Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım biliyorum gordukce panik oluyo insan bol bol dinlenmeye çalış beni hastaneye aldılar dış gebelik şüphesiyle sonra vajinal usde kanamanın bebek çevresinde olmadığı belirlendiBu kahverengi lekelenmeler ne Zaman biter? 4+5günlüğüm 1 haftadır devam ediyot
Yatıyorum tuvalet harici kalkmıyorum progestan kullanıyorum bende 2 gün hastane de yattım kan değerlerimin artışı iyi olduğu için çıkardılar korkuyorum salı günü kontrolüm var inş keseyi göreceğizcanım biliyorum gordukce panik oluyo insan bol bol dinlenmeye çalış beni hastaneye aldılar dış gebelik şüphesiyle sonra vajinal usde kanamanın bebek çevresinde olmadığı belirlendi
Canim gecmiş olsun ama bebek çevresinde degilse neredeymiş kanama,lekelenme?canım biliyorum gordukce panik oluyo insan bol bol dinlenmeye çalış beni hastaneye aldılar dış gebelik şüphesiyle sonra vajinal usde kanamanın bebek çevresinde olmadığı belirlendi
Cnm bazikarinda 9 ay kanama oabikiyormus bazilarinda olmuyomus.icini ferah tut.saglikli olsun bebiste.rabbim bebeklerimizi bize vbagislasin insallh.bnmde 5.yada 4 haftada badlmsti hatta kanamalarda oldu ama bebek iyi saglikli dr dedi.bol istirahat cnm haftaya ikili tarama testim var.rabbim bagslasin hepimizn bebeklerini bnde bol bol dua ediyorum bidaha kanama fln olmasin bebegm saglikli olsun diye.insallh cnm icini ferah tutkızlar hamile olduğumu yeni öğrendim cuma doktora gittik devlet hastanesine burası ilçe başka da kadın doğumcu yok ile gitmem gerekiyo...ultrasonla baktı bebek görünmedi çok yeni olduğundan görünmüyo alttan bakmamız lazım dedi..ultrasonla bakarken de karnımı acıttı sonra o akşam dün bügün ara ara kahverengi akıntı geliyo çok korkuyorum acaba karnıma o aleti bastırdığı için mi oldu yoksa çok mu evham yapıyorum...ilk hamileliğim ve 1 buçuk sene bekledim çok dua ettim kaybetmek istemiyorum bu durumu yaşayanlar var mı? kime sorduysam alttan muayne olma sakın gitme 1 hafta bekle ile özel hastaneye git diyolar sanırım ben de öyle yapıcam ama korkuyorum...tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen moralim çok bozuk..bi de çok halsizim ve hafif hafif kasık ağrılarım oluyo..tecrübelerinizi eksik etmeyin benden lütfen
Cnm rabbim yardimcin olur skma canini.9ay kanamasi oln oluyomus dr soylemisti.sen bol sivi al.istrht et rabbime emanet bebeklerimiz.insallh rabbm sifasini verrKızlar Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 7 haftalık gebeyim Rabbim kısmet ederse. P.tesi bi anda bi avuç kanamam oldu kırmızı ağrısız ve pihtisiz derhal doktoruma gittim 2 tane iğne yaptı Hemen orda progestan verdi ve bir hafta yatak istirahati suan kanamam kahverengi damlalara döndü ve cok hafif ağrım var şuan. Bu arada bundan 3 ay önce tekrar gebeydim ve lekelenmem olmuştu yattım ve sonra kalbi durdu kaybettim. Şimdi de böyle olunca çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Var mı aranızda benim gibi olaylar yaşayan lütfen cvp yazarsaniz çok sevinirim. Hepinizi öpüyorum duayla sevgiler..
canım bendede olmuştu 10 gün sürmüştü 4 adet gün aşırı progestan iğnesi oldum ve her sbh akşam progstanı fitil gbi alttan vajınaya koydum hiç kalkmadım yattım çok şükür geçtiCnm rabbim yardimcin olur skma canini.9ay kanamasi oln oluyomus dr soylemisti.sen bol sivi al.istrht et rabbime emanet bebeklerimiz.insallh rabbm sifasini verr
Bana da doktorum 36. Haftaya kadar her akşam 1 tane kullanıcaksın dedi. Eczaneye gittim alttan kullanıcaksın dedi. Ben onu yapamıyorum akşm yatmadan önce içiyorum.canım bendede olmuştu 10 gün sürmüştü 4 adet gün aşırı progestan iğnesi oldum ve her sbh akşam progstanı fitil gbi alttan vajınaya koydum hiç kalkmadım yattım çok şükür geçti
cnm bende ilk zamanlar içtim ama reflü yaptı aşırı bulantı uyku halsizlşk yaptı.. sonra doktor fiti olarak kullan yan etkisini görmezsin dedi öyle kullandımBana da doktorum 36. Haftaya kadar her akşam 1 tane kullanıcaksın dedi. Eczaneye gittim alttan kullanıcaksın dedi. Ben onu yapamıyorum akşm yatmadan önce içiyorum.
Benim bünyem alıştı artık ilk zamanlar uyku yapıyordu. Şimdi hiç bişey olmuyor. Hatta son zamanlarda uykusuzlukla cebelleşiyorum :) fitil olarak yapamıyorum ben korkuyorum sıkıntılı biraz çünkü benim. İçsem de aynı etkiyi veriyordur umarım.cnm bende ilk zamanlar içtim ama reflü yaptı aşırı bulantı uyku halsizlşk yaptı.. sonra doktor fiti olarak kullan yan etkisini görmezsin dedi öyle kullandım
aynıdır cnm yaaaramızda çok az gün var aynıyız hareketlerini hissedyomusn :)Benim bünyem alıştı artık ilk zamanlar uyku yapıyordu. Şimdi hiç bişey olmuyor. Hatta son zamanlarda uykusuzlukla cebelleşiyorum :) fitil olarak yapamıyorum ben korkuyorum sıkıntılı biraz çünkü benim. İçsem de aynı etkiyi veriyordur umarım.
2 gün önce hissettim bi kere sanki bişey kaydı içimde :) ama sonra olmadı. Dün bir sürü muz yedim süt içtim bekledim yine olmadı.aynıdır cnm yaaaramızda çok az gün var aynıyız hareketlerini hissedyomusn :)
ben hissediyorum uyanık oldgu her dk hissediyroum tekme vuruşunu kıpırdanışı böcek yürür gbi tekmesi baya korkutuyo irkiliyorum neoluyo dye 48 kiloum sen kaç kilosun2 gün önce hissettim bi kere sanki bişey kaydı içimde :) ama sonra olmadı. Dün bir sürü muz yedim süt içtim bekledim yine olmadı.
Ben 63 kiloyla hamile kaldım. Şimdi 73 kiloyum kişiden kişiye değişiyor hissetme zamanları. Benim arkadaşımda çok zayıf hamile kaldı. Plasentası önde diye neredeyse 25. Haftada hissetti bebeği. Ama zayıflarda erken hissediyorlarben hissediyorum uyanık oldgu her dk hissediyroum tekme vuruşunu kıpırdanışı böcek yürür gbi tekmesi baya korkutuyo irkiliyorum neoluyo dye 48 kiloum sen kaç kilosun