Kilo gelmedi bu hafta ama bebek aldı diye düşünüyorum, son haftalar zaten finale yaklaştıkAy nerdeeee, iştahımı ne sıcak etkiliyor ne gebeliğin sonları. Bnm kuzuyu bir de aşağıda taşıyorum ben. Mideme baskı olmuyo. Ye babam ye
Ye ye doğunca neyi bahane edip yicen acepAy nerdeeee, iştahımı ne sıcak etkiliyor ne gebeliğin sonları. Bnm kuzuyu bir de aşağıda taşıyorum ben. Mideme baskı olmuyo. Ye babam ye
Süt olsun diye dicemYe ye doğunca neyi bahane edip yicen acepben hamilelikte yeyip normalde yemeyenlerdenim
Ben de sendenim normalde ac gezerim.Ye ye doğunca neyi bahane edip yicen acepben hamilelikte yeyip normalde yemeyenlerdenim
aminnn Allah razı olsun ins darısı size..Aaaaaaa hadi bakalım cnm bnm. Her şey yolunda dimi? Bebişine uzuuuun ve sağlıklı bir ömür dilerim. Hep yüzü gülsün hep mutlu olsun inşallah.
Sancın, suyun , nişanın fln gelmedi senin o zmn? Ay heyecan yaptım mide bulantısından niye gittin şüphelendin mi onları da anlatır mısın? Bana da dr seninli eylülü beklemez diyince tırstım da ne olursa gitmeliym merak ediyorum
Sendekinin 3 yaş versiyonuda bende varBen de sendenim normalde ac gezerim.
İlk gebeliğimde 21 kilo aldım 10 kilo doğumda gitti. Gerisini ve daha fazlasını 2 ayda verdim.
Bu da da istemsizce alıyorum ne kadar dikkat etsem de zayıf hamile kaldım diye mi bilmiyorum.
Doğumdan sonra bir yandan bebek bir yandan 4 yas cocuğu kesin veririm
2 lokma ekmek ne kızKahvaltı: 1 salatalık,bol köy peyniri,bol lor peynir,7 zeytin,tereyağı,kaşar,bir lokma ekmek,çay
Ara: 3 ceviz,3 kuru kayısı
Ara: 1 kase yoğurt
Akşam: 1kase çorba,1 tabak yesil mercimek, kavun
Ara: 3 mor erik,1 kayısı,ceviz
Sağlık ocağında ki doktor 28.hafta içinde olduğuma inanmadiNazarı degicek kesin önümüzdeki on gün içinde sisicem
Bir haftadır ekmeğe alismistim,kesmem lazım2 lokma ekmek ne kız
Dur kız bismillah Bi kaç gün sabret gidecek onlardoğum sonrası kilo 89.5 niye bu kadar az gitti anlamadim
Salatalık beni kesmez Tam tahıllı ekmek günlük 5 dilim yemezsem olmazBir haftadır ekmeğe alismistim,kesmem lazımZaten sevdiğim yok ama bagimlilik yapar gibi bir hali var yaa Onun yerine yaşasın salatalık
Ödem olmuşsundur cnm benim de az gitmiştidoğum sonrası kilo 89.5 niye bu kadar az gitti anlamadim
Kilo aldirmiyosa ona başlıyim dicem de bünye meselesiSalatalık beni kesmez Tam tahıllı ekmek günlük 5 dilim yemezsem olmaz
Bak mideme cok iyi geliyor hafif çünkü tavada kızartıyorum bide ben cok severim cıtır cıtır olmasınıKilo aldirmiyosa ona başlıyim dicem de bünye meselesişu sıra marketlerde galetalara gözüm kayıyo
Sezeryan dogumdan sonra ciddi şişmiş tim ben tansiyon yükselip bide serumu yiyince nçtek bacagım iki bacak gibiydi aldıgım pijama bacaktan gecmemiştiÖdem olmuşsundur cnm benim de az gitmişti
Enerjin çok güzel yaBak mideme cok iyi geliyor hafif çünkü tavada kızartıyorum bide ben cok severim cıtır cıtır olmasınıtok tutuyor inan bana beyaz ekmek gibi olmuyor yedikçe yemiyosun
kızlar benim 18ci haftam aldığım kilo toplamda 7 buyum 167 ilk kilom 62 şuan 69 um sizce fazla mı bu
..derdimi bıraktım kilo derdine düştümDur kız bismillah Bi kaç gün sabret gidecek onlar
göbeğim hala duruyor meselaÖdem olmuşsundur cnm benim de az gitmişti