Merhabalar yardiminiza ihtiyacim var. Adete göre 7.haftamda olmam gerekiyomus ama 1hafta once ve bugun iki ayri doktor 4bucuk hafta dedi. Kahverengi sıvı gelince ve adet ağrısı gibi ağrı olunca hemen ozel doktora gittim vajinal muayene yapti kese cok asagida dedi. Ya kurtaj yada kendisi dusecek dedi. Ne ilac verdi ne de hep yat dedi. Hem kan geldi hem kese asagida hem haftalar uyumlu degil. Bu üçünu yasayan varmidir cok okudum bulamadimbu arada yarin baska doktora da gidicem
Malesef vermedi. Ilaac istedigimde ise düşük icin ıstiyorum sandi yasak onlar diyo bide.. Yarin baska doktora gidicem bakalim. Ama bu cok kesin konuştu hic bi ihtimal yokmuş...
Amin ınşallah sana daHayırlısı olsun benim İçinde düşündürücü diyerek çok olumsuz konuştu rabbim hayırlısını versin insallah
Herkesin durumu farklıdır tabi ama ben 12 haftaya kadar lekelenme yaşadım. Şiddetli değildi. Çok yormadım kendimi ama sürekli de yatmadım açıkçası. Önemli olan nokta yorulduğunuzu hissettiğiniz anda yatmanız. Yarım saatten uzun ayakta kalmamanız. Gerisi Allah tan zaten. Siz içinizi ferah tutun stres yapmayın. Bu lekelenmeler neden bilinmez çoğu kişide oluyor şimdi.Ben de 6+2 hamileyim zor bi hamilelik oldu benim için ancak 3 4 güdür kahverengi akıntılarım var bebeğin kalbini duyduk keseyi gördük dr progestan verdi günde iki kere ayrıca 3 günde bir iğne oluyorum her gece de osakar kan sulandırıcı dr um kırmızıya dönmüyorsa korkma dedi sürekli yatıyorum ama yemek yapmak faşan için kalkmam gerekiyor acaba ona da mı kalkmasam ki ?
Ya teşekkür ederim o zaman kimseye gelsin diye yola bakmam bende yarım saat iş yapar yatarım hayırlısıyla allahım korur bebeğimi