık onun üstüne. Boylecilikle kötü koktuğunu anlar. Hala anlamazsa dümdük yüzüne söyle.
Adamın üstüne kolonya ve parfüm mü sıksın ? Ahahaaa :)))))

Back