- 28 Mart 2018
- 5.144
- 12.540
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydinn. Bebegin nasil iyidinizdir insAllahpufboregi
canım 37+5de suyumun bitmesi ile acil sezeryan oldum.
30. Haftaya kadar kilo almayıp 8 haftada tam 12 kilo aldım 98 ile doğuma grdm.
Bugün ancak fırsat olup tartıldım 91kgym.
Ama epey ödemim vardı şükür geçtiler.
Canım dün çıktık hastndn şükür iyi şuan koynumda uyuyoo ayla çelik şarkısı var onu dinliyoruz beraberGozun aydinn. Bebegin nasil iyidinizdir insAllah
Allah analı babalı büyütsün cnmpufboregi
canım 37+5de suyumun bitmesi ile acil sezeryan oldum.
30. Haftaya kadar kilo almayıp 8 haftada tam 12 kilo aldım 98 ile doğuma grdm.
Bugün ancak fırsat olup tartıldım 91kgym.
Ama epey ödemim vardı şükür geçtiler.
Cok heyecanlı yaaaaKızlar bende doktordan geldm. 3600 olmuş oğlum. Haftaya cts ye kdr gelir ama gelmezse de eylülü bekler zaten dedi 24 Ağustos cts bir sonraki kontrol. Ben oğluma ısrarla dur karnımda daha diyorum bakalım ne kdr sabretcek
Maşallah kuzuyaKızlar bende doktordan geldm. 3600 olmuş oğlum. Haftaya cts ye kdr gelir ama gelmezse de eylülü bekler zaten dedi 24 Ağustos cts bir sonraki kontrol. Ben oğluma ısrarla dur karnımda daha diyorum bakalım ne kdr sabretcek☺☺
Canım dün çıktık hastndn şükür iyi şuan koynumda uyuyoo ayla çelik şarkısı var onu dinliyoruz beraber
Tüm annelere gelsin bu parca
Hey maşallah tosunuma :)Kızlar bende doktordan geldm. 3600 olmuş oğlum. Haftaya cts ye kdr gelir ama gelmezse de eylülü bekler zaten dedi 24 Ağustos cts bir sonraki kontrol. Ben oğluma ısrarla dur karnımda daha diyorum bakalım ne kdr sabretcek☺☺
Neeeğyyyyy aman allahim hayal gibi bisey bu. Ye bacim ye sen yemicende kim yicekDün canım abur cubur çekti gofret bisküvi eti cin yedim pişman değilim
Bu sabah tartıldım 2 kg daha gitmiş
Son 7 haftada aldgm sanırım kilo değil ödemmis yoksa 1 haftada 10 kg vermek normal mi??
Cnm genelde 12-14. Haftalara kdr öyle oluyo. Ya iştah gidiyor ya da mide bulanıyor. O bulantılar 9. Hafta zirve yapmıştı. Sonrası bir iştah açılıyorki sorma. O yüzden keyfini çıkar. İstesen de tutamıyorsun sonra. Ama su içmeye çalış mutlaka. Seni güçsüz yapan en çok susuzluk. Sırf o yüzden başdönmelerimden ayağa kalkamaz hale gelmiştim. Vücudum susuz kalmıştı. Hem bebişe çok lazım susuz olmaz.Slm kızlar bende yeni hamileyim aksine hiç iştahım yok bulantı var hafif hafif ama kusma yok hamilelik belirtileri hiç yok denebilir sadece göbek te atmalar var hamile deilken suyu cok içerdim şimdi su bile içesim yok ekmek severdim ekmek ağzıma almaz oldum iştah tamamen kapandı neyapmam gerekiyo yiyemeyincede güçsüz kalıyom Bana yardımcı olurmusunuz
Dün canım abur cubur çekti gofret bisküvi eti cin yedim pişman değilim
Bu sabah tartıldım 2 kg daha gitmiş
Son 7 haftada aldgm sanırım kilo değil ödemmis yoksa 1 haftada 10 kg vermek normal mi??
Günaydın kızcelerdün yememe cok dikkat ettim çünkü tansiyon fena salladı beni. Suan memleketteyim aslında ondan bu kadar dengesiz beslenmem. Millet yiyince canım istiyor işte. Uyku resmen yok gözlerim yanıyor artık yorgunluktan. Kayınvalide sinirlerimi zıplatıyor arada oğluma napcagımı söylüyor durmadan sanki 3 yaşına kadar kendi baktı sinir. Cidden bazen memlekete gelmek istemiyorum bu boş laflar yüzünden.
Cook aminn bu arada hala 2 öğün yiyorm ve 3 lt su iciyrm.Darısı başımıza amiiiin inşallah hiçbiri değildir tatlım da gider hepsi. Gitsinler geri gelmesşnler