Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ye ye doğunca neyi bahane edip yicen acep ben hamilelikte yeyip normalde yemeyenlerdenim
Süt olsun diye dicem ya aslında o dönemde insan veriyor. Her gün yemiorum sonuçta ara sıra saçmaladım gebelik boyu. Arada da toparladım yuvarlandık geldik sonlara. Emzirirken kaçamak olsa bile içimizde bebek olmadığından artan bi kilo olmuyo hep azalan oluyo. Tabi sürekli yememek kaydıyla. İlk 6 ay çok hızlı gidiyor sonra dikkat etmezsen geri almaya başlıyorsun. O dönem verdik verdik

Ye ye doğunca neyi bahane edip yicen acep ben hamilelikte yeyip normalde yemeyenlerdenim
Ben de sendenim normalde ac gezerim.
İlk gebeliğimde 21 kilo aldım 10 kilo doğumda gitti. Gerisini ve daha fazlasını 2 ayda verdim.
Bu da da istemsizce alıyorum ne kadar dikkat etsem de zayıf hamile kaldım diye mi bilmiyorum.
Doğumdan sonra bir yandan bebek bir yandan 4 yas cocuğu kesin veririm

aminnn Allah razı olsun ins darısı size..
gece sancim oldu ama ishal oldum birden onun sancısı diye hic üstüne durmadım..ishal mide bulantısı aşırı halsizlik oldu.
doktor dogum habercisi bunlar ama açılma yok bebeği riske atmayalim dedi. cok direttim beklicem diye ama iyiki dinlemisim doktoru. zaten eşimde doktor.sukur kavustum yavruma cok mutluyum

Sendekinin 3 yaş versiyonuda bende varillaki alınıyor istersen hep kus vücut gene alacagını alıyor. 15 kiloya kadar normal ama üstü zor çünkü agırlaştıkca sıkıntı artıyor agırlaşıyor insan zaten zor hamilelik iyice cekilmez oluyor

Kahvaltı: 1 salatalık,bol köy peyniri,bol lor peynir,7 zeytin,tereyağı,kaşar,bir lokma ekmek,çay
Ara: 3 ceviz,3 kuru kayısı
Ara: 1 kase yoğurt
Akşam: 1kase çorba,1 tabak yesil mercimek, kavun
Ara: 3 mor erik,1 kayısı,ceviz

Sağlık ocağında ki doktor 28.hafta içinde olduğuma inanmadi Nazarı degicek kesin önümüzdeki on gün içinde sisicem

2 lokma ekmek ne kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…