Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

canım 5+5 oldum sarı akıntıya döndü nerdeyse bazı günlerde hiç olmuyo ustelik hic bi tedavi görmedim sadece Dinlendim

Bu kahverengi lekelenmeler ne Zaman biter? 4+5günlüğüm 1 haftadır devam ediyot
canım biliyorum gordukce panik oluyo insan bol bol dinlenmeye çalış beni hastaneye aldılar dış gebelik şüphesiyle sonra vajinal usde kanamanın bebek çevresinde olmadığı belirlendi

canım biliyorum gordukce panik oluyo insan bol bol dinlenmeye çalış beni hastaneye aldılar dış gebelik şüphesiyle sonra vajinal usde kanamanın bebek çevresinde olmadığı belirlendi
Yatıyorum tuvalet harici kalkmıyorum progestan kullanıyorum bende 2 gün hastane de yattım kan değerlerimin artışı iyi olduğu için çıkardılar korkuyorum salı günü kontrolüm var inş keseyi göreceğiz

Kızlar merhaba sat tan 2 gün önce kan testi yaptırdım 37.4 çıktı ertesi gün çok açık kahverengi akıntım geldi akşam doktora gittim sordum kimyasal olabilir dedi. Ertesi gün yani ilk kan testimden iki gün sonra da adet olmam gereken gün tekrar test yaptırdım 62.2 çıktı. Tekrar başka bi doktora gösterdim normal gebelik gibi geldi bana dedi bir gafta sonra tekrar test istedi. Sormak istediğim Artış normal mi hala kimyasaldan şüphelenmeli miyim?

Canim gecmiş olsun ama bebek çevresinde degilse neredeymiş kanama,lekelenme?
Bana da dr um bebekten degil ama nerden olduğu tam belli degil dedi.

aynısını banada söyledi bebek solda sağ kasigim agriyodu uzun uzun baktı sağ overi göremiyorum belki kist oluşmuştur yada aşırı gaz vardır dedi.leke surdan geliyoda demedi sadece bebek çevresi temiz 2 haftaya tekrar gel dedi perşembe gidicem inşallah kuzumun kalp seslerini duyarim heyecanla bekliyorum

Kizlar merhaba, bende 5+3 teyim.. Iki gundur kahverengi akintim var.. Umarim gecer progestanda kullanmiyorum.. Yarin ilk doktor muayenem var.. Insallah bi sorun cikmaz..allah hepimizin yardimcisi olsun

Cnm bazikarinda 9 ay kanama oabikiyormus bazilarinda olmuyomus.icini ferah tut.saglikli olsun bebiste.rabbim bebeklerimizi bize vbagislasin insallh.bnmde 5.yada 4 haftada badlmsti hatta kanamalarda oldu ama bebek iyi saglikli dr dedi.bol istirahat cnm haftaya ikili tarama testim var.rabbim bagslasin hepimizn bebeklerini bnde bol bol dua ediyorum bidaha kanama fln olmasin bebegm saglikli olsun diye.insallh cnm icini ferah tut

Kızlar Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 7 haftalık gebeyim Rabbim kısmet ederse. P.tesi bi anda bi avuç kanamam oldu kırmızı ağrısız ve pihtisiz derhal doktoruma gittim 2 tane iğne yaptı Hemen orda progestan verdi ve bir hafta yatak istirahati suan kanamam kahverengi damlalara döndü ve cok hafif ağrım var şuan. Bu arada bundan 3 ay önce tekrar gebeydim ve lekelenmem olmuştu yattım ve sonra kalbi durdu kaybettim. Şimdi de böyle olunca çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Var mı aranızda benim gibi olaylar yaşayan lütfen cvp yazarsaniz çok sevinirim. Hepinizi öpüyorum duayla sevgiler..

Canım artık hemen hemen herkes gebeliğin erken dönemlerinde kanamalar lekelenmeler yaşıyor nerdeyse. Bunun tek ilacı istirahat edip ilaçlarını kullanmak. Benim de başıma gelmişti geçti çok şükür. Rabbim sağlıkla kıcağına almayı da nasip etsin.

Cnm rabbim yardimcin olur skma canini.9ay kanamasi oln oluyomus dr soylemisti.sen bol sivi al.istrht et rabbime emanet bebeklerimiz.insallh rabbm sifasini verr

Cnm rabbim yardimcin olur skma canini.9ay kanamasi oln oluyomus dr soylemisti.sen bol sivi al.istrht et rabbime emanet bebeklerimiz.insallh rabbm sifasini verr
canım bendede olmuştu 10 gün sürmüştü 4 adet gün aşırı progestan iğnesi oldum ve her sbh akşam progstanı fitil gbi alttan vajınaya koydum hiç kalkmadım yattım çok şükür geçti

canım bendede olmuştu 10 gün sürmüştü 4 adet gün aşırı progestan iğnesi oldum ve her sbh akşam progstanı fitil gbi alttan vajınaya koydum hiç kalkmadım yattım çok şükür geçti
Bana da doktorum 36. Haftaya kadar her akşam 1 tane kullanıcaksın dedi. Eczaneye gittim alttan kullanıcaksın dedi. Ben onu yapamıyorum akşm yatmadan önce içiyorum.

Bana da doktorum 36. Haftaya kadar her akşam 1 tane kullanıcaksın dedi. Eczaneye gittim alttan kullanıcaksın dedi. Ben onu yapamıyorum akşm yatmadan önce içiyorum.
cnm bende ilk zamanlar içtim ama reflü yaptı aşırı bulantı uyku halsizlşk yaptı.. sonra doktor fiti olarak kullan yan etkisini görmezsin dedi öyle kullandım

cnm bende ilk zamanlar içtim ama reflü yaptı aşırı bulantı uyku halsizlşk yaptı.. sonra doktor fiti olarak kullan yan etkisini görmezsin dedi öyle kullandım
Benim bünyem alıştı artık ilk zamanlar uyku yapıyordu. Şimdi hiç bişey olmuyor. Hatta son zamanlarda uykusuzlukla cebelleşiyorum :) fitil olarak yapamıyorum ben korkuyorum sıkıntılı biraz çünkü benim. İçsem de aynı etkiyi veriyordur umarım.

aynıdır cnm yaaaramızda çok az gün var aynıyız hareketlerini hissedyomusn :)

2 gün önce hissettim bi kere sanki bişey kaydı içimde :) ama sonra olmadı. Dün bir sürü muz yedim süt içtim bekledim yine olmadı.
ben hissediyorum uyanık oldgu her dk hissediyroum tekme vuruşunu kıpırdanışı böcek yürür gbi tekmesi baya korkutuyo irkiliyorum neoluyo dye 48 kiloum sen kaç kilosun

ben hissediyorum uyanık oldgu her dk hissediyroum tekme vuruşunu kıpırdanışı böcek yürür gbi tekmesi baya korkutuyo irkiliyorum neoluyo dye 48 kiloum sen kaç kilosun
Ben 63 kiloyla hamile kaldım. Şimdi 73 kiloyum kişiden kişiye değişiyor hissetme zamanları. Benim arkadaşımda çok zayıf hamile kaldı. Plasentası önde diye neredeyse 25. Haftada hissetti bebeği. Ama zayıflarda erken hissediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…