Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

evet cnm ben 17. haftamda çok net hissetmeye başladım şuan dha çok hisseidyorum eşim elini koydugunda tekemsini anlıyor.. ben 42 ile hamile kaldım 48 kiloyum suan

Bir kahverengi akıntıyla aranıza bende katılmış bulunmaktayım. Okadar yazı okumamiza rağmen hala gönlüm ýregim tedirgin allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucaklarimiza alırız ins

Merhaba güzel anneler...Lütfen cavap verin içim içimi yiyo.. 14 haftalık gebeyim banyoya kireç çözücü ve çamaşır suyu döktüm kokudan biraz etkilendim sanırım 5 dk durmadım ama sonraasında yoğurt yedim dışarı çıktım hemen ama bi sıkıntı olmuş olabilirmi diye endişeleniyorum ,Birde aranızda clexan iğne kullanan var mı ?

Bir kahverengi akıntıyla aranıza bende katılmış bulunmaktayım. Okadar yazı okumamiza rağmen hala gönlüm ýregim tedirgin allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucaklarimiza alırız ins
Ahh bu akıntılar ( bendede oldu 3-4 defa daha 7 haftalık hamileyim ama idrar yıllarında enfeksiyon varmış ondan oluyormus inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi

akıntısız hamilelik geçiren var mı acaba ?
bende de oluyor hamileliğimin ilk gününden beri..
şuan biraz yoğunlaştı bol bol su içiyorum..
inşşalah bebeklerimize bişey olmadan atlatırız

Tatlım ben kullandım clexane iğne yeni bitirdi doktorum hatta suan coraspin e devam ediyorum sanırım bana iyi geldi sana ne için verdi doktorun

Ne kadar çok kişi bu durumu yaşamış, yaşıyor ama şu bir gerçek ki bu kanama olayı tam bir kabus.. Geçen hafta ev taşıma telaşındayken ufak bir lekelenmem oldu. Tabi evhamlı ben soluğu doktorda aldım. İnatla kanama alanı olmadığını söyledi doktorum. Ama kanamalar parçalar arttı. Üç gün sonra tekrar bakıldı Bebek orada kalp atışı da var kanama alanı hala yok ama kanama devam.. Bebek üç günde hala aynı 9mm bir de onun kuşkusu düştü. Yatmaktan çürüdüm sanırım bunaldım. Bana akıl verin anneler

Canim gecmiş olsun ama bebek çevresinde degilse neredeymiş kanama,lekelenme?
Bana da dr um bebekten degil ama nerden olduğu tam belli degil dedi.
Kızlar maalesef ben bebeğimi kaybettim.allah sizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah.

Ben hamileliğimi öğrendiğim an lekelenme başlamıştı arada 2kez şiddetli kanama yaşadım o kadar fazlaydı ki adet kanının on katı.ilaçlar ve istirahatle bu zamana geldim hatta bu hafta çalışmaya başladım ve hala kahve lekelenme devam ediyor.benim kanama alanı vardı 3*3 cm'lik şimdi 1cm filan içini ferah tut herşey olacağına varıyor biz ne yapsak boş

Malesef benim de sonum kürtaj oldu ilk gebeliğim kimyasaldı, bu gebeliğim düşükle sonuçlandı. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

arkadaslar 6+3 gunluk hamileyim..bu sabah 7.00 da wcde peçetede koyu renkli kan gördüm ve 3 4 kere sildim en son kahverengi şeklindeydi ve saat 11e kadar hiçbirsey yoktur 11de tekrar kahverengi ama cok az peçeteyi ck hafif ıslatırcasına akışkan rengi kahverengi akıntı oldu doktoru aradım cunku yolum 2 saat ve dinlenmemi söylesi.. sizin kullandıgınız bu peogesteron ilacını al kullan demedi acaba kullanmalımıyım çok korkuyorum ilk hamileliğim ve ilk kez kanama oldu. ilaç alayımmı sizce lütfen cvp verin

Öncelikle hemen paniklemeyin, benzer bir durum bana da 7haftamda olmuştu. Biraz yorulmustum ve hava çok sıcaktı, camasirimda kahverengi leke fark ettim. Bu durum akşama kadar bir kaç kez tekrarladı. Ertesi gün doktoruma gittim. Bana akıntının rengi kırmızı olmadığı müddetçe endiselenmememi söyledi ve her ihtimale karşın progestan kullanmami istedi 1 hafta kadar. Biraz hirpalayici bir ilaç, aşırı yorgunluk yapıyor... Ayrıca bolca su iç ve dinlen dedi. Bence doktoruna gidene kadar paniklemeyip bolca su tuketip ayaklarıniz vücudunuzdan daha yüksekte duracak şekilde uzanıp dinlenin. Çok geçmiş olsun.

Arkadaslar merhaba ben de doktora göre 7, bana göre 5 buçuk haftalık hamileyim bir hafta önce kahverengi lekelenmem oldu 4 gün önce de peçeteye kanamam geldi doktora gittim Progestan verdi 3 gündür kullanıyorum ama ara ara yine ufak kan gelmesi devam ediyo, bir de gecen hafta doktor kalp atışı alamıyoruz sesi çok moralim bozuk yarın tekrar gidicez ama kalp atışı alamaması beni çok üzüyo. Benimle aynı durumda olan var mı sizce yarın ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…