Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

Bir kahverengi akıntıyla aranıza bende katılmış bulunmaktayım. Okadar yazı okumamiza rağmen hala gönlüm ýregim tedirgin allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucaklarimiza alırız ins
. Su an durumlarını nasıl kızlar

Ahh bu akıntılar :KK43:( bendede oldu 3-4 defa daha 7 haftalık hamileyim ama idrar yıllarında enfeksiyon varmış ondan oluyormus inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi

Ne kadar çok kişi bu durumu yaşamış, yaşıyor:110: ama şu bir gerçek ki bu kanama olayı tam bir kabus.. Geçen hafta ev taşıma telaşındayken ufak bir lekelenmem oldu. Tabi evhamlı ben soluğu doktorda aldım. İnatla kanama alanı olmadığını söyledi doktorum. Ama kanamalar parçalar arttı. Üç gün sonra tekrar bakıldı Bebek orada kalp atışı da var o_O kanama alanı hala yok ama kanama devam.. Bebek üç günde hala aynı 9mm bir de onun kuşkusu düştü. Yatmaktan çürüdüm sanırım bunaldım. Bana akıl verin anneler:KK14:

arkadaslar 6+3 gunluk hamileyim..bu sabah 7.00 da wcde peçetede koyu renkli kan gördüm ve 3 4 kere sildim en son kahverengi şeklindeydi ve saat 11e kadar hiçbirsey yoktur 11de tekrar kahverengi ama cok az peçeteyi ck hafif ıslatırcasına akışkan rengi kahverengi akıntı oldu doktoru aradım cunku yolum 2 saat ve dinlenmemi söylesi.. sizin kullandıgınız bu peogesteron ilacını al kullan demedi acaba kullanmalımıyım çok korkuyorum ilk hamileliğim ve ilk kez kanama oldu. ilaç alayımmı sizce lütfen cvp verin

Arkadaslar merhaba ben de doktora göre 7, bana göre 5 buçuk haftalık hamileyim bir hafta önce kahverengi lekelenmem oldu 4 gün önce de peçeteye kanamam geldi doktora gittim Progestan verdi 3 gündür kullanıyorum ama ara ara yine ufak kan gelmesi devam ediyo, bir de gecen hafta doktor kalp atışı alamıyoruz sesi çok moralim bozuk yarın tekrar gidicez ama kalp atışı alamaması beni çok üzüyo. Benimle aynı durumda olan var mı sizce yarın ne olacak?

. Su an durumlarını nasıl kızlar
canım selammm
benim sabah 4 5 damla peçeteye geldi ve ondan sonra 3 gun boyunca sürekli yattım ama kahverengi akıntı şekline dönüştü ve artık dayanamayıp doktora gittim 11.02.2016da yani 3 gün önce, muayene etti ultrasonla kese sağlam cevreside normal görünüyor dedi yerleşme kanaması olabilir dedi önlem amaçlı 1 tane progesteron iğnesi yaptı.. iğneye rağmen 2 gun daha kahverengi akıntı oldu ama 2 gündür çok şükür şıp die kesildi birden ve bormale döndü, ama hala dikkat etiyorum wc için yemek ve yıkanmak icin kalkıyorum.. ama hissediyorum düzeldi artık cunku kahevrengi akıntı olurmen altım hep ıslaklık hissi vardı vebacakarımı istemsiz sıkıyordum o gerginlikte geçti 2 gündür tertemiz.. hayırdır cnm sendedemi bu durum var

Masallah cnm. Bende 5 haftalıgım. Kese gorundu ama 15 gun sonra kalp atısı icin gel doktor ve ıkı gundur peceteye silince cok az bulasıyor ve korkuyorum. Baska bir doktordan randevu aldım o da salı gunune verdi ancak. Daha once bir kere dusuk yasadım ve korkuyorum cok. Gerci o zaman direk pembe kanamam olmustu ama simdi durum farklı. Aklımdan cıkaramıyorım. Benim bebegim daha yeni olusma asamasında die dusunuyorum cunku henuz kendini goremedim acaba ondan mı oluyor bu akıntı normalmi kafam ksrısık

Masallah cnm. Bende 5 haftalıgım. Kese gorundu ama 15 gun sonra kalp atısı icin gel doktor ve ıkı gundur peceteye silince cok az bulasıyor ve korkuyorum. Baska bir doktordan randevu aldım o da salı gunune verdi ancak. Daha once bir kere dusuk yasadım ve korkuyorum cok. Gerci o zaman direk pembe kanamam olmustu ama simdi durum farklı. Aklımdan cıkaramıyorım. Benim bebegim daha yeni olusma asamasında die dusunuyorum cunku henuz kendini goremedim acaba ondan mı oluyor bu akıntı normalmi kafam ksrısık
Benimde durumum sizinle aynı ilki düşük bu ikinci ve 5 haftalık bende de lekelenme oldu Dr bisey olmaz kan gelirse ara Dedi randevum salı gunu ikimizde buraya yazalım sonucu bakalım ne diyecek dr cok korkuyorum salı inşallah güzel haberler alırız

canım bende henüz bebeği göremedim ayın 3ünde keseyi görüdm ve 15 günn sonra gel kalp atısı icin demişti doktorum ve çarşamba gününe randevum var bakalım insallah duyarım kalp atısını.. cnm gerçekten korkma ben birçok arkadasıma sordum cok araştırdım 2 doktora gittim eltim ebe onla konustum.. suan çok normal kırmızı ve cok olmadıgı surece cunku yerleşme aşamasında her gecen gun buyuyor ve rahmin içine kene gibi düşün gömülüyormus ve gömüldükçe yer açıyor kendine kücük kılcal damara denk geliyormus o yuzden çok az kanama kahverengi akıntı oluyormus ama yinede doktora gitmekte dayda var ne olur ne olmaz ama kafana takıp moralini bozma diye söyluyorum bunu canım.. birde bu kanama 12. haftaya kadar nadiren olabilirmiş panikleme okmi.. benim yazdıgım ilk mesaja da bakarsan cok tedirginim ve korkmusum ama suan seni teselli ediyorum aradan sadece 3 gün geçmiş cnm.. seninde 1 2 güne gecer merak etme ama sen yinede doktoruna da git dinlenmeyide ihmal etme.. salı günü güzel haberlerini bekliyorum.. Allahım sağ salim kıcağına almayı nasip etsin

Benimde durumum sizinle aynı ilki düşük bu ikinci ve 5 haftalık bende de lekelenme oldu Dr bisey olmaz kan gelirse ara Dedi randevum salı gunu ikimizde buraya yazalım sonucu bakalım ne diyecek dr cok korkuyorum salı inşallah güzel haberler alırız
. İnsallah cnm. İlk sve son olur o düsük insallah. Peki patalojiye gonderildi mi seninki doktır bana saglıkskz gebelik demisti sonuc temiz cıkmıstı. .

canım bende henüz bebeği göremedim ayın 3ünde keseyi görüdm ve 15 günn sonra gel kalp atısı icin demişti doktorum ve çarşamba gününe randevum var bakalım insallah duyarım kalp atısını.. cnm gerçekten korkma ben birçok arkadasıma sordum cok araştırdım 2 doktora gittim eltim ebe onla konustum.. suan çok normal kırmızı ve cok olmadıgı surece cunku yerleşme aşamasında her gecen gun buyuyor ve rahmin içine kene gibi düşün gömülüyormus ve gömüldükçe yer açıyor kendine kücük kılcal damara denk geliyormus o yuzden çok az kanama kahverengi akıntı oluyormus ama yinede doktora gitmekte dayda var ne olur ne olmaz ama kafana takıp moralini bozma diye söyluyorum bunu canım.. birde bu kanama 12. haftaya kadar nadiren olabilirmiş panikleme okmi.. benim yazdıgım ilk mesaja da bakarsan cok tedirginim ve korkmusum ama suan seni teselli ediyorum aradan sadece 3 gün geçmiş cnm.. seninde 1 2 güne gecer merak etme ama sen yinede doktoruna da git dinlenmeyide ihmal etme.. salı günü güzel haberlerini bekliyorum.. Allahım sağ salim kıcağına almayı nasip etsin
. Saol canım benim inan ki birsz teselli bulurda strestimizi azaltırsak ne mutlu bizlere. Cunku rahatlamamız lazım . Sen bizden once kalp atısını insallah duyucaksın ve burda bizi etiketle guzel haberlerini ver canım. Salı gidicem bende ama sırf kahveren akıntıyı sorup emin olmak icin icim rahstlasın die yoksa o da 15 gun icinde ancak duyarız. İnsallah allahım

. İnsallah cnm. İlk sve son olur o düsük insallah. Peki patalojiye gonderildi mi seninki doktır bana saglıkskz gebelik demisti sonuc temiz cıkmıstı. .

. Saol canım benim inan ki birsz teselli bulurda strestimizi azaltırsak ne mutlu bizlere. Cunku rahatlamamız lazım . Sen bizden once kalp atısını insallah duyucaksın ve burda bizi etiketle guzel haberlerini ver canım. Salı gidicem bende ama sırf kahveren akıntıyı sorup emin olmak icin icim rahstlasın die yoksa o da 15 gun icinde ancak duyarız. İnsallah allahım
Patalojiye göndermedi ilk gebelikte araştırmıyoruz Dedi kromozon bozukluğudur bu tur gebelikler Dedi

akıntısız hamilelik geçiren var mı acaba ?
bende de oluyor hamileliğimin ilk gününden beri..
şuan biraz yoğunlaştı bol bol su içiyorum..
inşşalah bebeklerimize bişey olmadan atlatırız
Merhaba ben 7 + 4 üm ama ne bi yerleşme kanamam oldu ne de mide bulantısı cok rahat bir hamilelik geçiriyorum sadece kasıklarım agrıyor ama endişeleniyorum birşey mi oldu diye direk belirtisi olsa bebeğimin orda iyi diyeceğim (mide bulantısı gibi) ama hiç birşey olmayınca kalbı mi durdu dıyorum Allah korusun

Arkadaşlar merhaba benim de gebeliğim 3.haftasında beta değerine göre fakat bu sabahtan beri kahverengi akıntım var ve benim çok moralim bozuk hafta sonu ve ben doktorumu arayamıyorum :KK43: lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi paniklediğim için eşim idrar testi aldı 2.çizgiyi gördük ama içim rahat değil..

Arkadaşlar merhaba benim de gebeliğim 3.haftasında beta değerine göre fakat bu sabahtan beri kahverengi akıntım var ve benim çok moralim bozuk hafta sonu ve ben doktorumu arayamıyorum :KK43: lütfen bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi paniklediğim için eşim idrar testi aldı 2.çizgiyi gördük ama içim rahat değil..
Canım gebelikte 3. Hafta olmaz ki.
Beklenen adetin geçti mi?

Hayırlı olsun canmm
Beşinci haftamda benimde kahverengi lekelenmem oldu.
Acile gittim korktum diye. Düşük riskin var dedi.
Ilaç verdi. Progestann. Bi hafta sonra gittim. Düzelmiştim. Istersen bi git doktora. En azından ilaç verir.
Benim hala lekelenmelerim devam ediyo. Genelde ilk üç ay oluyo.
Sadece sitres yapmamaya çalış. Allah hakkında hayırlısını nasip etsinn

Ayrıca leke kahverengiyse kanama duruyo demek. Ama eğer kırmızıya dönüyosa artıyo demek.

Hayırlı olsun canmm
Beşinci haftamda benimde kahverengi lekelenmem oldu.
Acile gittim korktum diye. Düşük riskin var dedi.
Ilaç verdi. Progestann. Bi hafta sonra gittim. Düzelmiştim. Istersen bi git doktora. En azından ilaç verir.
Benim hala lekelenmelerim devam ediyo. Genelde ilk üç ay oluyo.
Sadece sitres yapmamaya çalış. Allah hakkında hayırlısını nasip etsinn

Evet pazartesi gününe kadar beklemem gerekecek şu an hafta sonu çünkü :KK43: acile gitsem belki bekle diyecekler amin inşallah dualarınızı benden de esirgemeyin Rabb'im hayırlısını nasip etsin...

Evet 3 gün gecikti referans aralığına göre de 13.47 3.hafta gösteriyor :KK43:
Canım beklenen adetin geçtiyse 4 haftalık oluyorsun diye biliyorum.
Erken gebelikte lekelenme oluyor ama olmasa daha iyi tabi ki.
Sana tavsiyem dr unun dediklerini birebir uygula ve hamile olduğunu kimseye söyleme.her kafadan bir ses çıkıyo ve kafan karışıyo.ayrıca gebeliğin sağlıklıysa devam eder.sağlıksızsa vücut onu kendiliğinden atar.hakkında hayırlısı olsun.

Canım beklenen adetin geçtiyse 4 haftalık oluyorsun diye biliyorum.
Erken gebelikte lekelenme oluyor ama olmasa daha iyi tabi ki.
Sana tavsiyem dr unun dediklerini birebir uygula ve hamile olduğunu kimseye söyleme.her kafadan bir ses çıkıyo ve kafan karışıyo.ayrıca gebeliğin sağlıklıysa devam eder.sağlıksızsa vücut onu kendiliğinden atar.hakkında hayırlısı olsun.

Çok ama çok teşekkür ederim amin inşallah hayırlıysa kucağımıza almak nasip olsun...yarın gideceğim doktoruma inşallah...

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Canim eabbim sifa versin bol bol dua et. Doktorunu ara sor fazla agrim var de simdi biz ne desek bos. Rabbim insallah istedigin zamanda hayirlisiyla yeniden saglikli gebelik nasip etsin insallah. Rabbim tar ve yardimciniz olsun

X