Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.
Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.
İyi aksamlar herkede 2 hafta geriden gelen bi hamilelik yasiyorum suan 6 haftalik 2 gundur kirmizi- kahve akinti var progestoran kullanmam yasak benim doktorda jelini verdi ama henuz alamadim birde dusuktehditi varsa pek etkili olmadigini soyleyen doktorlar var hem benim durumumdan dolayi korkum var birde bunu duydum varmibu durumu yasayan acaba?
Aynen dusecekse zaten dusuyor progestoranin yasak olmasindan korkuyorum kullanmaya zaten ara ara kahve ara ara kirmizi oluyor bakalim gidisat nolur hayirlisiGecen yil benimde bebegim buyumuyor ff u ve kalp atisida yok kucuk oldugndan..once acik kahverengi akinti s po nraki gunde kanamam oldu..doktor ted ilav vermedi bu haftalarda dusugu engelleyemiyorlarms anormaillik varsa bebek dusuyordur saglikliysa zaten tutunur dediler dort bes gun surdu dusmesi cok zor Allah hepimzn evlatlarni korosn
Benİyi aksamlar herkede 2 hafta geriden gelen bi hamilelik yasiyorum suan 6 haftalik 2 gundur kirmizi- kahve akinti var progestoran kullanmam yasak benim doktorda jelini verdi ama henuz alamadim birde dusuktehditi varsa pek etkili olmadigini soyleyen doktorlar var hem benim durumumdan dolayi korkum var birde bunu duydum varmibu durumu yasayan acaba?
6.haftada durdu gebeliğim gelişmiyor normalde 9 haftalikti 6 haftalık olarak kaldı. ..
Tamamını attınİzmı acaba kaç gün sürdü.Gecen yil benimde bebegim buyumuyor ff u ve kalp atisida yok kucuk oldugndan..once acik kahverengi akinti s po nraki gunde kanamam oldu..doktor ted ilav vermedi bu haftalarda dusugu engelleyemiyorlarms anormaillik varsa bebek dusuyordur saglikliysa zaten tutunur dediler dort bes gun surdu dusmesi cok zor Allah hepimzn evlatlarni korosn
Canım nasıl oldu nedenKızlar maalesef ben bebeğimi kaybettim.allah sizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah.
Tamamını attınİzmı acaba kaç gün sürdü.
Tamamını attınİzmı acaba kaç gün sürdü.
Ya bende düşük yaptım da ilerlemeyen gebelikti 6 haftalıkti .düşerken çok ama çok kuvvetli ağrı yaşadım Bn. İki parca dusurdum dün dra gittim. Acilden ağrım oldu yine rahim duvarı kalın hala dedi parça kalmış olabilir kurtaj gerekebilir falan dedi.bende vajinismus var alttane baktirmaya korkuyorum ne yapicam öldürmesin beni korkuyorum zehirlenmesinden siz alttan baktilarmiKahverengi akintinin baslamasiyla dusmesi yaklasik bes alti gn surdu.dustukten sonra kanamam bi hafta surdu
Kaç haftalikti ama bende vajinismus var baktiramiyorumBenden cok, parca dustu.hamileykende kanamam baslayinca hamileligim sollabdigindada hep alttan baktilar.cunku bebegm cok kucuktu..guvenilir bi doktara git hatta tek doktorla yetinme hwpsinin tedavi sureci farkli olabiliyor
Kaç haftalikti ama bende vajinismus var baktiramiyorum
Benim de 6 haftalıkti Çanım. . . İki parca düştü bnden ama küçük parçalar değildi çok aşırı büyükte değildi belkide tamamı çıkmıştır.Korkma can Rabbim ne dilediyse o olur..alti haftalikti zaman geciyordu ama bebegim buyumuyordu..suanda hamileyim eger dusuk yapmasaydim suanki bebegim olmayacakti..demekki bu bebegimin yasamasi gerekiyormus..uzme kendini
Daha önce de yazmıştım.7. haftaya kadar her şey normaldi.kalp atışı kese falan yolundaydı.sonra lekelenmeler başladı 12.haftaya kadar devam etti.ve maalesef dr a gittiğimde bebeğimizin kalbi atmıyordu dr hrmen kürtaja aldı.haftası büyük ke disi düşmez dedi.Canım nasıl oldu neden
Görmedim daha önce yazdığınikah kbakma yorduysam.geçmiş olsun cok bnm ki 6 haftada kaldı,Daha önce de yazmıştım.7. haftaya kadar her şey normaldi.kalp atışı kese falan yolundaydı.sonra lekelenmeler başladı 12.haftaya kadar devam etti.ve maalesef dr a gittiğimde bebeğimizin kalbi atmıyordu dr hrmen kürtaja aldı.haftası büyük ke disi düşmez dedi.
İlk adeyimi 37 ikincisini 47 gün sonra oldum.bakalım şiödi 3.yü bekliyorum bat mayıs ortası inşallah gelmez.