- 12 Mart 2023
- 1.299
- 1.438
- 63
Çok teşekkür ediyorum cümlemizin inşallahEn güzel mutluluk sizin olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorum cümlemizin inşallahEn güzel mutluluk sizin olsun![]()
Benim tanıdığım doğulu bir kadın oğlunun eşi oğlundan bir yaş mı iki yaş mı ne küçükmüş onu bile diline dolamıştı ben kendimden bir ay küçüğü bile istemezdim erkek olsaydım diyeBen yaş farkını öncelikle ailesiyle konuşacak sonra bir adım atar diye düşünüyorum. Bazıları kızmış ama doğu tarafında aileler iç içe yaşarlar ve genelde büyüklerin sözünden çıkmazlar. Bir tane polis öğrencim vardı, heves edip üstü açık araba almış, babası p... mi olacaksın başımıza dediği için satmak zorunda kalmıştı. 40 küsur yaşındaki adam babasına düzgün konuş, seni ilgilendirmiyor bile dememiş. Bu sadece bir örnek. Kimsenin kırılmasına gerek yok, oradaki aile bağımlılığı başka bir boyutta.
Konu sahibi sen de işler yavaş ilerliyor diye düşünme, böylesi daha sağlam olur. Kendiniz istemiyorsanız iş dışında adamı aramayın ama adam arayınca da tersleyerek konuşmayın. Çok fevri davranıyorsunuz ve adamla burada yansıttığınız şekilde konuşuyorsanız gayet istemiyorum mesajı veriyorsunuz. Biraz sakin olun ve bekleyin.
Eşim benden 3 yaş küçük, 15 yıldır birlikteyiz, hiç bir zaman konu olmaz. Sadece su içerken "su küçüğün" derBence yas farki fazla. Simdilik hoslanmis olsada ilerde sorun olur diye dusunuyorum..gozardi etmeyin kapilacaginiz varsa kapilmayin. Benim ablamla enistem arasinda dort yas var enistem asla sorun etmezdi sevgiliyken ayarlamak icin dunyalari onune serdi. Evlendiler cocuklari oldu. Simdi saka yoluyla diyoki kendimden bes alti yas kucuk biriyle evlenmem gerekirken daha buyuguyle evlendim. Ve surekli dile getiriyormus demekki aklina geliyor boyle seyler.
Çocukta aday fazla bence.Net bir şekilde işyeri dışında kahve içmeye davet etmesi gerekirdi bu kadar zaman içinde bence.Sizin olumsuz baktığınızı düşünse iletişimi keserdi.O yüzden soğuk davranıyorsun diyen arkadaşlara katılmıyorum.Tencereyi kısık ateşte bekletiyor bence ocağın altını kapatınKandil bayram mesaji atmalar benle ilgili sorduğu sorular var mı bir isteğin demeler memlekete gittim bir şey ister misin demeler bundan sonra bahanesi kalmadı bence .
onu YAPMAZSIN bunu YAPMAZSIN diyip durma allah aşkına. kafandaki kalıpları bir bırak.Kafam karışık kızlar mesela bana kahve aldi alırsın müsait bir zamanında getirirsin gittiğin günün ertesi kahveni aldim söyle yapıyorum böyle yapıyorum hemşehri muhabbeti de değil ki bu yani yakın arkadaşlarımdan biri benden birsey istediğinde memlekete gidersem onlara bile bir isteğiniz var mı ya da size şunu aldim demem ne yalan söyleyeyim samimi olduğum biriyse belki.
1 senedir tanıyorum geçen sene de bayram kandil vardı niye ofise geldikten sonra birden mesaj attın siparişle ilgili ondan sonra whatsaptan yazistik baktım arıyor var mı bir isteğin ramazanda yok dedim geleceğim geleceğim yüz kere de demezsin.
Gecen hafta poşet mevzusunu çözdük arkasına arıyor yok gideceğim soyle yapacağım var mı bir isteğin sonra kahveyi aldigi zaman araması sadece kafamı karıştırıyor
hoşlandığı insan senin gibi sıfır sinyalse neden allahin günü arasin, sapik mi adam?Cileklivanilinn flört mu edeyim çocuk her gün arıyor da mesaj atıyor da ben mi ilgisizim neyi bahane edip konuşacağım. Bir adam isterse başkasına fırsat vermeden o kıza söyler zaten duygusunu ya baskasi olursa diye içten içe korkar kaybetmektense böyle var mı bir isteğin demeyle olacak iş değil bu.
Yaptığı kafa karıştırmak bu durum karşısında da benim yapabileceğim bir şey yok.
İnsan hoşlandığı insanı haftada bir arayip sormaz o da ben iş nedeniyle sordum tesadüf ben memlekete gideceğim dedi hani aynı yerdeniz usul icabı söyledi bir isteğin var mı diyelim .Ama arayıp haber vermesi anında o biraz beni düşündürdü sonra da dedim ki kafasına esti o an haber vereyim dedi herhalde.
Şu aşamada kaybetmekten korkacak kadar derin duygular beslemesi mümkün değil. Ama bana pek güven vermedi nedense. Karabatak gibi sanki bir var bir yok. Bu durum sizden de kaynaklanıyor olabilir. Belki sizden de mesaj , arama filan bekliyor olabilir.Cileklivanilinn flört mu edeyim çocuk her gün arıyor da mesaj atıyor da ben mi ilgisizim neyi bahane edip konuşacağım. Bir adam isterse başkasına fırsat vermeden o kıza söyler zaten duygusunu ya baskasi olursa diye içten içe korkar kaybetmektense böyle var mı bir isteğin demeyle olacak iş değil bu.
Yaptığı kafa karıştırmak bu durum karşısında da benim yapabileceğim bir şey yok.
İnsan hoşlandığı insanı haftada bir arayip sormaz o da ben iş nedeniyle sordum tesadüf ben memlekete gideceğim dedi hani aynı yerdeniz usul icabı söyledi bir isteğin var mı diyelim .Ama arayıp haber vermesi anında o biraz beni düşündürdü sonra da dedim ki kafasına esti o an haber vereyim dedi herhalde.
Benim de kendimden yaşça küçük erkekle sevgili olmak ve evlenmekle ilgili büyük bir ön yargım vardı bu sitede o ön yargımı attım galiba. Erkekler geç olgunlaşıyor ama akıl yaşta değil başta demişler.Eşim benden 3 yaş küçük, 15 yıldır birlikteyiz, hiç bir zaman konu olmaz. Sadece su içerken "su küçüğün" derHerkes sorun etmiyor, uyum çok önemli, 7 yaş biraz daha fazla tabii ama mutlu olan da yok mu, elbette vardır..
Konuyu açarken paragrafın sonunda bunu yazmışsın. Gerçekten bu işlere o kadar uzak olduğun belli oluyorki huvese hanım.çocuk neden benimle bu kadar is dışında sohbet etti.Uzun zamandan beri kimse yok hayatımda o kadar uzağım ki bu konulara
İşte olay da bu zaten. Herkesi sana kahve getirdim şunu yaptım diye arasa seninle diğer insanların arasında hiçbir fark kalmaz onun için. Demekki seninle ilgileniyor arıyor soruyor, bir isteğin var mı diyor. İlgisi olmayan erkek böyle uğraşmaz.M Mutlak Butlan aynen ben de hiç sevmem net olsun ya az çok tanıdın gördün beni o gün kahveyi aldın gittiğinin ertesi günü alıp da anın da aramazsın. Orda bir şaşırdım çünkü
Alırsın kahveyi sen şimdi biri pekmez istedi biri atıyorum başka bir şey hemen anında herkesi arıyor musun bak sana şunu aldim bak sana bunu aldım diye.
Yok canımcım gerçekten yaşla alakası yok. Her yaşıt ya da kendinden büyük ile evlenen mutlu mu? Okuyoruz benden 10 yaş büyük, bunu yaptı bana diyen insanları. 5 parmağın 5’i de bir değil. Tamamen karakteri önemli. Ayrıca hiçbir evliliğin ölene kadar süreceğinin garantisi yok. En aşık olan insan bile soğuyabilir, insanlar değişebilir zamanla. Aklına, kalbime uyuyorsa kır gitsin ön yargını.Benim de kendimden yaşça küçük erkekle sevgili olmak ve evlenmekle ilgili büyük bir ön yargım vardı bu sitede o ön yargımı attım galiba. Erkekler geç olgunlaşıyor ama akıl yaşta değil başta demişler.
Evet bunun farkındayım. Her evliliğin ölene kadar garantisi yok. Bir örneğini kendim yaşadım zaten. Çok severek evlendim ve yaklaşık 6 yıl önce boşandım. Şuan 29 yaşındayım. Şimdiye kadar kendimden 3-5 yaş büyük erkeklerle ilişkim oldu. Benden küçük olup hoşlananlar da olmuştu yaş takıntımdan dolayı reddetmiştim. Yazdığınız gibi kocasının yaşı büyük olup mutsuz olan da çok. Tamamen uyuşup anlaşma ile ilgili bu durum.Yok canımcım gerçekten yaşla alakası yok. Her yaşıt ya da kendinden büyük ile evlenen mutlu mu? Okuyoruz benden 10 yaş büyük, bunu yaptı bana diyen insanları. 5 parmağın 5’i de bir değil. Tamamen karakteri önemli. Ayrıca hiçbir evliliğin ölene kadar süreceğinin garantisi yok. En aşık olan insan bile soğuyabilir, insanlar değişebilir zamanla. Aklına, kalbime uyuyorsa kır gitsin ön yargını.
Ben de hiç sevmem erkeğin kadından küçük olmasını ancak eşimle birlikte bu düşüncem değişti. Eşim yokluğu da varlığı da bilen, Anadolu çocuğu diyebileceğimiz eğitimli bir gençti tanıştığımizda. Geçen yıllar ona hep artı şeyler kattı tabii bana da.. Çocukları seven, ailesiyle ilişkisi iyi, ailesiyle benim ilişkimi dengede tutan, haklidan yana olan ve özellikle de merhametli ve iyi niyetli bir insandir. Biraz da benim şansım diyebilirimBenim de kendimden yaşça küçük erkekle sevgili olmak ve evlenmekle ilgili büyük bir ön yargım vardı bu sitede o ön yargımı attım galiba. Erkekler geç olgunlaşıyor ama akıl yaşta değil başta demişler.
Yengenç benim bir kız arkadaşım bir adamdan çok hoşlandı, yoklama çekmeye başladı. Adam oralı olmadı. İş arkadaşı onlar da.sen istiyorsun ki hicbir adimina uygun cevap vermeyen, en ufak alaka gostermemis kizı arayıp dursun sapik gibi.