İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

Ben mi odun gibiyim ne yapayım gelebilirsin tabi dedim ne zahmet ettin dedim o açıkça ben senden hoşlanıyorum seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum demezse ben ne yapabilirim bu durumda
ne zahmet ettin demek yerine
birlikte içelim karşılıklı falan de. adam hiçbir şey anlamıyor nezaketen cevap veriyormuşsun gibi duruyor. kocaman kadınsın çekinme bu kadar.

Ben öyle düşünemedim maalesef 🥲
Hem erkekler istedi mi gerçekten dağları deliyor (haftalardır gelicem de gelicem, ne gelme var ne bi şey) hem de Huvese şu aşamada, şu belirsiz yaklaşıma kibarca konuşarak karşılık vermek dışında bi şey yapamaz.
o dağları delme kısmı samimiyet biraz ilerleyince olur şu an tanışıklık eşiğindeler. huvese konuşmaktan memnun olduğunu belirtse hallolacak.

o dağları delme kısmı samimiyet biraz ilerleyince olur şu an tanışıklık eşiğindeler. huvese konuşmaktan memnun olduğunu belirtse hallolacak.
Bu kadar emin olmak garip geliyor bana, belki de hiç öyle bir durum yok, bu kez kadın saçma bir duruma düşecek? Adam net bir adım atsın önce, ona göre kadın da -istiyorsa- karşılık verir.

senin neyinden hoşlanacak ki tanimadan etmeden, huyunu suyunu bilmeden.
ne gereksiz bir beklenti.
onun icin deskte oturan tanımadığı bir kizsin, seni tanimaya - seninle sohbet etmeye calisiyor. adam oyunu düzgün oynuyor ama sen seni tanimadan etmeden agiz aliskanligi "senden cok hoslandim, niyetim ciddi, sen baskasin, kimsede boyle olmamıştım, bana bir sans ver" falan diyen dallamaları istiyorsun gibi geldi.
normal olan böylesi - bu adamin yaptigi..önce insanlar takilirlar, sohbet ederler, flort ederler sonda hislerini hoslanti olarak tanimlarlar. digeri ezbere konusmak olur, kız bulmus kacirmamak icin yapılan cümleler olur (eger yirmilerinin basini gectiysen. oncesinde hormonlarla yonetildigimiz icin pekala senden hoşlanıyorum diyen insan hoslaniyor olabilir. ama isinde gucunde çalışan- evlilik çağında insanin kuru kuru hoslaniyroum diye tanımadığı insana gelmesi bence sacma)
aynen öyle valla. ne münasebet adam şu aşamada niye dağları delsin.

Bu kadar emin olmak garip geliyor bana, belki de hiç öyle bir durum yok, bu kez kadın saçma bir duruma düşecek? Adam net bir adım atsın önce, ona göre kadın da -istiyorsa- karşılık verir.
kim kimi bu kadar çok arar, taa kaç km öteden hediye getirir? yakın dostlarım beni karşılıksız bu kadar aramaz. hayatında biri var mı diye sormuş neden sorsun? alenen flört ediyor. ben zaten üstüne atlasın demiyorum yeşil ışık yaksın diyorum. sonra kafasına takacak kendi bilir valla.

kim kimi bu kadar çok arar, taa kaç km öteden hediye getirir? yakın dostlarım beni karşılıksız bu kadar aramaz. hayatında biri var mı diye sormuş neden sorsun? alenen flört ediyor. ben zaten üstüne atlasın demiyorum yeşil ışık yaksın diyorum. sonra kafasına takacak kendi bilir valla.
Huvese şimdiden takmış durumda, orası ayrı mesele ama yine söylüyorum, bence, adamda net bir adım yok, üslubu tarzı soruları da bana itici gelmişti, Ramazan bitti bayram bitti, o kadar gelicem dedi, ortalıkta yok, saçmalık yani.

aynen öyle valla. ne münasebet adam şu aşamada niye dağları delsin.
Dağları delmekten kasıt net bir adım atılması zaten. Mesaj/arama olayı canı istediğinde olmasaydı, gelicem dedikten sonra gelseydi, demiri tavında dövseydi niyeti net olarak belli diyebilirdik. O zaman da kadının bi şeyleri sadece adamdan beklemesi saçmalık olurdu.

Selam kızlar. Bu perşembe günü yoğundum biraz isyerinde akşam 16.30 gibi aradı beni ben de açamadım santralden biri arıyordu çünkü .Neyse 17.00 gibi aradım onu çıkışta selam nasılsın huvese bizimkiler değişim olacak poşetleri 3 koli fazla almislar onu ay başında fazladan gönderirim olur mu ben de olur dedim.Ben de dedim niye arıyor bu içimden bunun için mesaj atsana whatsaptan arkasına diyarbakira geldım senin kahveyi aldım bu arada gelince getireceğim sana huvese ben de sağol zahmet oldu sana dedım.Havalar iyi güzel burda dedi iyi senin için de değişiklik olur 3 4 günlük tatil dedim.
Kahveyi aldıysan sağol aldın ne diye anında haber ediyorsun ki alırsın kahveyi müsait olunca baba verirsin. Ne bileyim gezmeye gitmişsin ben senin yakının değilim o kadar gittiginin ertesi günü hemen kahve alıp aldığı an bana haber etmek.
Ben gerçekten bilemiyorum bu çocuk bu kadar ince mi düşünüyor.
Kahveyi de istemezdim hayatta 3 kere var mı bir isteğin diyince 3 dk içinde madem bu kadar bir şey söylememi istiyorsun dedim içimden bir anda ağzımdan dibek kahvesi olabilir zahmet olmazsa dedim.
Yani kardeşim sen de diyemedin mi Kahveyi gel birlikte içelim diye. Donuksun. Adam ne yapsın ki? Var mı bir isteğin demiş sen hâlâ kem küm. Desene Diyarbakır nasıl bir yer( eğer gitmedi isen) Güneydoğu ben de merak ediyorum.Mardin, Diyarbakır vs. diye. Sen de iş yok Huvese. Adamla sohbeti geliştirsene. Belki de kendisi istemiyor diye düşünüyordur.
Elbette ki erkekler istese koşar ama sen de sohbeti koyulaştır.
Eşim bana demişti ki ilk görüşmede eğer numaranı bana vermeseydin derdim ki bunda iş yok. Kendinden emin değil vs. Senle görüşmezdim dedi. Abartma dedim. Yoo abartmiyorum dedi nerden bileyim dedi senin içini. Müneccim miyim dedi😐
Yani çok atlama ama sohbetten de geri kalma. Bunda hevesli görünmek diye bir şey yok ki.

Ben öyle düşünemedim maalesef 🥲
Hem erkekler istedi mi gerçekten dağları deliyor (haftalardır gelicem de gelicem, ne gelme var ne bi şey) hem de Huvese şu aşamada, şu belirsiz yaklaşıma kibarca konuşarak karşılık vermek dışında bi şey yapamaz.
Yaklasim belirsiz değil. Kim başka firmada çalışan kişiyi arayıp da istediğin bir şey var mı der. Ya da kahve alır. Huvese sohbet etmeyi bilmiyor. Tüm mesele bu.

Huvese şimdiden takmış durumda, orası ayrı mesele ama yine söylüyorum, bence, adamda net bir adım yok, üslubu tarzı soruları da bana itici gelmişti, Ramazan bitti bayram bitti, o kadar gelicem dedi, ortalıkta yok, saçmalık yani.
Niye şırdan muhabbeti yapmış beğenmedin mi :KK53:

Ben yaş farkını öncelikle ailesiyle konuşacak sonra bir adım atar diye düşünüyorum. Bazıları kızmış ama doğu tarafında aileler iç içe yaşarlar ve genelde büyüklerin sözünden çıkmazlar. Bir tane polis öğrencim vardı, heves edip üstü açık araba almış, babası p... mi olacaksın başımıza dediği için satmak zorunda kalmıştı. 40 küsur yaşındaki adam babasına düzgün konuş, seni ilgilendirmiyor bile dememiş. Bu sadece bir örnek. Kimsenin kırılmasına gerek yok, oradaki aile bağımlılığı başka bir boyutta.

Konu sahibi sen de işler yavaş ilerliyor diye düşünme, böylesi daha sağlam olur. Kendiniz istemiyorsanız iş dışında adamı aramayın ama adam arayınca da tersleyerek konuşmayın. Çok fevri davranıyorsunuz ve adamla burada yansıttığınız şekilde konuşuyorsanız gayet istemiyorum mesajı veriyorsunuz. Biraz sakin olun ve bekleyin.

Katılıyorum neredeyse 1.5 ay oldu 2.ayına girecek iş yerlerinin arası 20 dk bu kadarcık mesafede 100 kere gelirdi sürekli geleceğim demiş huvese gelme dememiş ki tamam demiş sanırım bayramdan kastı kurban bayramınıda içine katmış adam yakında yine başlar geleceğim bayram bitsin der.

20 dk mesafede buluşmak isteyen Ramazan da buluşur iftara davet eder akşam caya,kahveye tatlıya cagırır gercekten tanımak istiyorsa.

Yaş farkı çok fazla.
Siz çok fazla kaptırmışsınız kendinizi, her hareketine anlam yüklüyorsunuz sanki. Mesela kandili tebrik etmesi sıradan birşey. Bir de Geleceğim diyor gelsin gelmesin ama neden msjlaşma yok? Sizden gerçekten hoşlansa sabahtan akşama msjlaşırdınız. İlla sevgili flört anlamında değil. Sanki adamın önünde çok fazla aday var, onlardan zaman bulunca sizinle ilgileniyor, bu da cepte dursun diye. Yani bana o vibe'ı verdi. Kesinlikle msj atmazdım, aramazdım. Sizin soğuk yaptığınız da düşünmüyorum, muhakkak onu beğendiğinizi anlamıştır. Neyse ben takmazdım yani, ayda bir kere yazan adam hoşlanıyor diyemem.

7 yaş çok fazla.. Çocuk sizinle bir şeyler yapmak isteseydi çoktan yapardı konu açılalı 2 ay olacak daha herhangi bir atak yok.

Büyük ihtimal hemşehri olduğunuz için size yakın davranıyor

Back
X