Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

Amin insallah canim benim rabbim hepimizin bebegine saglik versin korusun. Bende 7+4 gunluk bebegim benimde dusuk tehlikem devam ediyor hala yat dinlen diyor zaten doktorum sen kalp atislarini duydun mu iyimi bebisin?

Amin insallah canim benim rabbim hepimizin bebegine saglik versin korusun. Bende 7+4 gunluk bebegim benimde dusuk tehlikem devam ediyor hala yat dinlen diyor zaten doktorum sen kalp atislarini duydun mu iyimi bebisin?

Canım bana da iğne vermedi. Sadece progestan kullandım

Evet canim duydum 7haftalik olcak yarin tekrar gidecegim karin agrisi var bende araaa ara sizdede oluyomu

Evet canim duydum 7haftalik olcak yarin tekrar gidecegim karin agrisi var bende araaa ara sizdede oluyomu
Evet canim bende kasik ve bel agrisi oluyor bazen cok fazla agriyor bicak saplaniyor gibi zar zor yatiyorum sagima soluma

Peki bebegin nasil suan canim leken devam ediyormu ?

Bebeğim iyi çok şükür. Geçen hafta 2li testimizi yaptırdık. 5 boyutlu ultrasonla cinsiyetini bile gördük :) progestanı bıraktım şimdi sadece gün içinde 1-2 kez sarımsı akıntım oluyor ve benim de ağrılarım var. Doktora bunu söyledim çok normal bunlar. Akıntın da kokusuz olduğu sürece problem yok dedi. Ağrılar rahim genişlemeye çalıştığı için oluyor. Sıkıntı yapma dediğim gibi iyi düşün iyi olacak

Cok sevindim senin adina rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bebisin cinsiyeti neymis eli ayagi duzgun olsun insallah. Canim benim lekelenmem devam ediyor doktorumu aradim soyledim cuma gunune kadar gecmezse gel dedi

Cok sevindim senin adina rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bebisin cinsiyeti neymis eli ayagi duzgun olsun insallah. Canim benim lekelenmem devam ediyor doktorumu aradim soyledim cuma gunune kadar gecmezse gel dedi

Kızmış canım :) evet en önemlisi eli ayağı düzgün olsun kız erkek hiç farketmez. Sağlıklı olsun. Eğer geçmezse progestanla iğne vericektir muhtemelen. Pozitif olıırsan herşeyin yoluna gçrdiğini göreceksin :)

Canim kanamam kirmiziya dondu kadin dogum hastanesine gittim ozel doktorum saat gevtigi icin yok yerinde oradada bana bebegin kalp atislarini net goremiyorum dedi inanamadim yatiralim seni yarin renkli ultrasona gir dedi adam bile guvenmiyor kebdi ultrasonuna kendi doktorumu aradim protulan depo ignesi al hemen yaptir dedi onu yaptirdim eve gectim ne yapacagimi bilmiyorum cok kotuyum dua et nolur

Kuzum hiç kalkma yat. O proluton iğne hemen kesicek. Sakın üzme kendini bebeğini de kendini de huzursuz etme.

Kuzum hiç kalkma yat. O proluton iğne hemen kesicek. Sakın üzme kendini bebeğini de kendini de huzursuz etme.
Canim uyuyakalmisim zaten buraya yazdiktan sonra suan durmus kanamam ama kafamda o doktorun dedikleri donuyor yarin kebdi doktoruma gidecem erkenden insallah bebegim benimledir kalbi atiyordur kasiklarim ve belim agriyor

Mnmsyne canim igne vuruldum ama normalde gecede hapini aliyordum suan alayimmi yani hapina devam edeyimmi ?

Hapa devam et igneden kullaniyorum hapida hergun aliyorum canm lekelenmem devam ediyo igne kesiyo ama insalah bebisin sagliklidir

benimde kahverengi kanamam var çok az ara ara işin kötü yanı yurt disindayim ilaç felanda vermiyorlar sadece Dinleniyorum kasiklarim agriyo

İLK Haftalarda beninm de oldu hatta konu açmıştım progestan verdi günde 2 KERE.
dikkat ettim dinlendim ÇOK ŞÜKÜR geçti..
GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM

Bu kahverengi lekelenmeler ne Zaman biter? 4+5günlüğüm 1 haftadır devam ediyot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…