Yeni işyerimdeki yeni arkadaşım

Ceylin yanlismi hatirliyorum acaba eski isindeki patronunla ilgili konu acan senmiydin ne oldu o durum...

Canım öncelikle yeni bir başlangıç yapmışsın yeni mutluluklara vesile olsun inşallah.bu meselede de işi bir an önce öğrenirsin nasıl olsa.ondan sonra da fazla muhatap olmazsın.

Canım öncelikle yeni bir başlangıç yapmışsın yeni mutluluklara vesile olsun inşallah.bu meselede de işi bir an önce öğrenirsin nasıl olsa.ondan sonra da fazla muhatap olmazsın.
Tesekkur ederim sekerim insallah hayirlisi boyledir.Ay senden sonra neler oldu, kimler kimler öğrendi ama ben artık daha fazla beklemek istemedim ve çıktım. Sözde unuturum vs diye çıktım ama aklım hala eski yerde. İnşallah çabucak soğurum gormeye gormeye :/

Bu hikayenin de böyle yaşanması gerekiyormuş demek ki.en azından aklında bir soru işareti veya keşke kalmamıştır.yeni işyerinde ve hayatında tek sorun bu laubali adam olsun.sen bir yolunu bulursun nasıl olsa.

Adamın üstüne kolonya ve parfüm mü sıksın ? Ahahaaa :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…