- 2 Kasım 2013
- 928
- 573
. Su an durumlarını nasıl kızlarBir kahverengi akıntıyla aranıza bende katılmış bulunmaktayım. Okadar yazı okumamiza rağmen hala gönlüm ýregim tedirgin allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucaklarimiza alırız ins
Ahh bu akıntılar ( bendede oldu 3-4 defa daha 7 haftalık hamileyim ama idrar yıllarında enfeksiyon varmış ondan oluyormus inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi
Ne kadar çok kişi bu durumu yaşamış, yaşıyor ama şu bir gerçek ki bu kanama olayı tam bir kabus.. Geçen hafta ev taşıma telaşındayken ufak bir lekelenmem oldu. Tabi evhamlı ben soluğu doktorda aldım. İnatla kanama alanı olmadığını söyledi doktorum. Ama kanamalar parçalar arttı. Üç gün sonra tekrar bakıldı Bebek orada kalp atışı da var kanama alanı hala yok ama kanama devam.. Bebek üç günde hala aynı 9mm bir de onun kuşkusu düştü. Yatmaktan çürüdüm sanırım bunaldım. Bana akıl verin anneler
arkadaslar 6+3 gunluk hamileyim..bu sabah 7.00 da wcde peçetede koyu renkli kan gördüm ve 3 4 kere sildim en son kahverengi şeklindeydi ve saat 11e kadar hiçbirsey yoktur 11de tekrar kahverengi ama cok az peçeteyi ck hafif ıslatırcasına akışkan rengi kahverengi akıntı oldu doktoru aradım cunku yolum 2 saat ve dinlenmemi söylesi.. sizin kullandıgınız bu peogesteron ilacını al kullan demedi acaba kullanmalımıyım çok korkuyorum ilk hamileliğim ve ilk kez kanama oldu. ilaç alayımmı sizce lütfen cvp verin
Arkadaslar merhaba ben de doktora göre 7, bana göre 5 buçuk haftalık hamileyim bir hafta önce kahverengi lekelenmem oldu 4 gün önce de peçeteye kanamam geldi doktora gittim Progestan verdi 3 gündür kullanıyorum ama ara ara yine ufak kan gelmesi devam ediyo, bir de gecen hafta doktor kalp atışı alamıyoruz sesi çok moralim bozuk yarın tekrar gidicez ama kalp atışı alamaması beni çok üzüyo. Benimle aynı durumda olan var mı sizce yarın ne olacak?