yeni işte izin alma

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
737
211
34
merhaba arkadaşlar ben bir işte çalışmaya başladım sekreter olarak hareketli yoğun bir şirket toplantılar vs çay kahve
ikramında ben bulunuyorum genel müdüre de ben kahve servisi vs yerime bakan şuan için kimse yok daha önceden birisi bakıyormuş ama onların da kendilerine göre işleri var acaba izin durumum olsa izin almam gerekse günlük veya saatlik yıllık izin zaten yok onu biliyorum verirler mi? genel müdür hayır der mi ki? kasım ayında izin almam gerekiyor her işe girdiğimde bir türlü sadece bu konuda profesyönelleşemedim ''acaba izin verirler mi? acaba işler yarıda kalır diye asla olmaz izin vermeyiz,çay kahve kim demleyecek,işleerimizi kim yapacacak'' diye vermezlerse diye hep tedirgin oluyorum ne yapayım sizlere danışmak istedim

İzin isteme sebebiniz ay ben yoruldum iki gün dinlenicem(aslında bu da bi sebep bence) gibi patronların ciddiye almayacağı bir şey olursa sorun çıkartırlar belki ancak hastane vs gibi şeyler için sorun çıkartacaklarını düşünmüyorum.

Almanız lazım olan bir izinse verirler ya bence. Gelecek senenin izninden düşerler normalde ama ücretsiz izin olursa daha iyi olur, zaten 14 gün hak var bir de önceki seneden kullaninca çok az kalıyor. Ama keşke ise girerken konussaydiniz bunu. Kaç günlük bir izin?

yok yok saatlik izin almam gerek hastaneye gitme vs öyle yıllık izin gibi almayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…