Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

Merhabalar yardiminiza ihtiyacim var. Adete göre 7.haftamda olmam gerekiyomus ama 1hafta once ve bugun iki ayri doktor 4bucuk hafta dedi. Kahverengi sıvı gelince ve adet ağrısı gibi ağrı olunca hemen ozel doktora gittim vajinal muayene yapti kese cok asagida dedi. Ya kurtaj yada kendisi dusecek dedi. Ne ilac verdi ne de hep yat dedi. Hem kan geldi hem kese asagida hem haftalar uyumlu degil. Bu üçünu yasayan varmidir cok okudum bulamadim :KK43: bu arada yarin baska doktora da gidicem

Merhabalar yardiminiza ihtiyacim var. Adete göre 7.haftamda olmam gerekiyomus ama 1hafta once ve bugun iki ayri doktor 4bucuk hafta dedi. Kahverengi sıvı gelince ve adet ağrısı gibi ağrı olunca hemen ozel doktora gittim vajinal muayene yapti kese cok asagida dedi. Ya kurtaj yada kendisi dusecek dedi. Ne ilac verdi ne de hep yat dedi. Hem kan geldi hem kese asagida hem haftalar uyumlu degil. Bu üçünu yasayan varmidir cok okudum bulamadim :KK43: bu arada yarin baska doktora da gidicem

Canım baska doktora git ama altdan muane ettirme olabilir geç döllenme olabilir ayaklarının altına yastık koy dinlen Progestan vermedi mi doktor

Malesef vermedi. Ilaac istedigimde ise düşük icin ıstiyorum sandi yasak onlar diyo bide.. Yarin baska doktora gidicem bakalim. Ama bu cok kesin konuştu hic bi ihtimal yokmuş...

Malesef vermedi. Ilaac istedigimde ise düşük icin ıstiyorum sandi yasak onlar diyo bide.. Yarin baska doktora gidicem bakalim. Ama bu cok kesin konuştu hic bi ihtimal yokmuş...

Hayırlısı olsun benim İçinde düşündürücü diyerek çok olumsuz konuştu rabbim hayırlısını versin insallah

Arkadaşlar merhaba. ben uzun süredir takip ediyordum bu siteyi fakat yeni üye olabildim. Yurtdışında yaşıyorum ve burada imkanlar oldukça kısıtlı ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

adetim 1 hafta gecikti bu ülkede kan testi diye bişey yok sadece eczanelerden aldığım testler ile gebeliğimi öğrendim. ultrason için hastanelere gittim hiç biri keseyi göremedi. geçen hafta şüphelendim gebelikten gittim bu hastanelere açıkçası. haftaya gel dediler dün yine gittim yine kese yok. Dış gebelikten korkuyorum.

Sol kasığımda bazen ağrılar oluyo. Geçen hafta ağrıdan duramadım belime kadar vurdu ağrılar yürürken bile canım acıyordu. Bu sabah kahverengi akıntım da oldu. Tam kahve değil sümüksü sarı beyaz karışımı bişey. Ne olur yardım edin. Türkiyeye dönmem için daha 2 ay var. Burada çalışıyorum ve gidersem dönememe riskim var.

Ben de 6+2 hamileyim zor bi hamilelik oldu benim için ancak 3 4 güdür kahverengi akıntılarım var bebeğin kalbini duyduk keseyi gördük dr progestan verdi günde iki kere ayrıca 3 günde bir iğne oluyorum her gece de osakar kan sulandırıcı dr um kırmızıya dönmüyorsa korkma dedi sürekli yatıyorum ama yemek yapmak faşan için kalkmam gerekiyor acaba ona da mı kalkmasam ki ?

Ben de 6+2 hamileyim zor bi hamilelik oldu benim için ancak 3 4 güdür kahverengi akıntılarım var bebeğin kalbini duyduk keseyi gördük dr progestan verdi günde iki kere ayrıca 3 günde bir iğne oluyorum her gece de osakar kan sulandırıcı dr um kırmızıya dönmüyorsa korkma dedi sürekli yatıyorum ama yemek yapmak faşan için kalkmam gerekiyor acaba ona da mı kalkmasam ki ?
Herkesin durumu farklıdır tabi ama ben 12 haftaya kadar lekelenme yaşadım. Şiddetli değildi. Çok yormadım kendimi ama sürekli de yatmadım açıkçası. Önemli olan nokta yorulduğunuzu hissettiğiniz anda yatmanız. Yarım saatten uzun ayakta kalmamanız. Gerisi Allah tan zaten. Siz içinizi ferah tutun stres yapmayın. Bu lekelenmeler neden bilinmez çoğu kişide oluyor şimdi.

Benim on gün önce kahverengi lekelenmem başladı, sonra o kahverengi akıntıya dönüştü salak gibi yerleşme kanaması zannettim, iki gün önce rengi kırmızıya döndü. Sabah hemen doktora gittim öğrendimki 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuş o gün kürtaj yapmadı ne acılar çektim sabaha kadar kıvrandım gece kendiliğinden düştü doktor kürtaj yapalım dedi korktum düşük ilacı verdi ki kalan parçalarda düşsün yarın düşmemişse kürtaj olacağım çok üzgünüm kanamanız olunca muhakkak görünün bilemezsiniz ne için olduğunu ihmal etmeyin olur mu?

X